Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
ann_je wrote:Ciri bo wyluzuj... wiem że łatwo się mówi jak się nie ma problemu z stabilnością pracy ale teraz na pewno nie możesz się stresować. Idz na l4 odpocznij, przeczekaj do końca I trymestru i jak się będziesz dobrze czuła i w robocie nie będą dalej szaleć to sobie wrócisz do pracy jeszcze na chwile
Baronowa moja mama zawsze z dwuznacznym uśmieszkiem mówi, że na ból gardła to tylko "pędzlowanie" -
nick nieaktualnynoo ale jak wroce po l4 i cos im sie nie spodoba to moga mnie tego samego dnia zwolnic, moge isc na l4 do konca ciazy ale wtedy strace macierzynski.
a ja nie mowie o kluci ale o regularnych skurczach ktore sa mega niepokojace. sprawdzam co chwile czy nie krwawie... -
ann_je wrote:Ewi mój mąż nie podpisuje nic ani nie dostaje pasków eh. Siedziba jego firmy jest w zupełnie innym mieście i wszystko załatwia mailowo lub telefonicznie.
Ewi jeżeli masz jakiś taki szimel to byłabym wdzięczna za podesłanie. Ja sobie uzupełnię i wyślę do zusu. W zasadzie to mój mąż rzadko choruje ale jak już to bierze wolne od pracy a może się okazać że przecież mógłby mieć płatne l4
oki podeśle a czy to jest pilne? możesz mnie zrosić do pzryjaciólek to pogadamy na priv?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Baronowa, TULIMY?! Jak na minionka przystalo?
Minionki sobie dokuczająWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 22:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny