X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odebralam wyniki : co myslicie o mojej glukozie : 86 mg/dl norma :74-106. ?? tsh, mocz, morfologia w porządku :)

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glukoza super. Masz jeszcze zapas

wiewiórka17 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko wiesz Ciri. Mając preferencyjny zus to Ty g...o co dostaniesz tego zasilku na L4:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 15:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 93 i mi stwierdził cukrzyce ciężarnych:( i robię glukozę z obciążeniem w środę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Tylko wiesz Ciri. Mając preferencyjny zus to Ty g...o co dostaniesz tego zasilku na L4:(
    Kochana dostane to samo ile bym byla na bezrobotnym :)

http://www.mjakmama24.pl/rodzice/kariera-prawo-finanse/dziecko/zasilek-macierzynski-2016-jakie-zmiany-zostana-wprowadzone,229_7829.html

po podpisaniu tej nowej ustawy, mam kilka artykolow na ten temat ze tera tak czy tak dostane tysiaka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ja mam 93 i mi stwierdził cukrzyce ciężarnych:( i robię glukozę z obciążeniem w środę...
    A mnie nie powiedzial jaki mam cukier,powiedzial ze wszystko jest ok, a polozna zapomniala wpisac, bede u niego w poniedzialek po l4 wiec poprosze zeby mi wspisala :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na tych nie znam nowych. Wiem ze jeszcze 3 miesiące temu podstawa byla wysokość skladek. I im większe składki tym lepiej. Ja teraz przestaje byc jednoosobowa od wrzesnia wiec będzie jeszcze inaczej. Na szczęście nic nie musze sie dowiadywać. Ksiegowa tylko wysyła co miesiąc wysokość zusu i fakturę:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale teraz zacznę sie interesować bo coraz więcej osób mnie o to pyta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A mnie nie powiedzial jaki mam cukier,powiedzial ze wszystko jest ok, a polozna zapomniala wpisac, bede u niego w poniedzialek po l4 wiec poprosze zeby mi wspisala :D
    To do karty Ci nie wpisal wyników? Cukier, toxo, rozyczka, kila, srodowisko pochwy, cytologia, czystość pochwy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ja się na tych nie znam nowych. Wiem ze jeszcze 3 miesiące temu podstawa byla wysokość skladek. I im większe składki tym lepiej. Ja teraz przestaje byc jednoosobowa od wrzesnia wiec będzie jeszcze inaczej. Na szczęście nic nie musze sie dowiadywać. Ksiegowa tylko wysyła co miesiąc wysokość zusu i fakturę:)
    To masz fajna ksiegowa, na jakas dobra trafilas :D

Noo wiesz im wiecej tym lepiej ale juz nie ma tak ze jak masz ten obnizony zus to dostajesz 17zl tylko podciagaja ci do tysiaka, wiec tak naprawde wole prowadzic ta firme niz byc bezrobotna bo to zawsze inaczej a jak mam dostac taka sama kase to wiadomoze wole sie zajac reklama tego co G robi i klientami :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    To do karty Ci nie wpisal wyników? Cukier, toxo, rozyczka, kila, srodowisko pochwy, cytologia, czystość pochwy?

Cukru tylko :P Toxo mam, rozyczke, i kile, morfologie i mocz wpisane, tylko brak cukru, a cytologie dopiero mialam na tej wizycie robione do odbioru za 2 tygodnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam o tym macierzyńskim nowym i to gowno jest:( wiele kobiet jest zrównanych do tych 1000. Do dupy. I nie będzie juz szans zeby dostać więcej:(. To z czego sie cieszyc Ciri. Z tysiąca:(? Przeciez mając własną działalność ktora sie nieźle kreci to byście dużo więcej dostali na starych zasadach:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno ale z drugiej stony i tak by mnie nie bylo stac zeby zaplacic tyle zeby dostac wiecej pozniej, bym musiala na to kredyt wziac, zeby moc cos takiego zaplacic, a placac ten obnizony zus to na dzien dzisiejszy z G musimy do firmy miesiecznie dolozyc 100zl a przy pelnym juz... noo zreszta wiesz. Bardziej chodzi o to ze G musi sie uwolnic od ludzi z ktorymi teraz pracuje bo bardzo hamuja jego rozwoj, a poniewaz firme zamknal 3 lata temu nie przysluguje mu zmiejszony zus dlatego bardziej sie oplaca na mnie ja otworzyc, ale to i ta jest jeszcze do przmyslenia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie mysle Ciri. Ale zobacz. Dostaniesz 1000 a za sam zus zapłacisz ponad 400.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Vat? A dochodowy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane :* trochę mnie nie było, ale chciałam się odciąć i zająć myśli czymś innym :) niestety to i tak nie pomaga :/
    mówicie co tam u Was nowego słychać? <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Paulette u mnie nic dobrego. Torbiel jest nadal i "ma się świetnie" nie zmalała ;/ czeka mnie najprawdopodobniej kuracja tabletkami anty no i na hiperprolaktynemie od tygodnia przyjmuje dostinex średnio się po nim czuje.
    A co u Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla a u mnie wszystko bez zmian. Po staremu dobrze. Chociaż na zajście w ciążę tracę ostatnie resztki nadziei. Na ten cykl to w ogóle już nie liczę. No, ale cóż czasem może lepiej warto stracić ostatnie resztki nadziei? Sama nie wiem .

• ann_je Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Paulette ;) ja to czekam już na czerwoną france... jak ma przyjść to niech przyjdzie dziś lub jutro bo już nie wyrabiam.... warczę na ludzi, oglądając filmik na youtube poryczałam się i nawet ze squasha dziś zrezygnowałam tk mam wszystko w dupie.

Oooo to pms trzeba wpisać w objawach... ale detektor ciąży będzie szalał.... będą dodatkowe punkty haha może jak uzbieram więcej to organizm jednak wycofa się z @ i zaciążę haha

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może nic straconego jeszcze? ;) ja ogólnie wiem ze przynajmniej 3 mies mam z głowy...

‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ