Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:U mnie wszyscy bez wyjatku mowia ze corka... Noo poza mama... Zobaczymy... mnie juz wszystko jedno kiedys chcialam syna i to bardzo teraz to naprawde mi to zwisa byle by bylo zdrowe
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Wiem. Wiec staram się nie marudzić tak bardzo;)
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Miałam prywatnego lekarza - ale takiego z prywatnego pracowego pakietu to musiałam sie klocic bo mi chciała wypisać od pierwszej wizyty l4 a ja nie chcialam
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A moze spadeczek na ewentualna owulacje?
Taki ogromny spadek? Ehh, nie wiem. Niech się dzieje wola nieba.
Kurde, wczoraj mąż wieczorem chciał a ja byłam tak wykończona po malowaniu kuchni, że nie dałam rady. Zasnęłam zanim zaczęliśmy a rano z kolei mąż nie chciał/nie miał czasu
Baronowa_83 wrote:Pogoda się popsuła to i nastrój
Baronowa_83 wrote:Wiem tyle ze ja chce juz;)
Witaj w klubie ja też chcę już! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:no ja już w pracy jestem i staram się nie myśleć o wynikach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Wszystkie możliwe tarczycowe. Prolatynę z obciążeniem i bez, progesteron, testosteron,
LH i FSH i estradiol zostawiłam na początek cyklu. jak coś namieszałam to i tak jutro mam wizytę to jutro da mi skierowanie to zrobię w następnym cyklu
Trzymam kciuki i dawaj później wynikiMadziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak myslicie jak powiem lekarzowi ze mam nawracajaca kamice nerkowa, ze poglebily sie moje mdlosci i choroba lokomocyjna ze do roboty mam 1,5 godziny i ze plamie (tu pokaze wypis ze szpitala i powiem ze nie lecialam do niego bo pan doktor powiedzial ze jak to jest pamienie ktore sie utrzymuje kilka godzdin nie ma sensu nic z tym robic) co jakis czas jak duzo musze biegac w pracy albo stoje w autobusiee (tak miala moja znajoma) i ze mam stresujaca prace bo w biurze ale kontakt z klietami ktorzy sie bulwersuja to da mi zwolnienie? moze macie lepsze pomysly?