X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spodnie :D Przymierzalam w sklepach kilka ale oczywiscie w udach a nawet w lydkach sie nie mieszcze mimo ze spodnie rozmiar 44!!! Wiec w necie znalezlam rozmiar niby duzy ale po cm to bardziej 40/42.

Oczywiscie bede musiala skrocic bo na mnie i tak zawsze wszystko jest za dlugie ale sama sobie skracam na maszynie wiec nie ma problemu :D

http://www.vinted.pl/damska-odziez/spodnie-ciazowe/9351264-nowe-spodnie-ciazowe-next-rozmiar-4244-jeansowe

A zalezalo mi zeby spodnie panelu wielkiego nie mialy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi chwilke to zajmie bo mialam wgrywanego nowego windowsa i nic nie moge znalezc ale dzis ci to podesle :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ewi chwilke to zajmie bo mialam wgrywanego nowego windowsa i nic nie moge znalezc ale dzis ci to podesle :D

dobrze nie śpieszy sie :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Spodnie :D Przymierzalam w sklepach kilka ale oczywiscie w udach a nawet w lydkach sie nie mieszcze mimo ze spodnie rozmiar 44!!! Wiec w necie znalezlam rozmiar niby duzy ale po cm to bardziej 40/42.

Oczywiscie bede musiala skrocic bo na mnie i tak zawsze wszystko jest za dlugie ale sama sobie skracam na maszynie wiec nie ma problemu :D

http://www.vinted.pl/damska-odziez/spodnie-ciazowe/9351264-nowe-spodnie-ciazowe-next-rozmiar-4244-jeansowe

A zalezalo mi zeby spodnie panelu wielkiego nie mialy.

Fajne :) kupiłam takie podobne tylko rurki w szmateksie jedne za 15 zł drugie za 9 zł :)

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w szmateksach nie umiem robic zakupow :P Ale moze jak skoncza sie upaly to oblece te w okolicy bo mam ich mega duzo :D A juz w przyszlym tygodniu w wawie ma byc 23stopnie!!! Jupi!

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann_je wrote:
    Picja 12 tydzień ;) pięknie ;)
    I co? Prawda to, że jak się wejdzie w 12 tydzień to się człowiek uspokaja? ;)

No nie wiem czy to taka prawda że w 12 tyg się człowiek uspokaja :) ja w 14 się rozczarowałam i rozpacz :/

iv098rib495v7vlg.png

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja w szmateksach nie umiem robic zakupow :P Ale moze jak skoncza sie upaly to oblece te w okolicy bo mam ich mega duzo :D A juz w przyszlym tygodniu w wawie ma byc 23stopnie!!! Jupi!

Ja to mam zawsze jakieś szczęście w tych szmateksach co do ciuchów :) i to jedne z zary nowe drugie h&m mama :)

iv098rib495v7vlg.png

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CIRI jak twoje samopoczucie ? chwile mnie nie było bo byłam na wakacjach i nie wiem co tam u Was :)

iv098rib495v7vlg.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    Ja to mam zawsze jakieś szczęście w tych szmateksach co do ciuchów :) i to jedne z zary nowe drugie h&m mama :)
    Noo to juz nie dla mnie bo w zadne z tych spodni nie wchodze, z zadnej z tych firm :P

A co do samopoczucia spoko. Ide w poniedzialek po przedluzenie zwolnienia, nie moge sie dodzwonic do przychodni zeby umowic sie na usg na NFZ i bede musiala pewnie w poniedzialek pojezdzic i pozalatwiac. Noo ale dobrze ze mam umowione to prywatnie to bede wiedziec co i jak. No i pierwsze usg z moim G na ktore ide :) Wiec wielkie wydarzenie to bedzie dla przyszlego taty, pierwszy raz swojego szkraba zobaczy :)

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na pewno to będzie przeżycie :) mój mąż był już ze mną :) 24 sierpnia tez go zabieram bo nie chce przeżywac tego co w poprzedniej ciąży jakby coś się działo.ale jestem dobrej myśli :)

iv098rib495v7vlg.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwsze usg mialam w szpitalu na IPie drugie planowane ale pierwsz raz w tej przychodni bylam i w sumie sie ciesze ze z G nie poszlam bo lekarz byl mega nieprzyjemny, a teraz ide z polecenia, w prezencie od cioci wiec powiedziala ze jak najbardziej do tego lekarza moge isc z G on wszystko pokarze wytlumaczy opisze noo i jest fajnie :)

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak zmieniłas tego lekarza czy zostałas przy tym co ci zwolnień nie chciał dawać ?

iv098rib495v7vlg.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostalam przy nim (ostatnio byl na wizycie taki jak z przed ciazy bylam mega zadowolon z tej wizyty-wiec zobaczymy co dalej) ale mam tez wlasni wizyte u prywatnego zobaczymy jak on mi podpasuje. W razie czego jeszcze mam jeden namiar na prywaciaza. Zreszta chce miec na nfz lekarza jakiegs chociazby po to zeby badania krwi i moczu robic za darmo.

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w sumie tak :) ale te badania krwi i moczu to tanie są - przynajmniej u mnie:) nie wiem jak w Wawie :)

iv098rib495v7vlg.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam dobrych wieści... Torbiel jak była jest nadal... nadal ma ponad 4 cm na poprzedniej wizycie powiedział mi że nie ma bo nie robił mi usg bo byłam przed @ a ona jest tak umiejscowiona ze i ułożona że pomylił ja jajnikiem. dał mi skierowanie na ca 125 zrobiłam od razu (wyniki pewnie wieczorem) chce mnie zablokować na 3 mies antykoncepcją... fsh i lh w granicach normy. brak śladu owulacji cykl stracony :/

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula nie załamuj się, musisz być silna i wierzyć w to że kiedyś na pewno się uda i będziesz szczęśliwa mamusia:):*

Madziulla lubi tę wiadomość

iv098rib495v7vlg.png

• werni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 9dc miałam endo 4 a po owu 9mm i ginka powiedziala że ładne mam. Najlepiej mieć endo po ovu 7 i wyżej. W październiku znow pójdę na monitoring.

Madziula tak mi przykro. Mnie też gin zablokował jestem w połowie trzeciej paczki. Szybko zleci.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi. Ale z jakiegoś dziwnego powodu los chce żebyś poczekala.

Madziulla lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh obym sie doczekała

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczekasz się. Jak kazda z nas;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 185 186 187 188 189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ