Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA wlasnie wczoraj jak Ci pisalam o tym ze nie bedzie owulacji to pomyslalam ze pewnie ja wyznaczy jesli temperatura sie utrxyma albo lekko wzrosnie.
Moze to zeczywiscie owulacja ale stawiam ze tak jak u mnie pierwsza ktora mialam po tabletkach progesteron i jajeczko niedomagalo wiec pewnie i tak na staty,choc nie takie cuda sie zdarzaly. Jesli sie utrzyma to ja bym nie wytrzymala i zrobila w poniedzialek progesteron zeby sie dowiedziec czy byla czy nie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej, właśnie pojadę jutro rano do szpitala nie pomyślałam o tym
Baronowa ja u siebie pierwszy raz widzę ciągłą krechę na wykresie a obserwuję już 10 cykl. W tym cyklu brałam dupka i wychodzi na to (jeśli progesteron potwierdzi owulkę), że owulacja nastąpiła dzień po odstawieniu dupka -
nick nieaktualny
-
U mnie sluz się zmienił na taki kwaśny. Mam nadzieje ze za kilka dni okres przyjdzie i do 27 będzie juz po
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Moze cos tam wyrownal... Kurde juz sie nie moge doczekac tych Wynikow Twoich jej ale jestem podniecona ;p
Ja też nie mogę się doczekać. I w tym cyklu zaczęłam brać niepokalanka może on wyrównał mi poziom prolaktyny, bo przy mojej stresującej pracy to ona sobie pewnie skacze jak szalona
U mnie pojawił się taki dziwny śluz niby rozciągliwy niby lepki, sama nie wiem. Takiego jeszcze nie miałam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Ja też nie mogę się doczekać. I w tym cyklu zaczęłam brać niepokalanka może on wyrównał mi poziom prolaktyny, bo przy mojej stresującej pracy to ona sobie pewnie skacze jak szalona
U mnie pojawił się taki dziwny śluz niby rozciągliwy niby lepki, sama nie wiem. Takiego jeszcze nie miałam.littleladybird lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Noo to kwasny to ja mam zwykle dzien po owulacji juz.
Może sie cos tam zadzialo bo jajnika juz nie czuje. Jesli cos się zadzialo to do 27 sie wyrobie;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny