Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa z kolei do wczoraj bylam oazą spokoju. Ciuszki. Wozki. To byla dla mnie ciąża. A teraz? Lekarz w środę na 19. A ja juz mam palpitacje. Czy serduszko jeszcze bije. Przeciez mam PCOS. Przeciez bralam CLO. Przeciez w dniu testu odstawilam wszystkie możliwe leki. Przeciez TSH samo spadli w 2 miesiące z ponad 3 do ładnych 2. Ale najbardziej sie boje bo zmieniłam lekarza i ze ten nie przedluzy mi brania luteiny:( bo uzna ze juz ok:( a ona mnie tak uspakaja
-
no rozkreca sie od 3 dni ale martwia mnie te plamienia:/ byc moze to endomenda:/
nie przejmuj sie,na mnie juz patrza jak na debilke,sadlo na brzuchu mam a prawie niczego nie jem wg nich-same warzywa i mieso:/ wiec nie wiedza o co mi chodzi,po co ne jem tylu rzeczy skoro i tak mam bebech:/ -
nick nieaktualnyW tych czasach slowo dieta oznaacza odchudzanie a nie zdrowie. Niestety. Moja sąsiadka np. Nie pije soku z marchwii jednodniowego bo ma sztuczny smak. Pije tylko Kubusia. Który moim zdaniem wogile powinien nie istnie . Zwłaszcza Play. Wiecie ze on nie zamarza w dużym mrozie?
Raz z kolei przywiozłam jej z Maroka prawdziwy olejek różany. Nie macerat itp. 5 ml prawdziwego olejku różanego. Kosztował mnie wtedy majątek:) bo ona uwielbia zapach róż w kazdej postaci....i kiedys jak się upila wyznala ze naoliwila nin zawiasy bo ona sztucznych zapachów nie lubi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 09:38
-
nick nieaktualny
-
Picja wrote:Ja z kolei do wczoraj bylam oazą spokoju. Ciuszki. Wozki. To byla dla mnie ciąża. A teraz? Lekarz w środę na 19. A ja juz mam palpitacje. Czy serduszko jeszcze bije. Przeciez mam PCOS. Przeciez bralam CLO. Przeciez w dniu testu odstawilam wszystkie możliwe leki. Przeciez TSH samo spadli w 2 miesiące z ponad 3 do ładnych 2. Ale najbardziej sie boje bo zmieniłam lekarza i ze ten nie przedluzy mi brania luteiny:( bo uzna ze juz ok:( a ona mnie tak uspakaja
Picja, PCOS przeszkadza w zajściu, nie w utrzymaniu ciąży A lekarz jeśli nie będzie chciał Ci dać luteiny to spróbuj go poprosić. Chociaż słyszałam, że niektórzy lekarze każą stopniowo odstawiać progesteron, żeby łożysko "nauczyło" się działać samo. Dopiero przy ewentualnych plamieniach każą wrócić do lutki.
Olencja, u mnie to trochę inaczej wygląda, bo ja od zawsze mam lekką niedowagę ;/ i każdy puka się w czoło, gdy zaczyna się temat mojego żywienia. Za każdym razem słyszę teksty typu: wpadniesz w anoreksję, jesteś nienormalna, nie masz z czego się odchudzać, znowu schudłaś, wymyślasz itp itd -
Picja wrote:Raz z kolei przywiozłam jej z Maroka prawdziwy olejek różany. Nie macerat itp. 5 ml prawdziwego olejku różanego. Kosztował mnie wtedy majątek:) bo ona uwielbia zapach róż w kazdej postaci....i kiedys jak się upila wyznala ze naoliwila nin zawiasy bo ona sztucznych zapachów nie lubi...
ludzie są jednak tępi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLitlle mam to samo....
mam 173cm warze 55. zdecydowanie za mało. usiłuje przytyć parę kg.
No i jak odmowie słodkości to zaraz pytanie
Magda z czego Ty się chcesz odchudzać przecież Ty to sama skóra i kości?? ludzie naprawdę nie kumają
Ja się staram zmienić trochę swoje nawyki. Jeść mało a często.
patrzeć na skład produktów. z niektórymi rzeczami mi się udało bo nie kupuje jogurtów owocowych czy tych sztucznych napojów ale niestety słodycze to moja zmora....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 10:03
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to nawet nie wiem jak się czuje bo leze leze leze. Tu zaboli tam kujnie. Cera jak u niemowlaka włosy piękne jak nigdy. Skora jak po wakacjach. Żadnych zaparc wzdec czy biegunek. Tylko ta nieszczęsna szyjka, okropnie obolale piersi (ale to chyba od luteiny) i wstret do węglowodanów innych niz warzywa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny