Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypowiem Wam że przez tą torbiel i przerwę w serduszkowaniu jakoś tak się trochę wyłączyłam i nie zarejestrowałam faktu ze od jutra mogę się spodziewać @. Jakoś taka jestem wyciszona i spokojna. dziwne to...
littleladybird, wiewiórka17 lubią tę wiadomość
-
Madziulla wrote:Tak wiem ja też staram się nie nakrecać ale nie jest to łatwe
Wiem, wiem. Ja w tym cyklu się nakręcam, może dzięki temu jednak coś będzie Tobie radzę rozsądek, a sama robię zupełnie co innego
Paulette wrote:dzień dobry witam się w 3 cyklu moich starań po poronieniu
Kurcze, nie tak miało być. Trudno, ale wczorajsze nadal obowiązuje Jeszcze w sierpniu zdążysz i tego Ci życzę, mocnoooolencja wrote:a u mnie cudnie wzrosla:D szkoda ze po winku i seksie ale co tam:D ladnie na nia papatrzec:D
No i pięknie Tak trzymaj, jeśli seks i wino podnosi Ci tempkę, to dziś ten sam zestaw sobie zaserwuj
Baronowa_83 wrote:Melduje lodowata pogodę. Zapalenie krtani i okres jednak. Kota gdzies mnie nie lubi i zle zyczy
Szkoda ale cieszy fakt, że masz ładną fazę lutealną. Może ten cykl będzie lepszy. Niepokalanek dotarł w końcu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 09:01
Paulette lubi tę wiadomość
-
olencja wrote:w sobote,jutro koncze brac dupka,wiec zatestuje
jutro pewnie temp spadnie no ale lubie testowac,mimo ze zawsze jest ta jedna cholerna krecha:/
Trzymam kciuki oby tym razem były dwie upragnione kreseczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny