Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNamida wrote:To ja Was trochę pocieszę. Byłam wczoraj u gina, fasola ma już 2,5 cm i rośnie jak na drożdzach Ale gin stwierdził, że ciąża wygląda mu na młodszą o jakiś tydzień, raczej wątpię żeby to było możliwe bo od ostatniego serduchowania do owulacji musiało by z 5dni minąc a wątpię żeby chłopaki tyle wytrzymały. Chyba, że to jakieś terminatory były
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Picja wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które obniżaly TSH w ciąży. Jesli dzis okaze się, że przepisze mi cos na obnizenie z tej mojej nieszczęsnej 3,07...to jaki wpływ ma to na ciążę? Ja tsh zawsze miałam wysokie. w styczniu 2,75...czy leki nie zaszkodzą dziecku? Nie wywołają poronienia?
Nie martw się i nie stresuj bo tylko niepotrzebnie wprowadzasz nerwówkę w swoim organizmie a przecież teraz trzeba tam spokoju! będzie wszystko dobrze
Ciri trzymaj się a jak dalej będziesz się źle czuła i będzie Cię boleć podbrzusze to może rozważ wizytę u lekarza wcześniejszą... eh
Namida gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 15:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co? Chcialabym sie teraz zdrowo odzywiac ale kurcze co zjem pomidora, salate czy inne warzywa rzygam... i wlasnie bede jadla zupke chinska... bez sensu dobrze ze tabletki witaminowe mi jutro przyjda o bede cos suplementowac. Wczoraj i jablko zwymiotowalam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez mam mdlosci od slodkiego... Nic, ani czekolada, ani ciastko, ani nic, masakra... i widze ze dzis to od wszyskiego mnie odrzuca. ale o chyba nerwy.. ale sie pocieszam ze jutro powinien byc ten lepszy dzien w ktorym nie bede wymiotowac. bo tak mam po dwa dni dobrze dwa dni gorzej ale i tak nie jest zle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pogrzało was z tym wkręcaniem się. Kopa na opamiętanie dla wszystkich czarnowidzów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 17:10
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny