Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo to ja ich lubie ja i jego i przed ciaza i slubem bylo super naprawde duzo czasu razem spedzalismy ale odkad sie miedzy nimi zle dzieje ja ich unikam, wole w takie rzeczy nie wchodzic...
I tak mam nadwage, w 6 miesiecy 12 kg przytylam, robilam badania na wszystkie stony i jestem zdrowa... ale przez te pol roku odstresowalam sie i mimo ze malo jadlam tylam, doszlam do pewnej wagi i licznik sie zatrzymal, probowalam schudnac ale nic nie dalo, a poniewaz jem normalnie, i jezdze na rowerze i czuje sie lepiej niz jak bylam chudsza stwierdilam ze na sile nie bede chudnac chyba ze z ciaza bede miala problemy (z zajsciem)
a waze 69kg przy wzroscie 158cm... ale podobno po mnie nie widac, wszyscy daja max 60 kg. jestem rowna, tyje rowno wszsedzie wiec brzucha nie mam ani nic.. -
Baronowa_83 wrote:Ciri może wszystko naraz
przeglądam galerię (ciążowe z późną owu ) i na pierwszej stronie jest takie wykres ekg jak mój, dziewczyna nawet takie W ma . nadzieja umiera ostatnia
Dobrze, że nie mam już premium każdego dnia szukałam wykresów podobnych do mojego kilka sobie nawet zapisałam na kompie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-