Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze mówisz Ciri . U mojej znajomej w domu były ciągle imprezy dużo wódki sie pilo ona jeszcze paliła jak smok i pewnego dnia zrobiła test i wyszedł pozytywny. Lekarze jej powiedzieli że nie będzie miała dzieci a tu psikus. Ann będzie dobrze głowa do góry na początku nic nie jest dziecku dopiero później już nie można.
-
nick nieaktualny
-
Jestem i czytam;).
Mam tego mocniejszego niepoklanka i on takie cuda robi;). Niech jeszcze normalna owu bedzie;) -
nick nieaktualny
-
Tak. Castagnus z apteki ma 40 mg, a na wiedzmowym wątku dziewczyny mi poradził niepokalanka z allegro który ma 400 mg. Takze jest różnica i on zbija prolaktyne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Picia. Ja mam 1000 przy normie od 70 do 500. Czyli zakladajac optymalna normę 200 to 5 krotnie za wysoką. Nie sadze żeby zioła aż tak ją zbiły
-
nick nieaktualnytest nie musi pokazac tak to dzis sie zastanawiam jak to jest z tymi brzuchami jedne maja naprawde duze juz w 11 tygodniu a inne w cale... dzis mnie dopada ze moze za malo rosnie... A do przychodni zeby zapisac sie na usg oczywicie sie nie dodzwonilam..
-
ciri22 wrote:test nie musi pokazac tak to dzis sie zastanawiam jak to jest z tymi brzuchami jedne maja naprawde duze juz w 11 tygodniu a inne w cale... dzis mnie dopada ze moze za malo rosnie... A do przychodni zeby zapisac sie na usg oczywicie sie nie dodzwonilam..
zależy od mięśni i od tego gdzie przyczepia się łożysko. -
nick nieaktualny
-
Siedzę w przychodni do gin. Ciekawe czy cos mądrego mi powie czy znowu sie tylko w...rwie
-
nick nieaktualny
-
Twoje dziecko ma Maks 10 cm. Jak zjesz wielkie jabłko to jak duży masz wtedy brzuch???
W pierwszej ciąży nie wychodzi za szybko brzuch
A lekarz ta sama z nfzetuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 16:52
-
Ja do 20 tygodnia schudlam 0,5 kg. A nie rzygalam, ani nie miałam mdlosci. I jadłam normalnie