Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jak tak z ciekawości bo już gdzieś o tym na forum czytałm że włąsńie w ostatni dzień śluzu płodego jest ovu i tak na próbę zmieniłąm w 10 dc z suchego na rozciągliwy i wówczas ovu przesuneło mi owulacje na 11 dc. WIęc nie wiem jak to jest z tym systemem
-
nick nieaktualnyWiesz tak naprawde to dla mnie np wyznacznikiem jest szyjka. Ona mi pomogla stwierrzic kiedy jest owulacja. Jak nie wezmisz kilku czynnikow pod uwage to nie bedziesz wiedziec. Rownie dobrze jesli teraz bedzie sie piac do gory to mogla byc wczoraj... To nigdy nie wiadomo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW zaleznosci. Od takiej glebokosci ze pol palca wsadzw i juz jest a czasem caly. Moja sie jeszcze mocno wugina i czesto czuje szyjke a nie jej czubeczej i dopiero czubek musze wynalezc (np sluz zbieram z dookola szyjki bo tam mam go najwiecej wcale nie na czubku) i wiem ze jak trafie na scienke ro potem patrze jak dluga jest szyjka a nie jak gleboko mam palec. Jak czubek szyjki jest mniej wiecej na poziomie polowy gornego paliczka palca to wiem W wysoko jak siega do konca paliczka to nisko ale to ja sobie tak ustalilam jak poznalam troszke swoje cialo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiewiorka bez monitoringu sie nie dowiesz ;( miedzy 18-20 dniem cyklu nogla byc tak jak program zaznaczyl to ostateczny termin. Zmienil ci termin owulacji ze wzgledu na sluz ktory wpisalas i dlatego ze temperatura dalej rosnie. Zwykle przy mniej wiecej 4-5 temperaturze zaczyna sie normowac. Utrzymuje sie ale juz nie ma tendencji wzrostowej (oczywiwcie schodki sie czasem zdarzaja ale bardziej sie uspokaja)
-
ewi0808 wrote:Pora dnia do badani szyjki jest obojetna?
-
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:No mi się właśnie wydaje ze była 18 bo nawet widać po tym skoku temperatury o 2 stopnie
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Pora dnia do badani szyjki jest obojetna?
I codziennie o tej samej porze. To najwazniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 08:19
ewi0808 lubi tę wiadomość