Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Madziulla wrote:tam jest zasieg do d... i nie będę miała dostępu do naszego forum...
 Odpoczniesz również od forum 

Picja wrote:Ja to mam najgorsza szefowa świata. Pracoholiczka. W pracy od 6 do 18 to ja sama. I wiecie co.czasem wolałabym pracować dla kogoś to ja sama. I wiecie co.czasem wolałabym pracować dla kogoś 
 Wszystko ma swoje dobre i złe strony Ci co pracuja dla kogoś, chcieliby pracowac dla siebie i na odwrót Ci co pracuja dla kogoś, chcieliby pracowac dla siebie i na odwrót zawsze tak jest zawsze tak jest  Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 12:30 
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ciri... czarownico!!ciri22 wrote:Hmmm 12_13dc byla owulka? Czyzby? Poczekamy zibaczymy ;* "wczoraj lub przedwczoraj miałaś owulację" - rzekł mój ginekolog "wczoraj lub przedwczoraj miałaś owulację" - rzekł mój ginekolog 

jestem już po wizycie naprawdę u żadnego lekarza nigdy tak się nie śmiałam jak za każdym razem u dr Mrozka naprawdę u żadnego lekarza nigdy tak się nie śmiałam jak za każdym razem u dr Mrozka jest boski jest boski 

Cytologia okej, pokazałam mu moje wyniki, rzucił okiem na karteczkę, na mnie, znów na karteczkę i pyta "przypomnij mi który to miesiąc się starasz..."(dobrze wiedział, że pierwszy) i powiedział... "wyluzuj bo jak się zafiksujesz to będzie dupa blada". Z wyników jest bardzo zadowolony przy czym nie omieszkał zaznaczyć jak zapytałam o testosteron, że mój wynik świadczy tylko o tym, że jestem kobietą a nie chłopem przebranym za babę Wszystko w normie Wszystko w normie 
 Zaczął już pakować mój wynik do kartoteki (tzn., że koniec wizyty) a ja z tekstem "Panie doktorze... dziś mam 14dc... i oczy szreka" zaczął się śmiać i kazał mi wyskakiwać z majtek :D :D
 Owulacja była wczoraj lub przedwczoraj z prawego jajnika, "dywanik" na 9mm przygotowany na zagnieżdżenie. Wg zaleceń przycisnąć dziś chłopa i czekać   ciri22, Landryneczka lubią tę wiadomość ciri22, Landryneczka lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyCudownyann_je wrote:Ciri... czarownico!! "wczoraj lub przedwczoraj miałaś owulację" - rzekł mój ginekolog "wczoraj lub przedwczoraj miałaś owulację" - rzekł mój ginekolog 

jestem już po wizycie naprawdę u żadnego lekarza nigdy tak się nie śmiałam jak za każdym razem u dr Mrozka naprawdę u żadnego lekarza nigdy tak się nie śmiałam jak za każdym razem u dr Mrozka jest boski jest boski 

Cytologia okej, pokazałam mu moje wyniki, rzucił okiem na karteczkę, na mnie, znów na karteczkę i pyta "przypomnij mi który to miesiąc się starasz..."(dobrze wiedział, że pierwszy) i powiedział... "wyluzuj bo jak się zafiksujesz to będzie dupa blada". Z wyników jest bardzo zadowolony przy czym nie omieszkał zaznaczyć jak zapytałam o testosteron, że mój wynik świadczy tylko o tym, że jestem kobietą a nie chłopem przebranym za babę Wszystko w normie Wszystko w normie 
 Zaczął już pakować mój wynik do kartoteki (tzn., że koniec wizyty) a ja z tekstem "Panie doktorze... dziś mam 14dc... i oczy szreka" zaczął się śmiać i kazał mi wyskakiwać z majtek :D :D
 Owulacja była wczoraj lub przedwczoraj z prawego jajnika, "dywanik" na 9mm przygotowany na zagnieżdżenie. Wg zaleceń przycisnąć dziś chłopa i czekać  noo i co noooo i cooo ja znow mam racje ;P noo i co noooo i cooo ja znow mam racje ;P ann_je lubi tę wiadomość ann_je lubi tę wiadomość
- 

ja jestem pod opieką endokrynologa od listopada, kiedy się dowiedziałam, że mam niedoczynność. Najpierw miałam Euthyrox 25N, po 3 miesiącach spadło tsh tylko o kilka setnych to dostałam 50 na na zmianę z 75 i teraz od maja znów 50 bo ładnie pospadałociri22 wrote:Ann_je a zbijalas czyms tsh? Ja w marcu mialam 2,6 dwa lata temu 2,0 i zaszlam w ciaze nie wiem jak th3 i th4 bo nie robilam. we wrześniu mam kolejną wizytę (chyba, że zaciążę wcześniej to mam się od razu zgłosić). A Ty Ciri zrób sobie badania bo moja endo mi mówiła, że jak jest wysokie tsh i nieprawidlowe th to jest niebezpieczne dla płodu więc warto zrobić badania i pokazać przynajmniej ginekologowi jak nie endokrynologowi we wrześniu mam kolejną wizytę (chyba, że zaciążę wcześniej to mam się od razu zgłosić). A Ty Ciri zrób sobie badania bo moja endo mi mówiła, że jak jest wysokie tsh i nieprawidlowe th to jest niebezpieczne dla płodu więc warto zrobić badania i pokazać przynajmniej ginekologowi jak nie endokrynologowi akurat masz za 2 tygodnie wizytę (nie martw się, zleci szybko) to będziesz mogła pokazać akurat masz za 2 tygodnie wizytę (nie martw się, zleci szybko) to będziesz mogła pokazać  
- 
                        nick nieaktualnyZ twojego to raczej niestety nic. Ale jestem w szoku ze tak ladnie ci sie utrzymuje na takim poziomie. Temperatura od kilku dnilittleladybird wrote:Ciri, skoro tak ładnie tu dziewczynom przepowiadasz, to powiedz coś fajnego o moim wykresie moze sie spełni moze sie spełni   Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 13:07 
- 
                        nick nieaktualnyMoja kolezanka ma 4 i jej nie zbijali w ciazy. Zaszla w pierwszym cyklu staran. Ja mam wizyte za miesiac dopiero. Co do mojego tsh kazal zwracac uwage na mdlosci. Jesli beda trwaly po kilka godzin z wymiotami nieustannymi to wtedy robic tsh bo to znaczy ze organizm nie wyrabia. A ma razie jestem splukana wiec nie robie badan. Bede sie tylko denerwowac. Naprawde... Mam na razie dosc.... Moze pomysle o tym innego dnia.ann_je wrote:ja jestem pod opieką endokrynologa od listopada, kiedy się dowiedziałam, że mam niedoczynność. Najpierw miałam Euthyrox 25N, po 3 miesiącach spadło tsh tylko o kilka setnych to dostałam 50 na na zmianę z 75 i teraz od maja znów 50 bo ładnie pospadało we wrześniu mam kolejną wizytę (chyba, że zaciążę wcześniej to mam się od razu zgłosić). A Ty Ciri zrób sobie badania bo moja endo mi mówiła, że jak jest wysokie tsh i nieprawidlowe th to jest niebezpieczne dla płodu więc warto zrobić badania i pokazać przynajmniej ginekologowi jak nie endokrynologowi we wrześniu mam kolejną wizytę (chyba, że zaciążę wcześniej to mam się od razu zgłosić). A Ty Ciri zrób sobie badania bo moja endo mi mówiła, że jak jest wysokie tsh i nieprawidlowe th to jest niebezpieczne dla płodu więc warto zrobić badania i pokazać przynajmniej ginekologowi jak nie endokrynologowi akurat masz za 2 tygodnie wizytę (nie martw się, zleci szybko) to będziesz mogła pokazać akurat masz za 2 tygodnie wizytę (nie martw się, zleci szybko) to będziesz mogła pokazać 
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny