Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny spokojnie nie denerwujcie się ciaza wspaniały okresem niech będzie. Co do wagi też chce przytyc. Przez geny i szybką przemianę nie mogę. Co do słodyczy jestem wybredna i za dużo tez nie jem bo mnie mdli. Tortów słodkich nie lubię jak i win. Ale pół słodkie wypije.
-
Madziulla wrote:Litlle mam to samo....
mam 173cm warze 55. zdecydowanie za mało. usiłuje przytyć parę kg.
No i jak odmowie słodkości to zaraz pytanie
Magda z czego Ty się chcesz odchudzać przecież Ty to sama skóra i kości?? ludzie naprawdę nie kumają
Ja się staram zmienić trochę swoje nawyki. Jeść mało a często.
patrzeć na skład produktów. z niektórymi rzeczami mi się udało bo nie kupuje jogurtów owocowych czy tych sztucznych napojów ale niestety słodycze to moja zmora....
Ja to też nie mogę przytyć. A najgorsze, że na nogach cellulit mi wychodzi jak ćwiczyłam kiedyś, to mi zszedł, ale wyglądałam już całkowicie jak anorektyczka. Mimo że czułam się świetnie. Miałam dużo więcej energii i chęci do życia. I też każdy pytał: po co ćwiczysz? Chcesz schudnąć? Przy wzroście 162cm ważę obecnie 49,5kg. Jak ćwiczyłam waga potrafiła mi zejść nawet do 46kg
Picja wrote:Bo przeciez skoro masz niedowagę to nie możesz jeść zdrowo tylko dużo. Niestety. A my wczoraj sami zrobiliśmy chipsy solone. W szoku bylam. Najlepsze jakie w zyciu jadlam:)
Każdy tak właśnie myśli
Picja, wszystko jest ok. Ładnie wyglądasz, bo w ciąży się kwitnie szyjkę masz nieprawidłową, więc równowaga jest. Żadnych dodatkowych powodów do martwienia się nie będziewerni lubi tę wiadomość
-
Czytalam żeby przytyc to też trzeba ćwiczyć. Oprócz biegać. Kiedyś jak mieszkała w internacie chodziła do szkoły dwuletniej na w-fie cwiczylam to też dużo energii miałam i wtedy trochę więcej miałam wagi.
-
To prawda, tkanka mięśniowa mimo mniejszej objętości waży więcej niż tkanka tłuszczowa. U mnie to się niestety nie sprawdziło. Ja ćwiczyłam typowo na wyrobienie mięśni, do tego odpowiednia dieta. Nic z tego. Mięśnie zaczęły być bardzo widoczne i wyglądałam jak krzyżówka anorektyczki z kulturystką
-
Picja wrote:Ja to nawet nie wiem jak się czuje bo leze leze leze. Tu zaboli tam kujnie. Cera jak u niemowlaka włosy piękne jak nigdy. Skora jak po wakacjach. Żadnych zaparc wzdec czy biegunek. Tylko ta nieszczęsna szyjka, okropnie obolale piersi (ale to chyba od luteiny) i wstret do węglowodanów innych niz warzywa
na pewno wszystko w porzadku.a ja to nie czuje sie za dobrze, mdli mnie, mam wzdecia, gazy,rewolucje w brzuchu niskie cisnienie, wysoki puls. ale piersi mnie wogóle nie bolą ani nie urosły. -
Boli mnie brzuch na @ zaczyna mnie to wkurzać. Mam wrażenie, że ciągle czuję jajniki, już chyba drugi tydzień. Nie wiem, czy mnie faktycznie bolą, czy mi się wydaje Może to wszystko dzieje się tylko w mojej głowie?
wiewiórka17 wrote:na pewno wszystko w porzadku.a ja to nie czuje sie za dobrze, mdli mnie, mam wzdecia, gazy,rewolucje w brzuchu niskie cisnienie, wysoki puls. ale piersi mnie wogóle nie bolą ani nie urosły.
Uroki ciążowych dolegliwości ale jaka nagroda za to jest mów sobie, ze to wszystko dla FasoliWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 11:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:Picja napewno wszystko ok.ja idę jutro i strasznie się denerwuje
Daj znaka po wizycie. I się nie denerwuj,bo nie ma po co. Trzeba być dobrej myśli, żeby dobre przyciągnąć a nie złymi wilka wywoływać. Ja mam jutro wizytę i się nie mogę doczekać Niby jutro zacznę 14tc, pewnie za wcześnie by mi lekarz płeć zdradził, ale ja tak już chcę wiedzieć Ale byłabym mega szczęśliwa A jak nie to za 3tyg może będę już hasać z radości -
nick nieaktualny
-
Dobry. Naladowalam telefon to mogę się meldować. Fantastyczny okres byl idealnie caly Woodstock. Nie jakis uciążliwy ale jednak idealnie caly czas. Dalej się urlopujemy ale juz w cywilizacji . Mam mega kaca giganta i dzisiaj zdycham.
Ale nowy cykl nowe możliwości... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Dobry. Naladowalam telefon to mogę się meldować. Fantastyczny okres byl idealnie caly Woodstock. Nie jakis uciążliwy ale jednak idealnie caly czas. Dalej się urlopujemy ale juz w cywilizacji . Mam mega kaca giganta i dzisiaj zdycham.
Ale nowy cykl nowe możliwości...Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya witam się u mnie przez ostatnie kilka dni trochę smutków przez mój nastrój.. zbliża się data wyznaczonego porodu mojego bąbla i świruję..
Staram się o tym wszystkim nie myśleć, ale jest ciężko.
a poza tym to wszystko bez zmian .
a co tam u Ciebie ?