Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoże masz rację...Z moim bylo identycznie. Do momentu zajścia..Potem jakoś tak..bagatelizował...Zauważyłam, że mam większe poczucie bezpieczeństwa jak umówię się na wizytę, mam pewne, że się odbędzie...Że nie dostane nagle informacji, że odwołano ją w dniu owulacji i monitoringu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 13:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDlaczego właściwie zmieniłam tamtego? Bo był mrukliwy.Ale jak tak sobie przypomne (bo wchodzimy zawsze z moim mężem) że jak zaczęliśmy się starać o dziecko to nawet uciął sobie z moim mężem pogawedke o polskiej fantastyce i lietraturze niemieckiej...i tez się nie usmiechał
zmieniłam go bo byłam zdesperowana...Czułam, że mam mało czasu..To on zdiagnozował PCOS (wczesniej półtora roku nie byłam u ginekologa, bo w Maroku jakoś się bałam) i się zrobiło PCOS...Zapisał glucophage i inofolik i przerażliwie powoli zwiększał dawki. Było mi za wolno i zmieniłam.. Może niepotrzebnie...Może i tak bym była w ciąży....Może po prostu był ostrożny i uznał, ze po co sie truć od razu duza dawką..Dał nawet wizytówke dietetyczki ciążowej ostatnio...
A tamten, no cóz...taki gawędziażWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 13:13
-
nick nieaktualnyNoo z tego co mowisz to naprawde porzadny gosciu, i tez mysle ze on chcial maly kroczkami Cie w ta ciaze doprowadzic, ze chcial tak jak moj na poczatku aby organizm sam z malutka pomoca postaral sie podjac prace, ze nie chcial Cie faszerowac i zobaczyc jak organizm reaguje. (u mnie dziewczyny sie dziwily ze jak stwierdzil po pierwszej owulacji ze cialko zolte nie domaga ze mi nic nie dal i nie zrobil dodatkowych badan, a ja w sumie sie ciesze ze dal mi te pol roku na oczyszczenie bo tak za bardzo bym sie wynikami badan przejmowala i tez bym chciala sie niepotrzebnie truc)
A tez podejrzewam ze dla ciebie to wszystko bylo za wolno bo kazda staraczka chciala by efekty teraz juz natychmiast.
A co do gburowatych lekarzy znajoma zapisala mnie do takiego dermatologa, facet tak nie przyjemny ze do zabicia ale bylam juz u kilku z moim pieprzykami i mialam kilka wycinanych i szczerze? Nie zmienilabym na zadnego innego. Konkretny, ma nie mily dowcip ale tak jak on mnie pozszywal to nikt tak ladnie mi nie zrobil a do tego szybko i sprawnie. -
nick nieaktualnyMasz rację...zobaczę jak się sprawa rozwinie. Jutro wizyta..I w sumie to on jeden powiedział że po cholere teraz mi usg 3d i 4d- dziecko chce podgrzewać? I wogóle taki jest..konkretny. Wytłumaczył jak to ddziała itp. Zdenerwował mnie tylko jak powiedział- o tu jest główka...ale główke to ta wasza fasolka ma jeszcze pustą. No nie wiem tak mnie to ubodło, choć to przeciez prawda była:)...Wygadałam się i chyba zaczęłam sie utwierdzac w przekonaniu, że to była dobra zmiana...
Denerwuje mnie jeszcze tym, że zaniża tygodnie:) Mówi że jestem w 10...a nie 11 teraz...Jak pytam czemu tak, to mówi: Jak Pani ma sto złotych i zbiera Pani do miliona- to ma Pani milion?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 13:28
-
nick nieaktualnyNoo np ten do ktorego ide tez zaniza mowi ile sie skonczylo tygodnia a nie w ktorym sie jest tygodniu.
To wszystko zalezy od lekarza wiesz lepiej niech mowi ze ma pusta glowke niz tak jak moj przez cale usg nie odezwal sie do mnie ani slowem... Naprawde to juz lepiej tak.
A co do usg 3d i 4d to u mnie tez mowia ze wczesniej niz w polowie 2 trymestru to zeby nie robic.
Jeszcze na spokojnie sobie zrob liste za na kazdego z nich i powies sobie gdzies to w domu ja Cie najda watpliwosci to rzucasz okiem na kartke i od razu Ci lepiej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo tak taka decyzja
A ja wam powiem ze moj G juz tak sie z moja mama zakumplowal ze oni sie umawiaja beze mnie! i sie dziwnych rzeczy o sobie czasem dowiaduje
Ale tak szczerze to super ze moja mama go tak lubi bo po tym jak zareagowala gdy sie dowiedziala ze z nim sie spotykam to nie sadzilam ze zmieni zdanie o 180stopni o nim. -
nick nieaktualny
-
olencja wrote:przepros koniecznie bo glupio kibicowac pustemu wykresowi
Zobaczę czy juz jutro czy dopiero od poniedzialku.
Ciri a czemu jej nie ma? -
nick nieaktualny