Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:tam jest zasieg do d... i nie będę miała dostępu do naszego forum...
Odpoczniesz również od forum
Picja wrote:Ja to mam najgorsza szefowa świata. Pracoholiczka. W pracy od 6 do 18 to ja sama. I wiecie co.czasem wolałabym pracować dla kogoś
Wszystko ma swoje dobre i złe strony Ci co pracuja dla kogoś, chcieliby pracowac dla siebie i na odwrót zawsze tak jestWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 12:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Hmmm 12_13dc byla owulka? Czyzby? Poczekamy zibaczymy ;*
jestem już po wizycie naprawdę u żadnego lekarza nigdy tak się nie śmiałam jak za każdym razem u dr Mrozka jest boski
Cytologia okej, pokazałam mu moje wyniki, rzucił okiem na karteczkę, na mnie, znów na karteczkę i pyta "przypomnij mi który to miesiąc się starasz..."(dobrze wiedział, że pierwszy) i powiedział... "wyluzuj bo jak się zafiksujesz to będzie dupa blada". Z wyników jest bardzo zadowolony przy czym nie omieszkał zaznaczyć jak zapytałam o testosteron, że mój wynik świadczy tylko o tym, że jestem kobietą a nie chłopem przebranym za babę Wszystko w normie
Zaczął już pakować mój wynik do kartoteki (tzn., że koniec wizyty) a ja z tekstem "Panie doktorze... dziś mam 14dc... i oczy szreka" zaczął się śmiać i kazał mi wyskakiwać z majtek :D
Owulacja była wczoraj lub przedwczoraj z prawego jajnika, "dywanik" na 9mm przygotowany na zagnieżdżenie. Wg zaleceń przycisnąć dziś chłopa i czekaćciri22, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyann_je wrote:Ciri... czarownico!! "wczoraj lub przedwczoraj miałaś owulację" - rzekł mój ginekolog
jestem już po wizycie naprawdę u żadnego lekarza nigdy tak się nie śmiałam jak za każdym razem u dr Mrozka jest boski
Cytologia okej, pokazałam mu moje wyniki, rzucił okiem na karteczkę, na mnie, znów na karteczkę i pyta "przypomnij mi który to miesiąc się starasz..."(dobrze wiedział, że pierwszy) i powiedział... "wyluzuj bo jak się zafiksujesz to będzie dupa blada". Z wyników jest bardzo zadowolony przy czym nie omieszkał zaznaczyć jak zapytałam o testosteron, że mój wynik świadczy tylko o tym, że jestem kobietą a nie chłopem przebranym za babę Wszystko w normie
Zaczął już pakować mój wynik do kartoteki (tzn., że koniec wizyty) a ja z tekstem "Panie doktorze... dziś mam 14dc... i oczy szreka" zaczął się śmiać i kazał mi wyskakiwać z majtek :D
Owulacja była wczoraj lub przedwczoraj z prawego jajnika, "dywanik" na 9mm przygotowany na zagnieżdżenie. Wg zaleceń przycisnąć dziś chłopa i czekaćann_je lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Ann_je a zbijalas czyms tsh? Ja w marcu mialam 2,6 dwa lata temu 2,0 i zaszlam w ciaze nie wiem jak th3 i th4 bo nie robilam.
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Ciri, skoro tak ładnie tu dziewczynom przepowiadasz, to powiedz coś fajnego o moim wykresie moze sie spełni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 13:07
-
nick nieaktualnyann_je wrote:ja jestem pod opieką endokrynologa od listopada, kiedy się dowiedziałam, że mam niedoczynność. Najpierw miałam Euthyrox 25N, po 3 miesiącach spadło tsh tylko o kilka setnych to dostałam 50 na na zmianę z 75 i teraz od maja znów 50 bo ładnie pospadało we wrześniu mam kolejną wizytę (chyba, że zaciążę wcześniej to mam się od razu zgłosić). A Ty Ciri zrób sobie badania bo moja endo mi mówiła, że jak jest wysokie tsh i nieprawidlowe th to jest niebezpieczne dla płodu więc warto zrobić badania i pokazać przynajmniej ginekologowi jak nie endokrynologowi akurat masz za 2 tygodnie wizytę (nie martw się, zleci szybko) to będziesz mogła pokazać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny