Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bry
ale ciulowa pogoda u mnie... na żakiet za ciepło a w krótkim rękawku za zimno hehe
dziś zaszalałam w lidlu 2 ananasy, 3 gruszki, koszyk nektarynek, kiwi, awokado, migdały, półwytrawne winko w ilości sztuk dwie
Dziś już mam śluz płodny i to tak mega rozciągliwy. Zrobiłam test owulacyjny i tylko blada kreska wyszła, zobaczymy jak jutro
tymczasem jeszcze godzinka i jadę na squasha z męża kuzynem ale się wyżyjęlittleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnn_je no u mnie też dziwna pogoda
Trzymam kciuki za owulke.
a co do Twojego komentarza przy moim wykresie to zobaczymy zobaczymy czy będzie zielono. nie nastawiam się bo mało było a wzrost może być spowodowany emocjami po wczorajszej wizycie u ginekologa bo była bardzo pozytywna
No ale jak już tu dziewczyny mówiły dużo serduszek do zajścia nie trzeba -
znam dziewczynę, która nie kochała się ze swoim facetem 1,5 miesiąca bo był na kontrakcie za granicą i jej siostra brała ślub i on na ten ślub przyjechał i kochali się nad ranem po weselu a ona miała 6dc i jeszcze lekko plamiła. Na drugi dzień on pojechał i nie było go 3,5 miesiąca. Wystarczył ten jeden raz tuż po okresie a ona zaszła w ciążę
tak więc po takich historiach ja jestem w stanie uwierzyć we wszystko. A dzieci, które powstały z seksu przerywanego w mojej rodzinie jest 2
także ten...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 15:47
Madziulla, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dawać mi tu więcej ciąż! Madziulla, Olencja na Was liczymy w pierwszej kolejności Ann_je, a Ty działaj ostro, owula się zbliża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 17:43
olencja, ann_je lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No wiesz, najłatwiej o ciążę, gdy się człowiek nie stara ze względu na torbiel uważaliście by nie było seksu w czasie okołoowulacyjnym. Torbiel zniknęła, ovu nagle przesunął owulkę na nieco wcześniej i Wasz seksik pasuje super No i dzisiejsza tempka tak wysoko Jakie byłoby zdziwienie i radość, gdyby okazało się, że jednak masz lokatora kurcze, na samą myśl gęba mi się cieszy mam w sobie w tym miesiącu dużo optymizmu, więc starczy dla nas wszystkich. Dzielę się: bierzcie ile chcecie
Otwieram wino, mam zamiar dziś znowu upić się jednym kieliszkiem
P.S. podłogi umyte, więc może dzisiaj okna? Nieee.... -
nick nieaktualny
-
olencja wrote:no staram sie!!! kurde ale nie wiem czy sie uda tym razem:D
Bardzo dobrze Ci idzie czarujemy by tempka nadal wisiała wysoko, a @ przeganiamy gdzie pieprz rośnie na całe 9 miesięcy
Jak już wszystkie zaciążymy, to nawet nie będzie trzeba modyfikować nazwy wątku. Będziemy zaciążone i czekające na poród
P.S. Baronowa, dajesz czadu z drugą owulacją i też zaciążasz -
nick nieaktualny
-
I żeby nie było, że jestem taka wspaniałomyślna i bezinteresowna, to ja też w tym cyklu zaciążam
Ewi, Twoje jajniki biorą się do roboty i puszczają super jajo, które nie oprze się plemnikowi.
Paulette, tempka jutro wzrośnie, kupisz w końcu test bez wad i wyjdą dwie krechy
Werni, pojawiasz się i znikasz, ale Ciebie nic nie ominie. Wszystkie zaciążamy. Ty też
Pominęłam kogoś jeszcze? Hmmm kto tu u nas był?
Landryneczka, gdzie się podziałaś? Ty też bierz się do roboty
A gdzie się podziewają nasze ciężarówki? Ciri, Picja, Namida, Wiewiórka, potrzebujemy trochę wsparcia, dawać wirusyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 18:16
Madziulla, wiewiórka17, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny