Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:To dobrze ze lubi do przedszkola chodzic
Jej ja caly weekend zarlam cukier. Czekolada ble ale lizaki, tiktaki, chipsy, mentosy wszystko do cium ciania bedzie bylo dobre.
ja też cukier;/ a potem marudze, ze du.a rośnie -
nick nieaktualnySzczerze ja to od okresu czyli od maja czegos takiego nie mialam... Masakra... Brzuch teraz boli mega a ja bym dalej zarla.... Smialam sie do mamy ze ten fasol na cukrzyce zejdzie na co ona; nic mu nie bedzie najwyzej bedzie nadpobudliwe ale w sumie w naszej rodzinie nie wiadomo czy to z powodu cukru czy charakteru
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Bo nie u wszystkich widac tak wczesnie. Pamietaj ze jest grono dziewczyn gdzie test wychodzi dopiero kilka dni po terminie @
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki
Ciri no właśnie pewnie z lekkiej infekcji zamiast 36,2 mam 36,7:/. Trudno. Starania to ciągle rozczarowania. -
nick nieaktualny
-
Cześć
Nie stresujcie się kobietki. Trzymam kciuki za badania Madziulli i L4 Ciri
Baronowa czasem zdarza się, że test wychodzi dopiero po terminie @, ale lepiej nie robić sobie nadziei. Tak czy owak ja nadal ściskam kciuki
Mój wykres się ładnie zapowiadał, był w miarę równy, a teraz leci na łeb na szyję pewnie z jakiejkolwiek owulki nici, moje pozytywne nastawienie mnie opuszcza
olencja, jeszcze może odbić, spadek nie jest drastyczny, gorzej jakby spadło do linii.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 08:48
-
olencja wrote:czesc:/ dola mam kuzva:/ temp spadla:( fak:/ Baronowa u CIebie ladnie,trzyma linie!!
-
ehhh,u mnie tak zawsze bylo,nawet jak wzrosla to spadla dziadowa:? biore dupka ale wdidze ze psu na bude:/ szkoda kasy:/
baronowa,mna co miesiac telepie takze wiem jak sie czujesz,jak kretynka robie te testy choc czuje w srodku ze tylko poglebiam sobie dolek:/
to nigdy nie zaskoczy:/ -
nick nieaktualny