Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja się nażarłąm i mam kg w bebzoku
a tak poważnie to ja niewymiarowa jestem. Łapki to mam anorektyczki, brak talii i tyłka no i uda. Masakra. Jak ćwiczyłam to przynajmniej nie miałam brzucha i tyłek się pojawił
fajny mam wykres, ale mógłby już odbić bo znowu 40 nie chce czekać;/ -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:To skad Twoj awatar? NIe podobny do Ciebie
Noo a temperatura mogla by mogla. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też powiem wygladam chudo jak trochę przytyje to tez idzie w brzuch i cycki, trochę tyłek mi urósł i mojemu się to podoba hehe
-
nick nieaktualnyPicja mam pytanie poniewaz Ty pewnie aie orientujesz. Jesli mam wlasna dzialalnosc gospodarcza i ide na macierzynski to czy;
A) musze zawiesic na ten czas dzialalnosc
moze za mnie wspolmalzonek ja prowadzic (podobno nie trzeba zatrudniac wspolmalzonka jako jesli onpracuje/pomaga Ci w firmie)
C) musze zatrudnic osobe do pomocy?
To ma byc prawdziwa firma ktora ma zarabiac i nie oplacalo by mi sie zebym ja musiala zawieszac (nie zarabiac) bedac na macierzynskim. -
nick nieaktualnyJa niestety tego Ci nie powiem bo jestem na L4 i zatrudnilam panią na etat za mnie. Wiem ze będąc na zwolnieniu nie można prowadzić sprzedaży. Ale o współmałżonku niestety nie wiedziałam. Będę w przyszly piatek u księgowej wypytać o wszystko wiec zapytam jesli chcesz.
-
nick nieaktualnyNoo my juz dzis zasiegamy jezyka eiec bardzo dziekuje
Ale ogolnie bedac na macierzynskim Twoja firma bedzie zarabiac? Bedziesz miala pracownika a Ty siedzisz w domu z dzieckiem i dostajesz macierzynski czy nie?
Bo na l4 masz zasilek chorobowy a firma dziala tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 09:00
-
Cześć dziewczyny właśnie wróciłam z badań wyniki będę mieć po 15 robiłam takie podstawowe co lekarz zalecił.morfologia , mocz, glukoza, tsh.i kazał jeszcze zrobić toxoplazmoze ale na razie nie robiłam bo 16 kwietnia sobie zrobiłam i nie wiem czy będę musiała powtórzyć czy nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:Cześć dziewczyny właśnie wróciłam z badań wyniki będę mieć po 15 robiłam takie podstawowe co lekarz zalecił.morfologia , mocz, glukoza, tsh.i kazał jeszcze zrobić toxoplazmoze ale na razie nie robiłam bo 16 kwietnia sobie zrobiłam i nie wiem czy będę musiała powtórzyć czy nie
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Noo my juz dzis zasiegamy jezyka eiec bardzo dziekuje
Ale ogolnie bedac na macierzynskim Twoja firma bedzie zarabiac? Bedziesz miala pracownika a Ty siedzisz w domu z dzieckiem i dostajesz macierzynski czy nie?
Bo na l4 masz zasilek chorobowy a firma dziala tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jest śluz. Jest nadzieja;)
Może zamknę sie w sierpniu z tym cyklem;)ciri22 lubi tę wiadomość