Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo tak... Zobaczymy...noo nie wazne nie chce teraz o tym slyszec. Dzis uslyszala. W robocie o poronieniu w 4 miesiacu... I ze wszystko na usg bylo dobrze i nie wiasomo czemu
mnie niestety też to spotkało w 4 miesiącu... -
A mnie kłuje dalej jajnik.
A jak tak kłuje to może się co§ wukłuje, znaczy tfu wykluje;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 14:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam pytanie do dziewczyn, które obniżaly TSH w ciąży. Jesli dzis okaze się, że przepisze mi cos na obnizenie z tej mojej nieszczęsnej 3,07...to jaki wpływ ma to na ciążę? Ja tsh zawsze miałam wysokie. w styczniu 2,75...czy leki nie zaszkodzą dziecku? Nie wywołają poronienia?
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które obniżaly TSH w ciąży. Jesli dzis okaze się, że przepisze mi cos na obnizenie z tej mojej nieszczęsnej 3,07...to jaki wpływ ma to na ciążę? Ja tsh zawsze miałam wysokie. w styczniu 2,75...czy leki nie zaszkodzą dziecku? Nie wywołają poronienia?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja Was trochę pocieszę. Byłam wczoraj u gina, fasola ma już 2,5 cm i rośnie jak na drożdzach Ale gin stwierdził, że ciąża wygląda mu na młodszą o jakiś tydzień, raczej wątpię żeby to było możliwe bo od ostatniego serduchowania do owulacji musiało by z 5dni minąc a wątpię żeby chłopaki tyle wytrzymały. Chyba, że to jakieś terminatory były
O i jeszcze objawy mi przeszły ciążowe. Chce mi się latać i śpiewać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 15:11
-
nick nieaktualny