X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann_je trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła :) najgorsze, że objawy na @ są podobne do tych ciążowych :/ i tak trudno wnioskować.
    Madziulla jeszcze czekam na owulkę więc wszystko przede mną, ale psychicznie czuję się wypalona w tym temacie :/
    no kiepsko z tym torbielem :/ że też nie można go zlikwiodować :/ czyli masz przed sobą długie 3 miesiące.. kiepsko, bo jak się czeka to ten czas leci podwójnie w zwolnionym tempie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie 8 września po @ idę do gin i potwierdzi co robimy ale najprawdopodobniej skończy się anty na 3 mies. Więc ja wtedy przerywa po tym cyklu mierzenie temp bo to mija się z celem. Ale na forum będę. Nie wyobrażam sobie tych 3 miesięcy bez Was.

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozumiem . oby coś gin jednak poradził. szkoda tylko że tak długo trzeba to "leczyć" :/ no faktycznie bez sensu trochę mierzyć temp i się dołować.. chociaż wiem, że ciężko z tego zrezygnować, bo ja miałam w tym cyklu nie mierzyć, ale mam problem i tak mierzę ;)

• beti87 Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. Dziś robilam test- negatywny okres mam co 32 dni i spoznia mi sie 1 dzien, mam klucie w prawym boku, bolace piersi i brzuch czasami zaboli jak na @. Nie wiem co jest nie tak, mialam przez 2 m-ce obserwacje jajeczkai niby wszystko ok.

• beti87 Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesteście? kurcze wiecie co z tymi lekarzami to jest jakas paranoja czy sa jeszcze tacy co pomogą zajść w ciąże?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze są...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w takich już zwątpiłam :/

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja byłam dziś na monitoringu, jednak poszłam-8dc. nic nie ma i raczej brak szans. jeszcze w niedziele musze podskoczyć do gin na usg .

Wiec wiekszosc z Nas ma kiepski dzis dzien.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 23:10

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ann_je Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Drugi dzień mam blado różowe plamienie. Wkładka czysta ale papier po pierwszym siusianiu na lososiowo zabawriony. Temperatura spadła. Testu nie robię bo i po co? Nidgy nie miałam plamień więc nie wiem o co chodzi. :(

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Ann_je - tym sie tak nie sugeruj ;) . W tej ciąży w dniu spodziewanej @ miałam plamienia i ogromny bol brzucha myslalam ze bedzie straszna @, ze złości az kupiłam 2 reddsy na uspokojenie :D kolejny dzien plamienie, na 3 dzien spokój zrobiłam test i 2 kreseczki - wiec jeszcze nic straconego :) nieraz mozna sie na prawdę zaskoczyć :)

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • werni Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann może ma rację Zosia, może nic jeszcze straconego, na innym wątku jedna dziewczyna też miała plemienia.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • ann_je Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jest krew...

Nowy cykl :) trzeci :)

Zosiu gratuluję :) spokojnej ciąży :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann je! Szybciutko owulacja i juz Ci grzeje miejsce na sofie ciężarówek:)!!!!

ann_je lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello. Co tu tak cicho

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamulam po leku...tragedia... no ale upal dzis u mnie. Moze to spotegowalo zle samopoczucie

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas zimno 25 stopni;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis dwa razy zemdlalam... Rano bylam na rybach wiec wstalam o 3 rano potem wrocilismy poszlam spac, noo i dwa fiki zaliczylam wraz z rzygankiem. G zrobil obiadek.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty to masz przeboje.

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri odpoczywaj kochana uwazaj na siebie, u nas dzis bylo przyjemnie cieplo w sam raz.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko Ciri uwazaj na siebie....

‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ