X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli mnie gardło. Moje dziecko ma katar a moz gardło i katar. Rewelacja.

Ale spędziłam mily dzien z siostra. Taka fajna odmiana;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z siostra zawsze najlepszy czas spedzam ;D
    Ale chorubska wspolczuje

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie bardzo. Tzn. Nie kłócimy się, ale jakos tak nie spędzamy czasu razem. Nawet za bardzo nie gadamy przez telefon. Ale dzisiaj bylo miło i fajnie

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej moja siostra to moja najlepsza przyjaciolka i jak wpadlam w depresje to ona mnie tylko kopala skutecznie w tylek poki moj G sie nie napatoczyl.

Madziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super mieć taką siostrę. Mi też często siostra pomaga w ciężkich chwilach niestety nie zawsze mam z nią dobry kontakt. Między mną a moja siostra jest 17 lat różnicy pewnie tym jest to spowodowane. Wogole nie pamiętamietam mieszkania z siostra....jak ona się wprowadzała z domu miałam 6 lat.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ale w tym wieku to juz powinno sie zatrzec taka roznica wieku co innego jakby ona teraz byla od Ciebie mlodsza 17 lat... Miedzy mna a siostra jest 4. I dlugo byla miedzy nami duza przpasc... Dopiero niedawno jest naprawde fajnie ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety nadal jest odczuwalna różnica. Mam też brata 12 lat starszy ode mnie no ale to facet... myślę że gdyby było na odwrót siostra 12 lat a brat 17 to było by inaczej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane :) przepraszam za dwudniową nieobecność, ale wczoraj byłam na wycieczce, a dziś cały dzień gdzieś bylam ;) co tam u Was słychać?? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 20:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tak moje kolano boli że aż płaczę z bólu...z 40 min temu tak zaczęło bolec....mam chondromalacje rzepki... w środę idę na zastrzyk w kolano..no a jutro ważny dzień moje badania hormonalne i we wtorek wizyta u gin. ogólnie rzecz biorąc ważny tydzień się zaczyna u mnie.. :P oby dobrze się skończył :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla trzymam kciuki za badania :) przykro mi z powodu kolana...
    nie ma innej opcji musi się dobrze skończyć ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dziękuję staram się nie stresować ale nie jest to proste :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiadomo człowiek wszystkim się stresuje ;) czy idzie na badania czy czasem tylko po recepte :P a stresik zawsze jakiś jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ide żebrac jutro o l4...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri na pewno Ci da ;) a jak się czujesz??

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko. Bylam na wyjezdzie wczoraj i dzis wiec sie odatresowalam i jest w miare boje sie ze moj lekarz tego zwolnienia nie wystawi... Ale podjelam decyzje ze mam w dupie prace ide do porodu na l4 bo i tak mi macierzynski sie nie malezy nawet jak do konca grudnia bede pracowac wiec czekam na wprowadzenie rocznego becikowego ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najważniejsze to mieć dobre nastawienie ;) a może i Ci da bez niczego :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chipsy do mnie przemówiły;/ kurde nie smakowały mi, ale musiałam je zjeść ;/

i z nosa mi kapie

A jeszcze synek sobie umyślił, że mam go obudzić o 7 bo on musi iść do przedszkola, ostatni dzien bo się musi przed urlopem pożegnać

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze ze lubi do przedszkola chodzic ;D

Jej ja caly weekend zarlam cukier. Czekolada ble ale lizaki, tiktaki, chipsy, mentosy wszystko do cium ciania bedzie bylo dobre.

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) wpadłam się przywitać po 12 godzinach pracy i zaraz idę spać.byłam dziś w pracy bo ciotka mnie poprosiła czy przyjadę na cały dzień bo pojechała do Zakopanego. I powiem wam szczerze ze mam dość po całym dniu.:) a co tam u was ?

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    Cześć dziewczyny :) wpadłam się przywitać po 12 godzinach pracy i zaraz idę spać.byłam dziś w pracy bo ciotka mnie poprosiła czy przyjadę na cały dzień bo pojechała do Zakopanego. I powiem wam szczerze ze mam dość po całym dniu.:) a co tam u was ?
    a nic ciekawego, u mnie same smęty

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 116 117 118 119 120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ