Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja idę do lekarza rodzinnego, tak się nad jeziorem chyba załatwiłam, że w nocy wstawałam sobie inhalację robić, bo nie mogłam przez nos oddychać. Pewnie zwykłe przeziębienie ale wolne na zimne dmuchać. Od poniedziałku chleję mleko z czosnkiem i herbatę z cytryną i miodem i było coraz gorzej. Dobrze jeszcze, ze w ten wtorek mam usg to się dowiem czy wszystko z dzieckiem ok, bo nie powiem stracha trochę mam
-
Namida kuruj sie Kochana. Dziewczyny trzymam kciuki za Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 11:23
Madziulla, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jak bylam mala miałam nazywane kolano, spadam z roweru z bagażnika wprost na stos kamieni. Miałam dziurę w kolanie. Pamiętam że plakalam strasznie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie dziś strasznie muli pogoda nie jest zła, lekki wiaterek, słońce za chmurami, ale jak wyjdzie to grzeje ostro pobolewa mnie głowa i chce mi się spać. To nie kac, po jednym kieliszku wina - niemożliwe. Tym bardziej, że po myciu podłóg przeszło jak ręką odjął jeszcze pół godziny i spadam do domu. Zamykam ten bajzel i zmykam
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Już po zastrzyku okropne.. bolało to moje kolano jest teraz takie obce.... dziwne uczucie. niby za max 2 dni powinno być ok
Nie pisze, że będzie dobrze, bo musi być dobrzeMadziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJakby nie bolało to mogli dać też w drugie, miałabys piękne kolanka
Ja dostałam górę leków "nieinwazyjnych" na zapalenie górnych dróg oddechowych (jeszcze się lekarka o zatoki moje boi). Jak do piątku nic nie przejdzie to mam wrócić po antybiotyk. Leżę więc sobie w łóżku a mąż i mój brat,który dziś do mnie przyjechał mi usługują Trzeba we wszystkim plusy widzieć nielittleladybird lubi tę wiadomość