Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlahahaha padlam jak sobie wyobrazilam to ;] ale to chyba tym razem nie od upalu bo u mnie w mieszkaniu trudniej. Ale ja wiem na szczescie kiedy mdleje. I wczoraj do G "zaraz zemdleje" noo i tak sie stalo ale oczywiscie jakos jeszcze resztkami swiadomosci ulozylam sie tak ze na moczek upadlam i z malym impetem.
-
ciri22 wrote:Blahahaha padlam jak sobie wyobrazilam to ;] ale to chyba tym razem nie od upalu bo u mnie w mieszkaniu trudniej. Ale ja wiem na szczescie kiedy mdleje. I wczoraj do G "zaraz zemdleje" noo i tak sie stalo ale oczywiscie jakos jeszcze resztkami swiadomosci ulozylam sie tak ze na moczek upadlam i z malym impetem.
Koleżanka też tak miała na początku potem było lepiej. ALe i tak sprawdzała, jak za niskie to bardzo uważała -
nick nieaktualny
-
to sprawdzaj sobie rano. no i poczytaj o niskim ciśnieniu.
Wiadomo, że lepiej mieć za niskie niż za wysokie, ale żebyś przy okazji sobie krzywdy nie zrobiła
a mi temperatura odbiła i się strasznie zdziwiłam. Zobaczymy jak jutro. Jeśli dalej będzie wysoka to dupa. bo seksu nie było;/ intuiicja mi podpowiadała, żeby czekać do soboty, a wygląda jakby owu była w piątek;/ -
nick nieaktualnyNoo moze pozycze od mamy aparat...
A wiesz jak to jest z owulacja i temperatura moze isc do gory na 3 dni przed owulacja, wiec bym tak bardzo sie nie stresowala, u nie np wczesniej spadala i dopiero dzien po owulacji rosla a w szczesliwym cyklu rosla przed owulka ale za to strasznie sie slimaczyla, powoli, wiec ja bym sie nie stresowala -
ann_je wrote:tak jest Pani doktor sms z zamówieniem wysłany
moja piczka i ja bardzo dziękujemy za rady :* -
Wypiłam dziś wielki kubek koktajlu ze zmiksowanych owoców:grejfrut maliny banan na kostkach lodu i soku pomaranczowym plus w ciągu dnia 2 szklanki samego soku z pomarańczy więc trochę Wit c jest
Azucalenu nie było w aptece i chłop mi kupił tabletki i żel trivagin. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny