X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ja mam pcos i w zeszły roku miałam tylko 5 miesiączek. Jedna w dniu przymiarki sukni slubnej( cud ze miałam tampon w torebce jakiś zablakany) drugą miałam w dniu ślubu. ( dostałam tuz po wjechaniu tortu. Od razu świadkową do marketu leciała) Trzecia dostałam w Maroku. Na osle jechałam hahaha. Czwarta na wakacjach w Grecji ( w czasie calodziennego rejsu bez postojów i podpasek)...a ostatnia na balu sylwestrowym. Wiec Woodstock to maly pikuś:):):)
    Piec dni w toi toi;) takze wiesz

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja miałam też mieć na dniach poród więc łatwo nie było tym bardziej ze w ten dzień też @ przylazła. no ale co zrobić...trzeba iść do przodu i zacząć 22 cykl starań z dostnexem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mąż kiedys powiedzial ze jakby nie byl obok jak mi sie przytrafialy różne sytuacje to by w zyciu nie uwiezyl ze można miec takiego pecha. Mija promotorka zlamala obie nogi i biodro dzień przed obrona. I musiałam czekać ponad 8 miesięcy zeby się obronić!!!

• olencja Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picia,ale najpierw jakos suszysz ten makaron?bo on w wodzie plywa i jak do tego przykleic cokolwiek?:D

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla,nie histeryzuj:D masz przyczyne niezachodzenia przynajmniej a nie tak jak u mnie-wszystko gra i huk wie czemu nie idzie:/

Madziulla lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiem wiem :) mam nadzieję że to ta przyczyna. Wam też się uda :)

• olencja Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mysle ze to wlasnie przyczyna u Ciebie:D
    u mnie sie uda- moze za 5 razem in vitro :D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czemu za piątym?? może szybciej :) a może się uda jak tylko zaczniecie badania zanim do 1 próby in vitro dojdzie bo tak słyszałam że często jest :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    no ja miałam też mieć na dniach poród więc łatwo nie było tym bardziej ze w ten dzień też @ przylazła. no ale co zrobić...trzeba iść do przodu i zacząć 22 cykl starań z dostnexem...
    Moj miałby juz ze 4 lata... wiec wiecie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Picia,ale najpierw jakos suszysz ten makaron?bo on w wodzie plywa i jak do tego przykleic cokolwiek?:D
    Ja go wylawiam. On jest jak ryżowy i siekam bo ten co mam to on sie zachowuje jak taki ryżowy makaron chiński. Możesz wrzucić do blendera i zrobić papuryzde

• olencja Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ja go wylawiam. On jest jak ryżowy i siekam bo ten co mam to on sie zachowuje jak taki ryżowy makaron chiński. Możesz wrzucić do blendera i zrobić papuryzde
    ale masz ten diet food zero kalorii?

madziulla- z moim szczesciej nawet invitro mi nie wyjdzie

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak to jajko Ci sie przykleja? i na wode? czy jak?

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ale masz ten diet food zero kalorii?

madziulla- z moim szczesciej nawet invitro mi nie wyjdzie
    Nie, ja mam jakiś z jarmarku dominikańskiego. Z Eko stoiska jakiegoś.nie mam nazwy

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    i jak to jajko Ci sie przykleja? i na wode? czy jak?
    Nie pdzykleja.tylko oni jest jak do naleśników no...jak zmiksujesz to wyjdzie Ci papuryzda i w zależności od konsystencji albo lejkiem na wrzątek albo łyżką jesli bardziej gęste. Jajko surowe.

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wróciłam :):):):):)

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a więc... 6 tyg i 5 dni z @, a z usg 6 tyg 1 dzień :):):) moje szczęście ma już 0,42 cm !!!!! byłam w szoku..... lekarz powiedział że mamy dziecko "giganta" :). Serduszko bije tylko jeszcze nie slyszeliśmy ponieważ powiedział że w tym tygodniu nie może nam włączyć żebyśmy posłuchali bo jest to zagrożenie dla dziecka. Troszkę mi już ulżyło :) Teraz czekać do następnej wizyty za 3 tygodnie :):):):) jestem happy :)

http://ifotos.pl/zobacz/201508031_wqxwnxs.jpg - moje szczęście :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 19:35

Paulette lubi tę wiadomość

iv098rib495v7vlg.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wiadomość:)! Nam tez powiedzial ze USG 3d i dźwięk dopiero po ukończeniu 12. To chyba znaczy ze jakiś konkretny, bo niektórzy to juz lekarze w 5-6 tyg robią 3d. Maly kosmonauta juz Ci rośnie jak na drożdżach. Wspaniale:) niech ladnie rośnie!!!

Ciekawe, jak myślicie ile mój będzie miał pojutrze:)?to będzie 10t i 6 dni...a ja nadal nie wiem w ktorym jestem tygodniu jak czytam ksi a zki o rozwoju plodu:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:21

wiewiórka17 lubi tę wiadomość

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Super wiadomość:)! Nam tez powiedzial ze USG 3d i dźwięk dopiero po ukończeniu 12. To chyba znaczy ze jakiś konkretny, bo niektórzy to juz lekarze w 5-6 tyg robią 3d. Maly kosmonauta juz Ci rośnie jak na drożdżach. Wspaniale:) niech ladnie rośnie!!!

Ciekawe, jak myślicie ile mój będzie miał pojutrze:)?to będzie 10t i 6 dni...a ja nadal nie wiem w ktorym jestem tygodniu jak czytam ksi a zki o rozwoju plodu:P

No lekarz jest konkretny jestem zadowolona jak prowadzi moja ciąże :) Mi się wydaję że Twój/a tez już bedzie spory/a :):).

iv098rib495v7vlg.png

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja u mnie w pierwszej ciąży mały w 14 tygodniu miał 10 cm. Także u Ciebie pewnie koło 5-7 cm powinien już miec w 10 tygodniu

iv098rib495v7vlg.png

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje !

wiewiórka17 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 157 158 159 160 161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ