Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpodnie Przymierzalam w sklepach kilka ale oczywiscie w udach a nawet w lydkach sie nie mieszcze mimo ze spodnie rozmiar 44!!! Wiec w necie znalezlam rozmiar niby duzy ale po cm to bardziej 40/42.
Oczywiscie bede musiala skrocic bo na mnie i tak zawsze wszystko jest za dlugie ale sama sobie skracam na maszynie wiec nie ma problemu
http://www.vinted.pl/damska-odziez/spodnie-ciazowe/9351264-nowe-spodnie-ciazowe-next-rozmiar-4244-jeansowe
A zalezalo mi zeby spodnie panelu wielkiego nie mialy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:18
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Spodnie Przymierzalam w sklepach kilka ale oczywiscie w udach a nawet w lydkach sie nie mieszcze mimo ze spodnie rozmiar 44!!! Wiec w necie znalezlam rozmiar niby duzy ale po cm to bardziej 40/42.
Oczywiscie bede musiala skrocic bo na mnie i tak zawsze wszystko jest za dlugie ale sama sobie skracam na maszynie wiec nie ma problemu
http://www.vinted.pl/damska-odziez/spodnie-ciazowe/9351264-nowe-spodnie-ciazowe-next-rozmiar-4244-jeansowe
A zalezalo mi zeby spodnie panelu wielkiego nie mialy.
Fajne kupiłam takie podobne tylko rurki w szmateksie jedne za 15 zł drugie za 9 zł -
nick nieaktualny
-
ann_je wrote:Picja 12 tydzień pięknie
I co? Prawda to, że jak się wejdzie w 12 tydzień to się człowiek uspokaja?
No nie wiem czy to taka prawda że w 12 tyg się człowiek uspokaja ja w 14 się rozczarowałam i rozpacz -
ciri22 wrote:Ja w szmateksach nie umiem robic zakupow Ale moze jak skoncza sie upaly to oblece te w okolicy bo mam ich mega duzo A juz w przyszlym tygodniu w wawie ma byc 23stopnie!!! Jupi!
Ja to mam zawsze jakieś szczęście w tych szmateksach co do ciuchów i to jedne z zary nowe drugie h&m mama -
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:Ja to mam zawsze jakieś szczęście w tych szmateksach co do ciuchów i to jedne z zary nowe drugie h&m mama
A co do samopoczucia spoko. Ide w poniedzialek po przedluzenie zwolnienia, nie moge sie dodzwonic do przychodni zeby umowic sie na usg na NFZ i bede musiala pewnie w poniedzialek pojezdzic i pozalatwiac. Noo ale dobrze ze mam umowione to prywatnie to bede wiedziec co i jak. No i pierwsze usg z moim G na ktore ide Wiec wielkie wydarzenie to bedzie dla przyszlego taty, pierwszy raz swojego szkraba zobaczy -
nick nieaktualnyJa pierwsze usg mialam w szpitalu na IPie drugie planowane ale pierwsz raz w tej przychodni bylam i w sumie sie ciesze ze z G nie poszlam bo lekarz byl mega nieprzyjemny, a teraz ide z polecenia, w prezencie od cioci wiec powiedziala ze jak najbardziej do tego lekarza moge isc z G on wszystko pokarze wytlumaczy opisze noo i jest fajnie
-
nick nieaktualnyZostalam przy nim (ostatnio byl na wizycie taki jak z przed ciazy bylam mega zadowolon z tej wizyty-wiec zobaczymy co dalej) ale mam tez wlasni wizyte u prywatnego zobaczymy jak on mi podpasuje. W razie czego jeszcze mam jeden namiar na prywaciaza. Zreszta chce miec na nfz lekarza jakiegs chociazby po to zeby badania krwi i moczu robic za darmo.
-
nick nieaktualnyNie mam dobrych wieści... Torbiel jak była jest nadal... nadal ma ponad 4 cm na poprzedniej wizycie powiedział mi że nie ma bo nie robił mi usg bo byłam przed @ a ona jest tak umiejscowiona ze i ułożona że pomylił ja jajnikiem. dał mi skierowanie na ca 125 zrobiłam od razu (wyniki pewnie wieczorem) chce mnie zablokować na 3 mies antykoncepcją... fsh i lh w granicach normy. brak śladu owulacji cykl stracony
-
W 9dc miałam endo 4 a po owu 9mm i ginka powiedziala że ładne mam. Najlepiej mieć endo po ovu 7 i wyżej. W październiku znow pójdę na monitoring.
Madziula tak mi przykro. Mnie też gin zablokował jestem w połowie trzeciej paczki. Szybko zleci. -
Przykro mi. Ale z jakiegoś dziwnego powodu los chce żebyś poczekala.
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny