Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Picja wrote:Taki mini casting:)? I dobrze. Szkoda potem w ciąży czasu na szukanie takiego któremu ufasz.
-
ciri22 wrote:Mowilas ze masz sie zapisac. a testuj testuj ja sobie wozek wczoraj ogladalam i w jednym sie zakochalam ale chyba mnie nie bedzie stac.... ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 09:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Na ciąże mam prywatnego lekarza. Teraz nie msm kasy żeby do niej jeździć. Szukam przychodni żeby badania zroboc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie mogę z mojej siostry. Myślałam, że się będzie cieszyć, że ciocią zostanie i na początku tak było a teraz jej powiem, że coś mnie boli albo o coś się martwię to, weź nie panikuj, przesadzasz albo pogięło Cie (siostra ma 24lata i z mężem dopiero zaczynają powoli ukladać sobie życie). Dowiedziała się, że mój brat ma do mnie niedługo przyjechać to awantura na całego dlaczego on do mnie przyjeżdza on ma sobie domek na działce budować. Podejrzewam, że jest zazdrosna bo brat pewnie będzie chciał wesprzec mnie finansowo na jakieś łóżeczko albo mebelki. Nie jakieś tam kokosy ale zawsze coś. A moja siostra jest z typu "mi się wszystko należy" Nie wiem, jak jej mam ładnie powiedzieć, żeby się w końce odjebała od tego kto na co kase wydaje. Ja jej nawet nie powiedziałam, że jak dostałam premię to sobie rower kupiłam, bo by mi pierdzieliła, że ja niby biedna jestem a sobie rower za 400z kupiłam. Czekam, aż zrobi mamie awanturę, że kupiła sobie lodówkę na raty
Uff musiałam się wyżalić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny