Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Namida, a czemu grzecznie?, po takich akcjach bym nie silila sie na grzecznie tylko szczerze
Ciri może jednak lekarz, skoro czujesz sie inaczej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJej to moja mama ma to samo ze swoja siotra. Wiesz to kwestia wychowania jest i troche charakteru na taka nie ma sposobu. Moja mam po 35 latach nauczyla sie ze nalezy olewac doslownie i nie dac sie na te jej obrazania i skargi...Namida wrote:Baronowa bo jak jej kiedyś prosto w twarz to wykrzyczałam to obraza majestatu była, poleciały skargi i zażalenia i to ja wyszłam na tą złą i niedobrą

-
I co się przejmujesz. A z takimi ludźmi inaczej sie nie daNamida wrote:Baronowa bo jak jej kiedyś prosto w twarz to wykrzyczałam to obraza majestatu była, poleciały skargi i zażalenia i to ja wyszłam na tą złą i niedobrą

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez tak mysle. Bo niektórzy maja inne myślenie i dopóki nie powie sie wprost to nie zalapia. A i wtedy nie zawsze. Moj szwagier ciągle rozporządza naszymi finansami. A czemu nie budujecie domu? Przeciez jesteście bogaci. To ja mowie- skąd Ci to przyszlo do głowy? A on- to wy wszystko przejadacie?Baronowa_83 wrote:I co się przejmujesz. A z takimi ludźmi inaczej sie nie da
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz wyszlam. Krwawienie z okolic szyjki kosmowka cala, zarodek jeden caly i widoczne echo serduszka
miejmy nadzieje ze przestane krwawic. Powiedzial ze wszystko na razie ok. Ale zeby sie obserwowac i w razie czego jak barfzo sie zacznie zeby przyjechac.
Baronowa_83, littleladybird, ewi0808 lubią tę wiadomość