X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja napewno wszystko ok.ja idę jutro i strasznie się denerwuje

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewiórka u Ciebie tez na pewno wszystko ok ;) pochwalić się swoimi fasolkami po wizytach?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na pewno cos niecos opowiem:) a wiewiórka to jak na iglach siedzi ze nie wiem co:)

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się boję strasznie bo po pierwszym poronieniu to mam stracha teraz okropnego .idę jutro z mężem na wizytę będzie mnie podtrzymywał na duchu :)

iv098rib495v7vlg.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz prawo sie denerwować ale ja jestem pewna ze będzie wszystko dobrze ;)

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staram się tak myślec :)

iv098rib495v7vlg.png

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cos wam powiem... dzisiaj bylam z mezem na basenie i spotkalam koleżanke i pyta sie mnie tak : tobie taki brzuszek zostal po pierwszej ciązy? a mnie zamurowało... nie wiedzialam co mam jej powiedziec :) wrocilam do domu stanelam przed lustrem i faktycznie zaczyna juz powoli byc taki szpiczasty... kurde to dopiero 7 tydzien a co bedzie w dalszych tygodniach :)mowia ze przy drugiej ciązy brzuszek szybciej widac... :)

iv098rib495v7vlg.png

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Wasze Fasole rosną zdrowe i silne i tego się trzymamy <3 Dobrej nocy <3

wiewiórka17 lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz tez mam. Ale ciągle boje się cieszyć:( tyle sie slyszy...zreszta Ty wiewiórka wiesz...ciągle sie boje...

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj wiem wiem nawet sobie nie wyobrażacie przez co przeszłam.całą ciążę będę się bała czy wszystko ok

iv098rib495v7vlg.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis bylam u miesiecznej kuzyneczki. Taka to kruszynka. I pierwszy raz tak na dziecko reagowalam. Nie placzem nie rozczuleniem ale takim dziwnym uczuciem... Boje sie czy poradze sobie z taka mala kruszynka... Ja to sie boje ze jak ja wezme to mnie rozpadnie sie w rekach... Mimo ze bardzo chcialam naprawde zaczynam sie denerwowac...
    A noo i kto mnie spotka z rodziny mowi ze dziewucha bedzie ;D czyli sie zgadza z moimi przeczuciami. Moja morda wyglada jak ksiezyc z kraterami i gorami... Jakas masakra.

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewiórka, a my razem z Tobą będziemy się bały. Tym razem będzie wszystko w porządku <3 całe życie będziesz się bała o swoje maleństwo, taka kolej rzeczy :) nawet jak już dorośnie ;) idę spać, bo mi się literki na klawiaturze zlewają :D dziś miałam się upić i chyba się upiłam :D a raczej na pewno :) jutro będzie skok tempki jak ta lala :D i żeby nie było, to nie był tylko jeden kieliszek :D dwie butelki wina :D heh, bratowa mi pomogła :D :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jak tam nastroje w ten upalny poniedziałek

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie stres i nerwy od rana

iv098rib495v7vlg.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewiórka będzie dobrze. :*

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewiórka o której masz wizytę?

W ostatnich dwóch cyklach 18 dc miałam okres teraz 20 dc i narazie zero objawów
    Miłego dnia jadę do pracy, aż szkoda ze nie mogę włożeyc krótkich spodenek i bluzeczki na ramiączkach :/

Pijcie dużo wody kochane :DD

atdc3e5exzk12dxf.png
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz przyjmuje niby od 16 ale to zależy jak się wyrobi w szpitalu czasem przyjeżdża wcześniej.czasem później.ale jadę po 14 zająć sobie kolejkę tam zawsze jest tyle babeczek ze masakra ostatnio byłam 15 a po mnie jeszcze 11 i mam jeszcze parę spraw do załatwienia

ewi0808 lubi tę wiadomość

iv098rib495v7vlg.png

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Cześć dziewczyny. Jak tam nastroje w ten upalny poniedziałek

Ja się czuję słabo :/ wczoraj przegięłam i dziś mam za swoje :P A i pomyliłam się w liczeniu :D poszła tylko jedna butelka (stoją dwie: jedna pusta, a druga do połowy opróżniona, ale ta pierwsza to już była otwarta wcześniej) i nie wiem dlaczego miałam rano mega kaca O.o słabo ze mną, ale może to dobrze ;) Tak ekonomicznie upić się niedużą ilością wina :D

Ewi, ja dziś piję wodę litrami i to nie przez upał :P

Wiewiórka, trzymam kciuki za wizytę <3

Ciri, jestem przekonana, że świetnie sobie poradzisz z dzieckiem. To takie przejściowe obawy przed nieznanym ;) urodzisz i będziesz wiedział jak zająć się szkrabem :D i faktycznie mówią, że jeśli w ciąży buzia brzydka to będzie dziewczynka ;)

Widziałyście u mnie ten piękny wzrost temp? Wiedziałam, że urośnie :P

Miłego dnia ;)

ewi0808, wiewiórka17 lubią tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dol:(

u5cvp2.png

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    u mnie dol:(

<3
    A u Ciebie @ się nie rozkręca?
    Kurcze, nie wiadomo jak postępować. Ja tym razem testuję pozytywne myślenie, ale czuję, że gdy nadejdzie @ będę miała mega doła :( nie ważne co robię i jak robię. Zazwyczaj nastawiałam się pesymistycznie i nie spodziewałam się niczego innego oprócz @ a brak drugiej kreski na teście zawsze jest dla mnie nożem w sercu (o ile zdążę zatestować przed @) :( Mam tylko nadzieję, że przez te moje wygłupy nie pogłębiłam Waszego rozczarowania <3

W sobotę byliśmy u teściów i teściowa zrobiła kolację, zaczęła dopytywać, dlaczego nie jem zwykłego chleba. Zdziwiona była też, że nie mam ochoty na nic słodkiego. Oczywiście padło pytanie: "odchudzasz się?" Jak ja tego nienawidzę, skutecznie popsuła mi humor. A nie chciałam nic mówić o prawdziwych przyczynach, bo wiem jak by się to skończyło: poryczałabym się, zanim zdążyłabym cokolwiek powiedzieć :/

‹‹ 154 155 156 157 158 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ