Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Picja wrote:Ja mam pcos i w zeszły roku miałam tylko 5 miesiączek. Jedna w dniu przymiarki sukni slubnej( cud ze miałam tampon w torebce jakiś zablakany) drugą miałam w dniu ślubu. ( dostałam tuz po wjechaniu tortu. Od razu świadkową do marketu leciała) Trzecia dostałam w Maroku. Na osle jechałam hahaha. Czwarta na wakacjach w Grecji ( w czasie calodziennego rejsu bez postojów i podpasek)...a ostatnia na balu sylwestrowym. Wiec Woodstock to maly pikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj mąż kiedys powiedzial ze jakby nie byl obok jak mi sie przytrafialy różne sytuacje to by w zyciu nie uwiezyl ze można miec takiego pecha. Mija promotorka zlamala obie nogi i biodro dzień przed obrona. I musiałam czekać ponad 8 miesięcy zeby się obronić!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:Picia,ale najpierw jakos suszysz ten makaron?bo on w wodzie plywa i jak do tego przykleic cokolwiek?
-
Picja wrote:Ja go wylawiam. On jest jak ryżowy i siekam bo ten co mam to on sie zachowuje jak taki ryżowy makaron chiński. Możesz wrzucić do blendera i zrobić papuryzde
madziulla- z moim szczesciej nawet invitro mi nie wyjdzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:i jak to jajko Ci sie przykleja? i na wode? czy jak?
-
a więc... 6 tyg i 5 dni z @, a z usg 6 tyg 1 dzień moje szczęście ma już 0,42 cm !!!!! byłam w szoku..... lekarz powiedział że mamy dziecko "giganta" . Serduszko bije tylko jeszcze nie slyszeliśmy ponieważ powiedział że w tym tygodniu nie może nam włączyć żebyśmy posłuchali bo jest to zagrożenie dla dziecka. Troszkę mi już ulżyło Teraz czekać do następnej wizyty za 3 tygodnie jestem happy
http://ifotos.pl/zobacz/201508031_wqxwnxs.jpg - moje szczęścieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 19:35
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper wiadomość! Nam tez powiedzial ze USG 3d i dźwięk dopiero po ukończeniu 12. To chyba znaczy ze jakiś konkretny, bo niektórzy to juz lekarze w 5-6 tyg robią 3d. Maly kosmonauta juz Ci rośnie jak na drożdżach. Wspaniale:) niech ladnie rośnie!!!
Ciekawe, jak myślicie ile mój będzie miał pojutrze:)?to będzie 10t i 6 dni...a ja nadal nie wiem w ktorym jestem tygodniu jak czytam ksi a zki o rozwoju plodu:PWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:21
wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
Picja wrote:Super wiadomość! Nam tez powiedzial ze USG 3d i dźwięk dopiero po ukończeniu 12. To chyba znaczy ze jakiś konkretny, bo niektórzy to juz lekarze w 5-6 tyg robią 3d. Maly kosmonauta juz Ci rośnie jak na drożdżach. Wspaniale:) niech ladnie rośnie!!!
Ciekawe, jak myślicie ile mój będzie miał pojutrze:)?to będzie 10t i 6 dni...a ja nadal nie wiem w ktorym jestem tygodniu jak czytam ksi a zki o rozwoju plodu:P
No lekarz jest konkretny jestem zadowolona jak prowadzi moja ciąże Mi się wydaję że Twój/a tez już bedzie spory/a .