X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Invag spróbuj albo iladian. Feminella vagi c z kolei nie ma kwasu mlekowego ale fajnie zakwasza i nic się nie przypałęta:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świetne husteczki z kw.mlekowym robi efektima. Dla kobiet w ciąży. W Rossmannie na dziale z kosmetykami do kobiet ciężarnych. Jaki jedyne mnie nie podrazniaja. No i iladian w żelu jest super. Chlodzi i lagodzi zaczerwienienia a nawet jak juz lekko swędzi to lagodzi swędzenie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann_je wrote:
    ale martwi mnie taki stan bo jeżeli doszło do zapłodnienia to czy taka infekcja nie przeszkodzi w zagnieżdżeniu bąbelka? eh dużo śluzu to też znak, że organizm próbuje się sam oczyścić z bakterii czy grzybów.... nie oczyści się też przy okazji z zarodka? ;/
    Musiałaby być mocno zaawansowana infekcja. Ja mam właśnie poczatki infekcji:( chyba alergia na nowy plyn:( bo z kolei wydzieliny żadne a swędzi okropnie:(

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tantum rose :) jak dla mnie oki plus iladian

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mamy kącik porad jak ta lala. Jak się ann wszystkim wysmaruje to dopiero:)

• ann_je Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 01:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi dzięki za rady ;) juto poczytam i coś zakupię. Właśnie wróciliśmy ze spotkania ze znajomymi. Wypilam 5 herbatek bo mąż mi nie pozwolił alkoholu.... nawet zaczyna gadać jak my "a jak fasol jest w brzuszku to co? Nie możesz pić wina" hihi

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wykresik cos do góry, ale na jak długo to nie wiadomo

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładnie rosnie ewi:) ann- jakby co to jeszcze dzidzi nic takiego nie szkodzi:) nie na bezpośredniego polaczenia z mamusia:)

ewi0808 lubi tę wiadomość

• ann_je Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi trzymam kciuki ;) może to właśnie ten cykl ;)

Picja zagnieżdżenie nastepuje około tygodnia po owulacji tak? I to wtedy trzeba się bardziej pilnować?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najbardziej gdy zaczyna lozysko sie tworzyc a do tego jeszcze dluuugo. zalozenie jest takie ze do terminu @ mozesz spojnie pic i wszystko robic, zwykle organizm nawet jeszcze nie zdaje sobie sprawy ze jest w ciazy...

a ja sie martwie, krwawienie ustalo, ale ogolnie dzis sutki przestalam czuc. do tej pory mniie nie bolaly w ogole ale jak zlapalam cos tam czulam a dzis nic.... w sumie to ja juz nie wiem czy wierzyc temu lekarzowi ze wszystko ok... moze w poniedzialek pojade do swojego, ale on chyba nie zrobi mi usg... eh... sama nie wiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z drugiej strony wiem ze jak cos tam zlego sie zadzialo nic juz nie zrobie... i tak kicha... dzis zaczelam 7 tydzien...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może faktycznie idź do lekarza. Lepiej sprawdzić. Pewnie zleci Ci zrobienie bety. Ann. Moj gin twierdzi ze miałam zagniezdzenie ok. 4-5 dnia po owulacji:) wiec nie wiem jak to jest z implantacja. Ja czułam ją w niedziele równo tydzień po owulacji..ja wtedy akurat wypilam cala butelkę rumu. Ciri tez szalala:) wiec nam to chyba pomiglo i jakiś poprawilo krążenie hahahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie tak jak Ciri mówi. Zarodek sie zagniezdzi a potem dopiero tworzy sie kosmowka i zarodek zaczyna wrastac w mamusie. Naczynia krwionośne tez lacza si z tymi maminymi. Ja to czułam jak takie klucie i dyskomfort właśnie jakby zylka w oku pekla...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz sie nawet nie wypowiadam o moich temperaturach bo tylko ręce zalamac:/

Mam takiego wk*a na mojego i takiego ogólnego wnerwa ze może cos jest na rzeczy i jednak okres idzie w końcu

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)

Ciri, jeśli masz jakieś obawy to idź do lekarza, nie zaszkodzi.
    Byłam dziś w labo, oddałam trochę krwi na proga, ale wyniki dopiero w poniedziałek. Odbiorę pewnie dopiero po pracy :/

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa- nie takie "zmije" wykresowe zaskakiwaly:) little- umieram z ciekawości:)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W to juz nie wierze. Ale jak pod namioty bede z okresem to sie wk.ie

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    little- umieram z ciekawości:)

Ja też :P

Baronowa, ja liczę, że moja "tasiemcowata żmija" mnie mocno zaskoczy :P I nie biorę innej opcji pod uwagę ;) Więc wszystko jest możliwe <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Ja też :P

Baronowa, ja liczę, że moja "tasiemcowata żmija" mnie mocno zaskoczy :P I nie biorę innej opcji pod uwagę ;) Więc wszystko jest możliwe <3
    tego się trzymamy:)

PS; mnie zaskoczy tym, że okres dostanę na woodstocku. To będzie zaskoczenie roku kuźwa :P

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri jak to mówią w ciąży nie ma przesadnej paniki czy przesadzania tylko troska :D Jak mi nagle wszytko przeszło to poszłam do gina sprawdzić czy wszystko ok. Bo tak to się nakręcasz i stresujesz, a to niepotrzebne. Albo nie czytaj tych bzdur bo w ogóle Ci odbije :)

Słuchajcie a może Wy będziecie mieć jakiś osób, odkąd jestem w ciąży nie mogę się zajadów pozbyć. Macie jakieś rady?

‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: