Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMysle ze 10cm to on nawet nie ma niby to wszystko wiem co piszesz ale tak duzo takich duzych brzuchow... sama wiem ze moja mama ze mna to do slubu szla w 5 miesiacu ciazy to brzucha jeszcze nie miala.
A to do niej idziesz w konkretnej sprawie czy tak na konsultacje? -
nick nieaktualny
-
Ale najpierw ten cykl musi sie skonczyc;)
Na wszzelki wypadek nie wykupuje recepty.
Jak to nie podziala to dostane skierowanie do poradni leczenia nieplodnosci -
nick nieaktualny
-
Jak zobaczyła usg ze 2 dni przed okresem bylo niepekniety pęcherzy to stwierdziła ze niedobrze. I dala clo. Mam spróbować dwa cykle. Jak nic nie da to poradnia leczenia nieplodnosci. Podobno jest z nfzetu
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Jak zobaczyła usg ze 2 dni przed okresem bylo niepekniety pęcherzy to stwierdziła ze niedobrze. I dala clo. Mam spróbować dwa cykle. Jak nic nie da to poradnia leczenia nieplodnosci. Podobno jest z nfzetu
To krotko 2 cykle. chyba ze od razu z bamba wyskoczy -
ewi0808 wrote:Z clo powinno próbować sie trzy cykle. Zaczynają od jednej tabletki dziennie przez 5 dni, później jak nic z tego nie wynika to stosuje sie wieksza dawke
-
ten cykl to pierwszy z clo. mój gin kazał przychodzic mi n amonitoring tak od 10 dc zeby zobaczyc czy pęcherzyki rosną.
I właśnie powiedział ze tym lekiem maks 3 cykle jak w tym nic to w kolejnym zwiększymy może ale na razie trezba czekać i patrzec co sie dzieje.
Twój baronowa kazał Ci przyjsc dopiero za dwa miesiące??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny