Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A ja sie nie moge doczekac jej wyniku progesteronu kurde a mowilam ze moze cos pec z tych kilku pecherzykow? Mowilam? Mam nadzieje ze mialam racje.
-
nick nieaktualnyPekaja. Zdarza sie i zdarza sie ze z takich jest dziecko. Kobieta to nie robit zeby zawsze wedlug schematu dzialala. Czasem sie zdarzaja rozne cuda. Wiec tak sie mie nastawiaj. ;p ja Ci wtedy powiedzialam ze peknie? Powiedzialam. Wiec trzymamy sie takiej wersji poki nie bedzie wynikowbadan ;*
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Pekaja. Zdarza sie i zdarza sie ze z takich jest dziecko. Kobieta to nie robit zeby zawsze wedlug schematu dzialala. Czasem sie zdarzaja rozne cuda. Wiec tak sie mie nastawiaj. ;p ja Ci wtedy powiedzialam ze peknie? Powiedzialam. Wiec trzymamy sie takiej wersji poki nie bedzie wynikowbadan ;*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Obstawiam jeszcze wersje ze byl 4 który pekl przed usg i chlop tego nie widział, a ja jestem juz w ciazy:P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:no i jak dziewczyny Wam się wydaje ? :)można to uważać za pozytywny test
http://ifotos.pl/zobacz/201507200_waqhpaa.jpg
Jeszcze pytasz, pewnie, że można. Trzeba nawet
Congratulation !!!! Hura. Hura. Z resztą co to bez sensu gadać, to było do przewidzenia -
ewi0808 wrote:Hej.
pierwszy raz mam śluz który jest normalne jak woda. musiałam aż użyć wkładki bo cała bielizna mokra jakbym się posikałą
To normalne?
Normalne. Też mi się taki zdarza ja ogólnie mam dużo śluzu, z wkładkami się nie rozstaję jedynie tego właściwego płodnego mam mało. Pewnie dlatego, że zwykle nie ma owu, więc po co mi śluz płodnyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 14:02
-
littleladybird wrote:Normalne. Też mi się taki zdarza ja ogólnie mam dużo śluzu, z wkładkami się nie rozstaję jedynie tego właściwego płodnego mam mało. Pewnie dlatego, że zwykle nie ma owu, więc po co mi śluz płodny
wiec w opcjach wybrac sluz wodnisty?
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Normalne. Też mi się taki zdarza ja ogólnie mam dużo śluzu, z wkładkami się nie rozstaję jedynie tego właściwego płodnego mam mało. Pewnie dlatego, że zwykle nie ma owu, więc po co mi śluz płodny