Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:A u mnie jutro mina miesiac od pozytywnego testu ;p a dokladnie 4 tygodnie bo miesiac to w czwartek. W srode zobacze glutka. Mam nadzieje ze wszystko tam ok.
Napewno wszystko ok widzisz jak zlecial Ci ten miesiąc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to tak tej wróżce też nie wierzę. Wierzę, że uda mi się szybciej zaciążyć
Ciri, będzie wszystko w porządku. Zobaczysz
Madziulla, mi czas też się ciągnie jak flaki z olejem tym bardziej, że czekam aż mi się @ skończy. W sobotę zrobiła sobie przerwę, ale dalej mam lekkie krwawienie-plamienie. Pewnie robi mi na złośćciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć kochane trochę poczytałam sobie Was mogę w końcu coś napisać
Po pierwsze gratuluję Ci Wiewiórka :* szkoda tylko, że tak długo na wynik trzeba czekać. Ale najważniejsze, że masz chociaż testy, a kreska już widać, że ciemniejsza niż ostatnio była więc Groszek się rozwija
Po drugie littleladybird miałam podobnie jak Ty z okiem też mi wpadł opiłek tylko to było w dzień studniówki i wychyliłam głowe za drzwi, żeby tate zawołać do domu i mi wpadł. Oczywiscie takie pecha mogłam tylko ja mieć akurat w taki dzień.. No cóż poszłam na studniówkę z kroplami i małym oczkiem
A po trzecie toche ogarniam w domu i siebie po tym wyjeździe, ale nie mogę się odnaleźć wraz z moją temperaturą
No i mimo, że już to pisałam cały czas się zastanawiam czy ta owulka była czy nie ... Czarna magia dla mnie może i ja pójdę do wróżkiwiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny