Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez bede trzymac
A ja wam powiem ze podpisal prezydent w tamtym tygodniu ustawe o "nowym becikowym" wiec moja sytuacja uratowana jakby nie bylo bedzie dobrze. A do tego G podjal decyzje ze w przyszlym roku otwiera swoja dzialalnosc ja musze zrobic kurs prawa jazdy i bedziemy wspolnie coa pozniej dzialacewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:zwłaszcza ze biore teraz clo . jutro ostatnia tabletke. a czytałam ze po odstawieniu clo ovu po 5 dniach
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Tez bede trzymac
A ja wam powiem ze podpisal prezydent w tamtym tygodniu ustawe o "nowym becikowym" wiec moja sytuacja uratowana jakby nie bylo bedzie dobrze. A do tego G podjal decyzje ze w przyszlym roku otwiera swoja dzialalnosc ja musze zrobic kurs prawa jazdy i bedziemy wspolnie coa pozniej dzialac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo takim jak mi na pewno choc wiadomo patologia znow zacznie sie szerzyc, fajnie ze objelo to osoby z wlasna firma, przez chwile G chcial zebym zalozyla i jego zatrudniala (bo ja bym miala ten maly zus) ale jak wyczytalam ze 17zl dostane na macierzynskim to sie zalamalam i wybralam swoja beznadziejna prace i ozusowanie tej umowy ktora mam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiestety u nas wszystkie ustawy prorodzinne być może i pomagają takim malzenstwom jak Ciri i G. Ale nie ukrywajmy ze w większości jednak pijakom patologiom i leniom śmierdzącym. A jak słyszę jeszcze ile babek nie bierze ślubu specjalnie zeby byc do tego "samotna matka" choc mieszka z ojcem dziecka i on pracuje- to juz w ogóle sobie mysle jakim trzeba być człowiekiem zeby dla kasy takie cos...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ann_je wrote:Picja 12 tydzień pięknie
I co? Prawda to, że jak się wejdzie w 12 tydzień to się człowiek uspokaja?