Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyann_je trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła najgorsze, że objawy na @ są podobne do tych ciążowych i tak trudno wnioskować.
Madziulla jeszcze czekam na owulkę więc wszystko przede mną, ale psychicznie czuję się wypalona w tym temacie
no kiepsko z tym torbielem że też nie można go zlikwiodować czyli masz przed sobą długie 3 miesiące.. kiepsko, bo jak się czeka to ten czas leci podwójnie w zwolnionym tempie -
nick nieaktualnyDokładnie 8 września po @ idę do gin i potwierdzi co robimy ale najprawdopodobniej skończy się anty na 3 mies. Więc ja wtedy przerywa po tym cyklu mierzenie temp bo to mija się z celem. Ale na forum będę. Nie wyobrażam sobie tych 3 miesięcy bez Was.
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrozumiem . oby coś gin jednak poradził. szkoda tylko że tak długo trzeba to "leczyć" no faktycznie bez sensu trochę mierzyć temp i się dołować.. chociaż wiem, że ciężko z tego zrezygnować, bo ja miałam w tym cyklu nie mierzyć, ale mam problem i tak mierzę
-
hej dziewczyny. Dziś robilam test- negatywny okres mam co 32 dni i spoznia mi sie 1 dzien, mam klucie w prawym boku, bolace piersi i brzuch czasami zaboli jak na @. Nie wiem co jest nie tak, mialam przez 2 m-ce obserwacje jajeczkai niby wszystko ok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Ann_je - tym sie tak nie sugeruj . W tej ciąży w dniu spodziewanej @ miałam plamienia i ogromny bol brzucha myslalam ze bedzie straszna @, ze złości az kupiłam 2 reddsy na uspokojenie kolejny dzien plamienie, na 3 dzien spokój zrobiłam test i 2 kreseczki - wiec jeszcze nic straconego nieraz mozna sie na prawdę zaskoczyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny