Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:U mnie wszyscy bez wyjatku mowia ze corka... Noo poza mama... Zobaczymy... mnie juz wszystko jedno kiedys chcialam syna i to bardzo teraz to naprawde mi to zwisa byle by bylo zdrowe
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Wiem. Wiec staram się nie marudzić tak bardzo;)
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Miałam prywatnego lekarza - ale takiego z prywatnego pracowego pakietu to musiałam sie klocic bo mi chciała wypisać od pierwszej wizyty l4 a ja nie chcialam
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A moze spadeczek na ewentualna owulacje?
Taki ogromny spadek? Ehh, nie wiem. Niech się dzieje wola nieba.
Kurde, wczoraj mąż wieczorem chciała ja byłam tak wykończona po malowaniu kuchni, że nie dałam rady. Zasnęłam zanim zaczęliśmy
a rano z kolei mąż nie chciał/nie miał czasu
Baronowa_83 wrote:Pogoda się popsuła to i nastrój
Baronowa_83 wrote:Wiemtyle ze ja chce juz;)
Witaj w klubieja też chcę już!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:no ja już w pracy jestem i staram się nie myśleć o wynikach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Wszystkie możliwe tarczycowe. Prolatynę z obciążeniem i bez, progesteron, testosteron,
LH i FSH i estradiol zostawiłam na początek cyklu. jak coś namieszałam to i tak jutro mam wizytę to jutro da mi skierowanie to zrobię w następnym cyklu
Trzymam kciukii dawaj później wyniki
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak myslicie jak powiem lekarzowi ze mam nawracajaca kamice nerkowa, ze poglebily sie moje mdlosci i choroba lokomocyjna ze do roboty mam 1,5 godziny i ze plamie (tu pokaze wypis ze szpitala i powiem ze nie lecialam do niego bo pan doktor powiedzial ze jak to jest pamienie ktore sie utrzymuje kilka godzdin nie ma sensu nic z tym robic) co jakis czas jak duzo musze biegac w pracy albo stoje w autobusiee (tak miala moja znajoma) i ze mam stresujaca prace bo w biurze ale kontakt z klietami ktorzy sie bulwersuja to da mi zwolnienie?
moze macie lepsze pomysly?