Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurde, ja nie mam;). I nie miałam wtedy. Wtedy die sprawdzilo. Teraz nie;)
Tzn. Teraz w sumie mam syn bedzie jedynakiem;). Zastanawiam się nad tym clo. Bo bliźniaki mnie przerażają. Musze to przedyskutować i może jednak pójdę prywatnie zanim sie za to chwycęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 11:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Płace za każda wizyte jak ide do niego prywatnie do gabinetu , a jeżeli ma dyżur w szpitalu lub przchodni a każe mi przyjść na usg to wowczas nic niepłace.
Picja czyli 8 dc to za wcześnie n amonitoring lepiej poczekać do pon? bo jakoś nie mogę rozszyfrować Twojego postu
Ciri będe wdzięczna za linki
Ja szłam 8 w szcześliwym cyklu...Bo w poprzdnich to juz coś tam rosło... -
nick nieaktualnyciri22 wrote:Spodnie
Przymierzalam w sklepach kilka ale oczywiscie w udach a nawet w lydkach sie nie mieszcze mimo ze spodnie rozmiar 44!!! Wiec w necie znalezlam rozmiar niby duzy ale po cm to bardziej 40/42.
Oczywiscie bede musiala skrocic bo na mnie i tak zawsze wszystko jest za dlugie ale sama sobie skracam na maszynie wiec nie ma problemu
http://www.vinted.pl/damska-odziez/spodnie-ciazowe/9351264-nowe-spodnie-ciazowe-next-rozmiar-4244-jeansowe
A zalezalo mi zeby spodnie panelu wielkiego nie mialy.
a mówiłaś, ze nie chcesz z pasem ciążowym:) ja zwariowałam teraz na punkcie tych bez pasa- ida do mnie te:
http://www.elpasa.pl/spodnie-ciazowe-ariana-id-200.html
mam nadzieję, że nie będa u mnie z kolei wisieć na udach- bo ja przez nadnercza to jestem jabłuszko- nózki mam jak 15latka;) gorzej z brzuszkiem i cyckami:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:ehh obym sie doczekała
A z bliźnikami po clo- to coraz czesciej mysle, że to sciema....po gonadotropinach- ok. tam jest bardzo duże ryzyko przestymulowania. ciezko sie nad gonadotropinami panuje i moze byc kilka komórek jak od razu szasta sie dawką. Ale po Clo- tak liczyłam na blixniaki i jeden mały skrzat rośnie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 12:38
-
nick nieaktualnyPicja wrote:a mówiłaś, ze nie chcesz z pasem ciążowym:) ja zwariowałam teraz na punkcie tych bez pasa- ida do mnie te:
http://www.elpasa.pl/spodnie-ciazowe-ariana-id-200.html
mam nadzieję, że nie będa u mnie z kolei wisieć na udach- bo ja przez nadnercza to jestem jabłuszko- nózki mam jak 15latka;) gorzej z brzuszkiem i cyckami:)
Bo nie chce ale takich jak chcialam nie moglam znalezcA przed ciaza to od groma tego widziala... Wrrr... wiec poszlam na kompromis i kupilam z malym pasem
Bo on ma taki krociutki.
A w takie jak Ty masz to ja bym naweet nie wlazla
Ja jeszcze dostane ogrodniczki od rodzinki i mnie chyba wystarczy a ja nie mam na oku takie sportowe luzne bojowki ciazowe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo bym wygladla jak szyneczka w laty
Noo a ja takie spodenki ze wstawkami bo bokach jak chcialam znalazlam ale na allegro uzywane, (oczywiscie tylko jedne byly w moim rozmiarze ale kroj mi sie nie podobal) i wydaje mi sie ze to mogl byc jakis model z przed roku dwoch bo teraz w tym sklepie takich nie ma.. Wiec po przemysleniu wzielam te z ta gumka krotsza niz standardowy panel. Badz w polskim sklepie nie wystepuuja, a poniewaz mam zle skojarzenia z wysylka ze sklepow zagranicznych to nie kupie u nich nawet jak by byly
A poniewaz leginsow (blee jak ja ich nie lubie ale po domu moga byc) i rajstop ciazowych dostalam worek to na razie wiecej nie kupuje...
Noo a na teraz i jeszcze wrzesien jak bedzie cieplo mam ze 4 pary spodni takich loznych na gumce wiec nie kupuje na te cieple dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 13:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblahaha ja za to prawie wszystko co mam na teraz i wczesny wrzesien cieply mam przewiewne i na gumce, ale zakladam to tylko do wyjscia bo nogi mi sie wtedy poca i strasznie uda obcieraja wiec to najlepsze wyjscie w upaly jak dla mnie.
ale w domu to siedze w sukienkach bo chlodniej
A wiesz z sukienek na jesien/zime mam dwie i akurat takie ze w ciazy w nie spokojnie wejde nawet z wiekszym brzuchem:P ale w swoje jeansy takie co kupilam rok temu w zime to sie juz teraz nie mieszcze wiec z jedne spodnie chce miecNooo a ogrodniczki ciazowe to moje marzenie od zawsze wiec nie odpuszcze takiej sposobnosci by je miec
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzerwone paznokcie i usta to klasyk (ja zaluje ze mam tak male wargi i czerwien u mnie nie wyglada dobrze)
A ja w dziecinstwie wlasnie mialam jedne ogrodniczki spadkowe i mialam wypadek podczas ktorego doszczetnie je zniszczylam a ze kasy rodzice nie mieli noo to drugich nie dotalam. Jak juz bylam dorosla chcialam sobie kupic ale wlasnie wszystkie mega waskie i takie niskie a ja szukalam klasycznych. Raz na takie trafilam w sklepie ale kasy wtedy nie mialam a jak poszlam po wyplacie juz oczywiscie ich nie bylo noo i zalozylam sobie ze musze miec ciazowe bo one mega zajebiaszczo wygladaja na brzuszku -
Picia mamy podobne sylwetki pewnie
Ja jak patrzę w lustro to widzę większy kadłubek i chude ręce, nogi i szyję
Ale.... uwaga uwaga.... w ostatni tydzień 1.5kg mi spadłoto pewnie dzięki temu goracu bo brak apetytu od kilku ładnych dni mnie trzyma
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny