X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie jak ostatnio mnie wkurzyl odnosnie tego ze nic w domu nie robie powiedzialam mu zebysmy sie zamienili bo od miesiaca nie bylo ani jednego dnia gdzie bym mogla powiedziec ze swietnie sie czuje i nic totalnie mi nie dolega ;D wiec mu mina zrzedla ;p

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze zrobiłaś ;) to akurat musi zrozumieć. Płodzenie dziecka to najłatwiejsza rzecz w całym procesie. Reszta "przyjemności" spada na kobietę. Niech się cieszy, że nie musi przechodzić burzy hormonów ;) Mój kiedyś miał do mnie pretensje, że czasem jestem nie do zniesienia, o wszystko się obrażam, o byle co płaczę i mam mu coś do zarzucenia ;P To "czasem" to z reguły wypada przed @ więc mu wytłumaczyłam, że jeśli tak bardzo mu to przeszkadza, to możemy się zamienić ;) oddam mu wszystko co mam, hormony i resztę bagażu i to on będzie biegał raz w miesiącu przez tydzień z pampersem w gaciach. Od tamtej pory mam spokój ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha moj to uwaza ze jak mam swoj napad pms ze jestem mega urocza bo uwielbia jak sie zloszcza i mu to nie przeszkadza. Teraz to sie wkurza ze nie gotuje nie sprzatan i ze nie chce mi sie wychodzic z domu i z kimkolwiek spotykac. Czasem to i mnie meczy ale jakos przemoc sie nie moge a przeciez na sile nie bede tego robic ;p

Noo i czuje juz codziennie w okolicy jajnikow bol... Mam nadzieje ze to nie jest nic powaznego.. Podobno moze promieniowac na nogi i kregoslup... Dobra byle do jutra. Ciekawe kto bedzie mirobil to usg czy moj lekarz czy ktos osobny jest do tego.

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmuszanie się do czegokolwiek nie jest wskazane ;)
    Trzymam kciuki za wizytę ;) i pochwal się zdjęciem jeśli Ci dadzą, chcę zobaczyć Cirusiątko <3

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri na pewno u Ciebie jest ok wszystko i też czekam na fotkę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foteczka dla cioteczek musi być :P
    Ciri dobrze, że nie chce Ci się nic robić, ja miałam totalnego kopa energetycznego w ciąży (owszem jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to przystopowałam) ale mimo wszystko nie leżakowałam. Teraz to chyba z łóżka nie wyjdę :P

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Teraz to chyba z łóżka nie wyjdę :P

Bez przesady :) Ważne, żeby nie robić radykalnych zmian ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Foteczka dla cioteczek musi być :P
    Ciri dobrze, że nie chce Ci się nic robić, ja miałam totalnego kopa energetycznego w ciąży (owszem jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to przystopowałam) ale mimo wszystko nie leżakowałam. Teraz to chyba z łóżka nie wyjdę :P
    Noo ja tez bym wychodzila i jezdzila na rowerze tego najbardziej mi brakuje ale tak aie boje kolejnych plamien ze sobie daruje... Choc nad takimi 10 km mysle... Moze do tesciowej pojade...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Bez przesady :) Ważne, żeby nie robić radykalnych zmian ;)
    tak wiem, ale jestem tak przerażona tym co się stało i wiem, że będę bzikować.
    Dlatego Waszym zadaniem kochane będzie mnie wtedy sprowadzanie na ziemię :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri może na rower lepiej nie wsiadaj i nie ryzykuj skoro miałaś wtedy plamienia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wiem... Ale tez wiem ze to tylko z szyjki...ale ze swiruje bez niego... To jedyne czego mi tak brakuje a bylam nastawiona ze bede na nim jezdzic przez kolejne 3 miesiace...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak urodzisz to się najeździsz jeszcze :) dziecko jak podrośnie w koszyczek i po całej stolicy będziesz z nim jeździła ;)

littleladybird lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    tak wiem, ale jestem tak przerażona tym co się stało i wiem, że będę bzikować.
    Dlatego Waszym zadaniem kochane będzie mnie wtedy sprowadzanie na ziemię :P

Masz to jak w banku ;)

Ciri, ja z rowerem już bym nie kombinowała po tych plamieniach.

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Masz to jak w banku ;)

Ciri, ja z rowerem już bym nie kombinowała po tych plamieniach.
    tylko proszę bez oprocentowania :D

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie to walcze o miejsce w robocie bo afera pracowa z moim udzialem urosla do mega rozmiarow

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane właśnie przypomniało mi się, że jeszcze śniadania nie jadłam :) więc idę coś sobie zrobić. A później trochę ogarnę w domku. :)

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    kochane właśnie przypomniało mi się, że jeszcze śniadania nie jadłam :) więc idę coś sobie zrobić. A później trochę ogarnę w domku. :)

Nie ładnie. Śniadanie to podstawa ;)
    ciri22 wrote:
    Na razie to walcze o miejsce w robocie bo afera pracowa z moim udzialem urosla do mega rozmiarow

Coś poważnego? Czy raczej rozdmuchali jakąś błahostkę?

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri mam nadzieję że to nic poważnego i wszystko się szybko wyjaśni

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie blahostka i koloryzuja ale uroslo to do takich rozmiarow ze zaczynam sie bac o posade. A wypierdolic mnie nie moga bo macierzynskiego nie dostane...

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki masz okres wypowiedzenia?

Picja lubi tę wiadomość

‹‹ 86 87 88 89 90 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ