X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ann_je Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :) echo serduszka??? Rewelacja :)
    To teraz będzie tylko okej

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak powiedzial ze serduszko mu mignelo ale jeszcze za malutkie zeby moc cos wiecej powiedziec. Powiedzial ze za rydzien juz powinno sobie grzecznie pracowac ;D mialam pelny pecherz u najpierw nic nie mogl zobaczyc ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj to zawsze kaze mi z pełnym pęcherzem bo z kolei lepiej widzi:) i jak wrażenia po zobaczeniu dzidziusia:)?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super. Odpoczywaj ile sie. A dal ci jakies leki?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie mi nie dal usg wpial go w swoje dokumenty ;( ale byl zarodeczek pieknie widoczny ;D
    Lekow nie dostalam. Powiedzial ze jak bedzie bolec to nospa. Ale na razie nic groznego. I powoedzial ze to nie ma zwiazku z wypadkiem. Jakby mialo z tym to by sie zaczelo juz w srode. Po prostu pech chcial ze sie to w czasie zlaczylo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to na całe szczeście, że wszystko ok. Napędziłaś nam stracha :)

Picja i jak tam ośmiorniczka? Bo dostałam wypłatę i zastanawiam się czy nie poszaleć ^^

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest super. Ma w pluszowych mackach cos chwaszczącego. Dwa gryzaki. I pociagnieta za nóżkę wydaje dźwięk lecącej wody i tak fajnie drży:) w tym samym kartonie jest jeszcze pluszowa piszczalka. Moj mąż uwielbia ta osmiornice:) jak biorę kapiel wlatuje do łazienki. Robi uhuhuhuhu i ucieka:) hahahaha. Ona jest z firmy babyono. Lubię ich bo maja atesty i sa z Polski. Mamy od nich zajączka pozytywke z marchewka- ze smyka i co wieczór puszczamy malemu :) hihih

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 15:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ciotka 2 lata temu cos takiego dla swojego Adasia kupila dzieciak byl zachwycony ta zabawka ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo stracha to mam dalej czy przestane krwawic... Ale dobrze moze bo G moim to potrzasnelo mocno... On myslal ciaza to dziecko i nie rozumial moich obaw a teraz widzialam ten strach w ochach...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No :) wszędzie szukam kontrastowych czarno białych ale tylko książeczki są:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo stracha to mam dalej czy przestane krwawic... Ale dobrze moze bo G moim to potrzasnelo mocno... On myslal ciaza to dziecko i nie rozumial moich obaw a teraz widzialam ten strach w ochach...
    I dobrze ze cos poczul ale szkoda chlopa ze się zestresowal...teraz to będą kwiatki i serduszka jak nic

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie to poki nie przestane plamic to nic nie bedzie bo to z okolic szyjki jest wiec mozna podraznic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty tylko o seksie. Miałam na myśli kwiatuszki serduszka i inne słitaśno-opiekuńcze rytuały :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się dziwię, że Ci nic nie przepiali, jak na właśnie na tak brunatno plamiłam do od razu dupka dostałam i dwa tyg L4 z przykazem leżenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi powiedzial ze moge jezdzic na rowerze i wszystko robic. Powiedzial ze krwawienie na pewno nie jest z macicy bo tam ladnie i czysto i nie ma zadnych zmian. Raczej z samej szyjki.

A lekarz mega przystojny ;)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, ale mi stracha napędziłaś :( dobrze, ze doczytałam do końca. Całe szczęście, ze to nic takiego. Uff. Kochana <3 <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze wam cos powiem. Jak mnie badal na lozku obok lezala babka w zaawansowanej ciazy przypieta do ekg i tego dlosniczka bylo sluchac bicie serduszka maluszka i jego czkawke ;D mega mowie wam ;p

Wysłany: 10 lipca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam kiedyś w poczekalni do gina, żałowałam wtedy, że to nie moja fasola tak czka :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie zalowalam. Mialam nadzieje ze ta ktora juz jest bedzie tak czkac...

Wysłany: 10 lipca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To było 2-3 lata temu, wtedy jeszcze nie planowaliśmy dziecka, ale ja już bardzo chciałam :) no i u Ciebie już fasol jest ;) poczekamy na czkawkę Twojego ;)

‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ