Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Boli mnie gardło. Moje dziecko ma katar a moz gardło i katar. Rewelacja.
Ale spędziłam mily dzien z siostra. Taka fajna odmiana;) -
nick nieaktualny
-
My nie bardzo. Tzn. Nie kłócimy się, ale jakos tak nie spędzamy czasu razem. Nawet za bardzo nie gadamy przez telefon. Ale dzisiaj bylo miło i fajnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper mieć taką siostrę. Mi też często siostra pomaga w ciężkich chwilach niestety nie zawsze mam z nią dobry kontakt. Między mną a moja siostra jest 17 lat różnicy pewnie tym jest to spowodowane. Wogole nie pamiętamietam mieszkania z siostra....jak ona się wprowadzała z domu miałam 6 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnie tak moje kolano boli że aż płaczę z bólu...z 40 min temu tak zaczęło bolec....mam chondromalacje rzepki... w środę idę na zastrzyk w kolano..no a jutro ważny dzień moje badania hormonalne i we wtorek wizyta u gin. ogólnie rzecz biorąc ważny tydzień się zaczyna u mnie.. oby dobrze się skończył
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpoko. Bylam na wyjezdzie wczoraj i dzis wiec sie odatresowalam i jest w miare boje sie ze moj lekarz tego zwolnienia nie wystawi... Ale podjelam decyzje ze mam w dupie prace ide do porodu na l4 bo i tak mi macierzynski sie nie malezy nawet jak do konca grudnia bede pracowac wiec czekam na wprowadzenie rocznego becikowego ;p
-
nick nieaktualny
-
chipsy do mnie przemówiły;/ kurde nie smakowały mi, ale musiałam je zjeść ;/
i z nosa mi kapie
A jeszcze synek sobie umyślił, że mam go obudzić o 7 bo on musi iść do przedszkola, ostatni dzien bo się musi przed urlopem pożegnać -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny wpadłam się przywitać po 12 godzinach pracy i zaraz idę spać.byłam dziś w pracy bo ciotka mnie poprosiła czy przyjadę na cały dzień bo pojechała do Zakopanego. I powiem wam szczerze ze mam dość po całym dniu. a co tam u was ?
-
wiewiórka17 wrote:Cześć dziewczyny wpadłam się przywitać po 12 godzinach pracy i zaraz idę spać.byłam dziś w pracy bo ciotka mnie poprosiła czy przyjadę na cały dzień bo pojechała do Zakopanego. I powiem wam szczerze ze mam dość po całym dniu. a co tam u was ?