Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiri właśnie wczoraj z moim lekarzem rozmawialam o luteinie i dupku. No i uświadomił mi ze odpowiedni poziom progesteronu to tylko najmniejsze jego działanie. Często zdarza się ze ciaza się zagniezdzi ale cialko zolte nie domaga i dzidziuś glodny. I dzieki lutce czy dupku tez lepiej przebiega przejście na lozysko potem. W ogóle biedronko jakby co to od razu do lekarza:)
littleladybird lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:To ja bym jutro ten progestero. Zrobila jak wyjdzie ze owulka byla to moze warto wziac tego dupha? Tak na zagniezdzenie zeby przypadkiem nie nawial? A potem kolo 12 dc to tescior
Tak zrobięciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:No właśnie zwrocilam uwagę na twoje wpisy i zwrocilam uwagę na siebie bardziej.
Może sie cos tam zadzialo bo jajnika juz nie czuje. Jesli cos się zadzialo to do 27 sie wyrobie;) -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:No właśnie zwrocilam uwagę na twoje wpisy i zwrocilam uwagę na siebie bardziej.
Może sie cos tam zadzialo bo jajnika juz nie czuje. Jesli cos się zadzialo to do 27 sie wyrobie;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Picja, Ciri dziękuję kochane moja ginka pewnie przyjmie mnie bez kolejki jeśli powiem, że podejrzewam ciążę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:A co do sluzu ja mialam kwasny od owulacji mniej wiecej do terminu okresu a potem (bo mam go malo wiec nie sprawdzam raczej) na bezwonny sie zmienil czyli kwasowosc spadla i bardziej jestem podatna na infekcje
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ciaza ciaza ale OWULACJA to polowa sukcesu. Kurde mnie jak wyszly testy owu i juz mialam prawie 100% pewnosci ze owu byla to cieszylam sie prawie jak z ciazy
No właśnie ja się tak na razie podniecam samą owulacją o ciąży na razie nie myślę, chociaż nieśmiało coś mi w głowie już się układa, że jeśli owulka była to szanse na fasola są duże -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:No właśnie ja się tak na razie podniecam samą owulacją o ciąży na razie nie myślę, chociaż nieśmiało coś mi w głowie już się układa, że jeśli owulka była to szanse na fasola są duże
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:No właśnie ja się tak na razie podniecam samą owulacją o ciąży na razie nie myślę, chociaż nieśmiało coś mi w głowie już się układa, że jeśli owulka była to szanse na fasola są duże
-
Nie wiem czy wam pisałam ale zapisalam sie do gina z nfzetu na wtorek w innej przychodni. Przetestuje wszystkie przychodnie w okokicy:P
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Nie wiem czy wam pisałam ale zapisalam sie do gina z nfzetu na wtorek w innej przychodni. Przetestuje wszystkie przychodnie w okokicy:P
Bardzo dobrze, czasem naprawdę ciężko trafić na dobrego lekarza. Trzeba szukać i próbować każdego -
nick nieaktualny