Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Po tygodniu nieobecności ciezko nadrobić wszystkie posty.
Picja teźż weznę sobie troch e wirusków.
Na wyjazd zapomniałam całej podręcznej mojej ekstra apteczki z infenem costagnusem witaminkami oraz z termometrem także ten tego ten cykl pozostawiam a może akurat coś ten tego na wyjeździe się udało.
Po szaleństwie w górach została mi pamiątka złamana kość śródstopiu oraz ślady na szyi po pogryzieniu szerszenia a noi oczyswiście piękna r óżowo brązowa opalenizna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduje lodowata pogodę. Zapalenie krtani i okres jednak. Kota gdzies mnie nie lubi i zle zyczy
-
Madziulla wrote:Wiewiórka jak się czujesz?
a dzisiaj cos tak nie bardzo, ale zaraz ide pod prysznic i spac tak mi sie ciagnie ten tydzien a wizyta dopiero w poniedzialek, a w niedziele nasza pierwsza rocznica ślubu eh. jak to zlecialoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 21:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Po tygodniu nieobecności ciezko nadrobić wszystkie posty.
Picja teźż weznę sobie troch e wirusków.
Na wyjazd zapomniałam całej podręcznej mojej ekstra apteczki z infenem costagnusem witaminkami oraz z termometrem także ten tego ten cykl pozostawiam a może akurat coś ten tego na wyjeździe się udało.
Po szaleństwie w górach została mi pamiątka złamana kość śródstopiu oraz ślady na szyi po pogryzieniu szerszenia a noi oczyswiście piękna r óżowo brązowa opalenizna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny