Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:jak myslicie jak powiem lekarzowi ze mam nawracajaca kamice nerkowa, ze poglebily sie moje mdlosci i choroba lokomocyjna ze do roboty mam 1,5 godziny i ze plamie (tu pokaze wypis ze szpitala i powiem ze nie lecialam do niego bo pan doktor powiedzial ze jak to jest pamienie ktore sie utrzymuje kilka godzdin nie ma sensu nic z tym robic) co jakis czas jak duzo musze biegac w pracy albo stoje w autobusiee (tak miala moja znajoma) i ze mam stresujaca prace bo w biurze ale kontakt z klietami ktorzy sie bulwersuja to da mi zwolnienie? moze macie lepsze pomysly?
ja tez bym dala L4 -
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Ja bym dała
Możesz dorzucić jeszcze bóle pleców i zawroty głowy powiedz, że zemdlałaś dziś rano. -
nick nieaktualnyCiri mysię że da Ci L4 a jak nie to znaczy że sory ale jest idiotą. a mi się dziś śniło że w laboratorium się pomylili i zrobili mi zamiast hormonów betę i wyszło że jestem w ciąży... ale ten sen był jakiś taki realny że aż chciałam im dopisać żeby betę mi zbadali
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Madziulla wrote:Ciri mysię że da Ci L4 a jak nie to znaczy że sory ale jest idiotą. a mi się dziś śniło że w laboratorium się pomylili i zrobili mi zamiast hormonów betę i wyszło że jestem w ciąży... ale ten sen był jakiś taki realny że aż chciałam im dopisać żeby betę mi zbadali
Z takich snów to się człowiek nawet nie chce wybudzić Mi się śniły ostatnio moje upragnione bliźniakiciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO i jeszcze moge dorzycic ze pracodawca sam powiedzial ze boi sie miec na zmianie mdlejaca ciezarna, i sam mi zaproponowal l4 albo niestety powiedzial ze nie bedzie miec trzymal na w pracy ze wzgledu na to ze sie boi. W razie czego sie rozplacze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 11:07
littleladybird lubi tę wiadomość
-
Bardzo dobrze, w razie potrzeby ciśnij chłopa
werni wrote:Ciri można się dołączyć hejka reszta dziewczyn
Witaj
olencja wrote:dzieki dziewczyny za mile slowa:/ chyba trace juz sily na to...czlowiek sie dwoi troi a od lekarzy slyszy ze wszystko jest cudownie...
Tulę mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 11:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:dzieki dziewczyny za mile slowa:/ chyba trace juz sily na to...czlowiek sie dwoi troi a od lekarzy slyszy ze wszystko jest cudownie...
Hej Werni -
nick nieaktualny
-
Olencja slyszalam od znajomej jak opowiadała o swojej kumpeli że starali się kilka lat i wyszło że przez stres. Ale czy to prawda to nie wiem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny