Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Tylko wiesz Ciri. Mając preferencyjny zus to Ty g...o co dostaniesz tego zasilku na L4:(
http://www.mjakmama24.pl/rodzice/kariera-prawo-finanse/dziecko/zasilek-macierzynski-2016-jakie-zmiany-zostana-wprowadzone,229_7829.html
po podpisaniu tej nowej ustawy, mam kilka artykolow na ten temat ze tera tak czy tak dostane tysiaka -
nick nieaktualnyPicja wrote:Ja mam 93 i mi stwierdził cukrzyce ciężarnych:( i robię glukozę z obciążeniem w środę...
-
nick nieaktualnyJa się na tych nie znam nowych. Wiem ze jeszcze 3 miesiące temu podstawa byla wysokość skladek. I im większe składki tym lepiej. Ja teraz przestaje byc jednoosobowa od wrzesnia wiec będzie jeszcze inaczej. Na szczęście nic nie musze sie dowiadywać. Ksiegowa tylko wysyła co miesiąc wysokość zusu i fakturę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:A mnie nie powiedzial jaki mam cukier,powiedzial ze wszystko jest ok, a polozna zapomniala wpisac, bede u niego w poniedzialek po l4 wiec poprosze zeby mi wspisala
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Ja się na tych nie znam nowych. Wiem ze jeszcze 3 miesiące temu podstawa byla wysokość skladek. I im większe składki tym lepiej. Ja teraz przestaje byc jednoosobowa od wrzesnia wiec będzie jeszcze inaczej. Na szczęście nic nie musze sie dowiadywać. Ksiegowa tylko wysyła co miesiąc wysokość zusu i fakturę
Noo wiesz im wiecej tym lepiej ale juz nie ma tak ze jak masz ten obnizony zus to dostajesz 17zl tylko podciagaja ci do tysiaka, wiec tak naprawde wole prowadzic ta firme niz byc bezrobotna bo to zawsze inaczej a jak mam dostac taka sama kase to wiadomoze wole sie zajac reklama tego co G robi i klientami -
nick nieaktualnyPicja wrote:To do karty Ci nie wpisal wyników? Cukier, toxo, rozyczka, kila, srodowisko pochwy, cytologia, czystość pochwy?
Cukru tylkoToxo mam, rozyczke, i kile, morfologie i mocz wpisane, tylko brak cukru, a cytologie dopiero mialam na tej wizycie robione do odbioru za 2 tygodnie.
-
nick nieaktualnyCzytam o tym macierzyńskim nowym i to gowno jest:( wiele kobiet jest zrównanych do tych 1000. Do dupy. I nie będzie juz szans zeby dostać więcej:(. To z czego sie cieszyc Ciri. Z tysiąca:(? Przeciez mając własną działalność ktora sie nieźle kreci to byście dużo więcej dostali na starych zasadach:(
-
nick nieaktualnyNa pewno ale z drugiej stony i tak by mnie nie bylo stac zeby zaplacic tyle zeby dostac wiecej pozniej, bym musiala na to kredyt wziac, zeby moc cos takiego zaplacic, a placac ten obnizony zus to na dzien dzisiejszy z G musimy do firmy miesiecznie dolozyc 100zl a przy pelnym juz... noo zreszta wiesz. Bardziej chodzi o to ze G musi sie uwolnic od ludzi z ktorymi teraz pracuje bo bardzo hamuja jego rozwoj, a poniewaz firme zamknal 3 lata temu nie przysluguje mu zmiejszony zus dlatego bardziej sie oplaca na mnie ja otworzyc, ale to i ta jest jeszcze do przmyslenia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Paulette
ja to czekam już na czerwoną france... jak ma przyjść to niech przyjdzie dziś lub jutro bo już nie wyrabiam.... warczę na ludzi, oglądając filmik na youtube poryczałam się i nawet ze squasha dziś zrezygnowałam tk mam wszystko w dupie.
Oooo to pms trzeba wpisać w objawach... ale detektor ciąży będzie szalał.... będą dodatkowe punkty haha może jak uzbieram więcej to organizm jednak wycofa się z @ i zaciążę hahaPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny