Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA juz postanowilam ze jak pojde na zwolnienie to dostalam takie mega ksiazeczki o robieniu na drutach roznych zabawek dla dziecka (tu jakie druty sa uzyte jest pokazane oraz jaakiej włóczki użyć zeby ladnie wygladalo i dla dziecka bylo bezpieczne) naucze sie robic a potem bede wszystkim w prezencie rozdawac
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolencja wrote:tak dziewczyny,wiem ze glowa,ze stres, ale nie da sie dzis zyc bez stresu:/ maz szuka pracy,ja mam wszystkiego dosc,czekamy co z mieszkaniem:/ masakra
-
Hehe właśnie tak wg to ja jestem staraczka ale narszie robię przerwę przez tabsy do października. Biorę na androstedion. Biorę też bromka na prl. Mieszkam w Niemczech. W październiku zrobię powtórne badania i inne jak będę w pl. Muszę dowód wymienić bo ważność się kończy.
-
nick nieaktualnyolencja wrote:Ciri a czemu boisz sie ze CI nie da zwolnienia? bo troszke wypadlam z obiegu i nie czytalam od miesaica prawie forum:/
-
aaaa,pamietam no mowilam Ci ze moze byc problem:/
to prawda zel ekarze nie wypisuja juz tak czesto zwolnien,u mnie mnostwo dziewczyn modych chodzi z duzymi brzuchami,starsz elaski po 30 juz predzej puszczaja na zwolnienie
a to ten lekarz Twoj co o nim pisalas?
bo pozytywna beta oprocz ciazy moze tez wskazywac na inne dolegliwosci-pewnie dlategpWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 11:35
-
nick nieaktualnynoo wlasnie zalezy, z tymi lekarzami jest roznie ja mam kolezanki i od samego poczatku sa na l4, ja mam ten problem ze jestem na umowie zlecenie wiec mnie nie chroni nic przed zwolnieniem i nie mam ochrony ciezarnej.
Tak to ten sam lekarza, ale ostatnio cos nie wkurzyl pierwszy raz od dawna... Poszlam juz w ciazy do niego a on mnie nawet nie zbadal. Termin kolejnej wizyty na za miesiac mialam a jak mu powiedzialam ze na nocki chodze i ze chcialabym zaswiadczenie o ciazy to powiedzial ze mi nie da...
Noo ale nic, pojde dzis do niego na pale, i musze cos wymyslic zeby mi dal to l4 bo w pracy juz ewidentnie sie na mnie zaczynaja wyzywac, i zastanawiam sie czy mnie sie nie chca pozbyc najzwyczajnieej w swiecie... od piatku w pracy nie bylam, dlatego rozne sciemy wymyslam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZreszta na umowe zlecenie to z dnia na dzien wylatuje jak im sie cos nie podoba...
Tylko wiesz jak pojde teraz na l4 to moge ciagnac az do porodu mimoo tego ze nie jestem zatrudniona ale jesli mnie zwolnia to mi l4 przepada i macierzynski tez czyli zostaje bez srodkow do zycia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 11:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny