X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to dzis stwierdzilam ze jak moj dol bedzie sie poglebial, to pojde do szpitala powiem ze mialam wczoraj wypadek i naklamie ze mnie brzuch napierdziela i niech zrobia mi usg.... (noo a potem dochodze do wniosku ze pewnie jesli nie krwawie to go nie zrobia bo to za wczesnie zeby cos zobaczy :P i podadza leki przeciwbolowe wiec to glupi pomysl :D

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    pogrzało was z tym wkręcaniem się. Kopa na opamiętanie dla wszystkich czarnowidzów ;)
    Dobrze gada, polać jej! :D

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • ann_je Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A ja to dzis stwierdzilam ze jak moj dol bedzie sie poglebial, to pojde do szpitala powiem ze mialam wczoraj wypadek i naklamie ze mnie brzuch napierdziela i niech zrobia mi usg.... (noo a potem dochodze do wniosku ze pewnie jesli nie krwawie to go nie zrobia bo to za wczesnie zeby cos zobaczy :P i podadza leki przeciwbolowe wiec to glupi pomysl :D

hiehie zrobiłabym tak samo :)
    jak moja babcia 92-letnia w listopadzie się przewróciła jak chciała wpuścić kotka do domu przez okno i nie mogla wstać i dopiero rano ją ciotka znalazła to po 2 dniach strasznie kaszlała, miała gorączkę i coraz bardziej bolał ją łokieć i biodro (nie chciała się przyznać tylko zauważyłam, że nie może lewej ręki podnieść do buzi) to moja mama zadzwoniła na pogotowie i ją najnormalniej w świecie olali jak usłyszeli wiek. Po 15 minutach jak ochłonęłam zadzwoniłam ja i powiedziałam, że babcia się dusi, zanika oddech i bardzo szybko bije jej serce (co było tylko częściową prawdą) dyspozytorka kazała dzwonić do rodzinnego bo rodzinny do 18 ma przyjechać a oni po 18 dopiero (była 16.30) to zapytałam jej czy po 18 to ja osobiście do niej przyjdę i sprawdzę czy z taką samą łaską jak teraz wyśle zespół aby wypisali zgon babci. poskutkowało. na szczęście bo okazało się, że babcia ma obustronne zapalenie płuc, płyny w lewym i złamaną kość promieniową przy stawie łokciowym eh...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja po wizycie u gin.... nie jest dobrze. Mam 5 cm torbiel na lewym jajniku...jestem załamana....

• ann_je Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula dostałaś jakieś tabletki żeby to rozbić? czy laparoskopie zalecają?
    Madzia... nie załamuj się tylko... przynajmniej masz diagnostykę i możesz się leczyć i lepiej, że wyszło teraz niż jakbyś miała stracić dzieciątko z tego powodu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam zrobić badania krwi Roma lub Ca125 i wtedy zobaczymy co dalej... kuzwa 3 mies temu tego gówna nie bylo

• ann_je Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak wyniki męża?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko ma spróbować zgubić trochę kg to się polepsza parametry.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to gówna czuje nawet jak sama dotykam się w dole brzucha....

• ann_je Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mhhh no 5cm w ciągu 3 m-cy to sporo... chyba, że nie wykrył go wcześniej eh... ja pisałam już na innym wątku, że 3 lata temu byłam u innego ginekologa, który wynalazł mi polipa, dał silne hormony na 14dni i wstępnie umówił na operację, poszłam do innego kilka dni później jak podwoziłam mamę na wizytę i on nie widział nic więc poszłam jeszcze do znajomego ordynatora gin-poł do szpitala i szukał chyba 5 minut na usg i nie widział też nic. po 3 latach teraz byłam u mojego i nie pytając o nazwisko lekarza który to wynalazł powiedział, że niektórzy sobie chcą nabić statystykę wyleczalności i uchodzić za fajnych (wizyty prywatnie 160zł/każda a operacja na fundusz).
    Dlatego może idź sprawdzić do innego gin tak po prostu kontrolnie i dla świętego spokoju

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann_je wrote:
    m powiedział, że niektórzy sobie chcą nabić statystykę wyleczalności i uchodzić za fajnych

Nie wierzę... masakra, co jest nie tak z tymi lekarzami?
    Madziulla może faktycznie idź jeszcze do jakiegoś innego i sprawdź to.

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważneiejsze że wiadomo co Ci jest wyleczysz się i będzie dobrze.

Nie mogę się doczekać powrotu Picji od gin!

A tak z innej beczki wkońcu doczekałam się swojego autka- w wrsji Kombi żeby było dużo miejsca na dzieciaczka, tylko po co jak fasolki nie ma :/

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi doczekasz się w końcu:) A jak się już pojawi to od razu autko będzie gotowe. A ja mam bardziej sportowe auto i teraz będę musiała kombinować :(

• ann_je Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi sobie wózek sprawiłaś a niedługo będziesz musiała szukać wózka dla dzieciątka ;) na pewno ;)

Landryneczka i jak po wizycie? wszystko w porządku? miałaś usg? owulacja potwierdzona?

też czekam na wiadomości od Picji ;) ale pewnie siedzi teraz i wzdycha z zakochania ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 19:05

ewi0808 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida teżmiałam sportowe ale teraz mąż nim będzie jeżdził a ja będe mieć duzy bagażnik :P a on niech się gniecie :P

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sześć i pól milimetra! 6tydzien +4 dni, puls 152 i spadlam z fotela z wrażenia:) poplakalismy sie:) ....jestem w ciazyyyy! Ależ mam portfolio:) i serduszko pika.i widziałam i słyszałam. Och

ciri22, ann_je, wiewiórka17, Baronowa_83, littleladybird, ewi0808 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi- pake wyslalam:) prasówka;)

• ann_je Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Sześć i pól milimetra! 6tydzien +4 dni, puls 152 i spadlam z fotela z wrażenia:) poplakalismy sie:) ....jestem w ciazyyyy! Ależ mam portfolio:) i serduszko pika.i widziałam i słyszałam. Och
    o matko, Picja... aż mnie ścisnęło ze wzruszenia ;) ależ to musi być radość... szczerze gratuluję i życzę zdrówka i dobrego samopoczucia <3

Landryneczka super, że wszystko okej. a owulacji jeszcze nie było? tzn., że test owulacyjny kłamał?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja gratuluje :) super wiadomość

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 19:37

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja gratulacje

Landryneczka owocnych starań

Madziulla będzie dobrze

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ