X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysle ze jazda sie kiedys doczeka w taki czy inny sposob ja mialam milion wyjsc awaryjnych gdyby aie okazalo ze nie mozeny miec dzieci

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, ja nie mam;). I nie miałam wtedy. Wtedy die sprawdzilo. Teraz nie;)

Tzn. Teraz w sumie mam syn bedzie jedynakiem;). Zastanawiam się nad tym clo. Bo bliźniaki mnie przerażają. Musze to przedyskutować i może jednak pójdę prywatnie zanim sie za to chwycę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 11:40

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z tym clo i blizniakami to wiesz jak jest. Jednak wiekszosc ma jedno a nie dwa ;p

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, ale my mamy tak głupie szczęście ze sie boje ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah to musisz przemyslec czy wolisz blizniaki czy zeby Twoj syn byl jedynakiem :P (oczywiscie to juz opcja jak wszystko inne zawiedzie)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jednak jedynakiem;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Płace za każda wizyte jak ide do niego prywatnie do gabinetu , a jeżeli ma dyżur w szpitalu lub przchodni a każe mi przyjść na usg to wowczas nic niepłace.

Picja czyli 8 dc to za wcześnie n amonitoring lepiej poczekać do pon? bo jakoś nie mogę rozszyfrować Twojego postu :)

Ciri będe wdzięczna za linki
    Ewi- Ty masz krótkie cykle- ja miałam 40-50 dniowe- dlatego kazał mi tak szybko no i o ilepamietam Ty chyba szybciej clo bierzesz niz ja?

Ja szłam 8 w szcześliwym cyklu...Bo w poprzdnich to juz coś tam rosło...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Spodnie :D Przymierzalam w sklepach kilka ale oczywiscie w udach a nawet w lydkach sie nie mieszcze mimo ze spodnie rozmiar 44!!! Wiec w necie znalezlam rozmiar niby duzy ale po cm to bardziej 40/42.

Oczywiscie bede musiala skrocic bo na mnie i tak zawsze wszystko jest za dlugie ale sama sobie skracam na maszynie wiec nie ma problemu :D

http://www.vinted.pl/damska-odziez/spodnie-ciazowe/9351264-nowe-spodnie-ciazowe-next-rozmiar-4244-jeansowe

A zalezalo mi zeby spodnie panelu wielkiego nie mialy.

a mówiłaś, ze nie chcesz z pasem ciążowym:) ja zwariowałam teraz na punkcie tych bez pasa- ida do mnie te:
    http://www.elpasa.pl/spodnie-ciazowe-ariana-id-200.html

mam nadzieję, że nie będa u mnie z kolei wisieć na udach- bo ja przez nadnercza to jestem jabłuszko- nózki mam jak 15latka;) gorzej z brzuszkiem i cyckami:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    No nie wiem czy to taka prawda że w 12 tyg się człowiek uspokaja :) ja w 14 się rozczarowałam i rozpacz :/
    dziękuję za pocieszenie:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    ehh obym sie doczekała
    w pżdzierniku spokój, nie bedzie upałów, zobaczysz- uda się

A z bliźnikami po clo- to coraz czesciej mysle, że to sciema....po gonadotropinach- ok. tam jest bardzo duże ryzyko przestymulowania. ciezko sie nad gonadotropinami panuje i moze byc kilka komórek jak od razu szasta sie dawką. Ale po Clo- tak liczyłam na blixniaki i jeden mały skrzat rośnie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 12:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    a mówiłaś, ze nie chcesz z pasem ciążowym:) ja zwariowałam teraz na punkcie tych bez pasa- ida do mnie te:
    http://www.elpasa.pl/spodnie-ciazowe-ariana-id-200.html

mam nadzieję, że nie będa u mnie z kolei wisieć na udach- bo ja przez nadnercza to jestem jabłuszko- nózki mam jak 15latka;) gorzej z brzuszkiem i cyckami:)

Bo nie chce ale takich jak chcialam nie moglam znalezc :P A przed ciaza to od groma tego widziala... Wrrr... wiec poszlam na kompromis i kupilam z malym pasem :) Bo on ma taki krociutki.
    A w takie jak Ty masz to ja bym naweet nie wlazla :D
    Ja jeszcze dostane ogrodniczki od rodzinki i mnie chyba wystarczy a ja nie mam na oku takie sportowe luzne bojowki ciazowe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    One są Z wiskozy wiec byś wlazła hahaha. Ja musze miec zawsze elastyczne bo bawelniane sa za szerokie i jeszcze w praniu sie powiększają:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 13:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bym wygladla jak szyneczka w laty :P

Noo a ja takie spodenki ze wstawkami bo bokach jak chcialam znalazlam ale na allegro uzywane, (oczywiscie tylko jedne byly w moim rozmiarze ale kroj mi sie nie podobal) i wydaje mi sie ze to mogl byc jakis model z przed roku dwoch bo teraz w tym sklepie takich nie ma.. Wiec po przemysleniu wzielam te z ta gumka krotsza niz standardowy panel. Badz w polskim sklepie nie wystepuuja, a poniewaz mam zle skojarzenia z wysylka ze sklepow zagranicznych to nie kupie u nich nawet jak by byly :P

A poniewaz leginsow (blee jak ja ich nie lubie ale po domu moga byc) i rajstop ciazowych dostalam worek to na razie wiecej nie kupuje...

Noo a na teraz i jeszcze wrzesien jak bedzie cieplo mam ze 4 pary spodni takich loznych na gumce wiec nie kupuje na te cieple dni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 13:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam 3 pary spodni. Dwie zzortow i jakies jeansy ale nawet nie wiem gdzie są stąd zakup nowych. Ja w spodniach to wcale nie chodze wiec mam łatwiej:) a Ty się biedna męcz:)!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blahaha ja za to prawie wszystko co mam na teraz i wczesny wrzesien cieply mam przewiewne i na gumce, ale zakladam to tylko do wyjscia bo nogi mi sie wtedy poca i strasznie uda obcieraja wiec to najlepsze wyjscie w upaly jak dla mnie.
    ale w domu to siedze w sukienkach bo chlodniej :D

A wiesz z sukienek na jesien/zime mam dwie i akurat takie ze w ciazy w nie spokojnie wejde nawet z wiekszym brzuchem:P ale w swoje jeansy takie co kupilam rok temu w zime to sie juz teraz nie mieszcze wiec z jedne spodnie chce miec :P Nooo a ogrodniczki ciazowe to moje marzenie od zawsze wiec nie odpuszcze takiej sposobnosci by je miec :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam traumę bo w dzieciństwie miałam chmarę ogrodniczek i mam dość hahaha. Tak jak czerwonego koloru:) chociaż paznokcie mam zawsze czerwone:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czerwone paznokcie i usta to klasyk (ja zaluje ze mam tak male wargi i czerwien u mnie nie wyglada dobrze)

A ja w dziecinstwie wlasnie mialam jedne ogrodniczki spadkowe i mialam wypadek podczas ktorego doszczetnie je zniszczylam a ze kasy rodzice nie mieli noo to drugich nie dotalam. Jak juz bylam dorosla chcialam sobie kupic ale wlasnie wszystkie mega waskie i takie niskie a ja szukalam klasycznych. Raz na takie trafilam w sklepie ale kasy wtedy nie mialam a jak poszlam po wyplacie juz oczywiscie ich nie bylo noo i zalozylam sobie ze musze miec ciazowe bo one mega zajebiaszczo wygladaja na brzuszku :D

• ann_je Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picia mamy podobne sylwetki pewnie
    Ja jak patrzę w lustro to widzę większy kadłubek i chude ręce, nogi i szyję ;)

Ale.... uwaga uwaga.... w ostatni tydzień 1.5kg mi spadło ;) to pewnie dzięki temu goracu bo brak apetytu od kilku ładnych dni mnie trzyma ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha dokladnie. Szyjka jak u strusia.rece tak chude ze każdy zegarek za duzy chyba ze dziecięcy. Tak samo pierścionki. Nogi tez.tylko w bebzon idzie i w cycki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Picja to Gdzie Ty masz te kilogramy? :P Bo u mnie wiadomo zawsze w nogach i tylku teraz jak przytylam to troche w lapach (noo ale teraz znow w ciazy spadly lapy)

‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ