X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann_je wrote:
    Picja 12 tydzień ;) pięknie ;)
    I co? Prawda to, że jak się wejdzie w 12 tydzień to się człowiek uspokaja? ;)
    Nica nic. Ja w 12 weszłam tydzien temu i mam apogeum objawów. Bo dzis to ukończony 12 tydzien:) pelne 12 za mną ale ja liczę ukończone a nie rozpoczęte dlatego pisze ze 12:). Ja się uspokoję jak urodzę...a może to się właśnie wtedy zacznie dopiero:P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie uspokoisz sie ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha jestem tego świadoma:D ze teraz to się dopiero zacznie. A w nastepna środę prenatalne i plec. Chyba oszaleje przez ten tydzien na dodatek jestem przez tydzien słomianą wdową i dopiero będzie się dluzylo:(

• werni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja gratuluje 12-tego tygodnia :)
    Hehe a jednak Ann zatestowalas? :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Niestety u nas wszystkie ustawy prorodzinne być może i pomagają takim malzenstwom jak Ciri i G. Ale nie ukrywajmy ze w większości jednak pijakom patologiom i leniom śmierdzącym. A jak słyszę jeszcze ile babek nie bierze ślubu specjalnie zeby byc do tego "samotna matka" choc mieszka z ojcem dziecka i on pracuje- to juz w ogóle sobie mysle jakim trzeba być człowiekiem zeby dla kasy takie cos...
    Noo niestety sama mam taka kolezanke ciagnie alimenty od 5 lat mieszka z innym facetem i co? I ciagnie skad sie da... Eh... Wiem czym to sie konczy w wiekszosxi przypadkow ale nie hkrywam ze moj problem sie rozwiazal a juz komninowalismy ze znajomymi zeby mnie na umowe o prace zatrudnic na misiac i znow zwolnienie ale tego nie chcialam bo wiadomo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 07:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja za dwa tygodnie i plec wwiec tez juz niedlugo...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dopiero na drugim prenatalnym powiedzial plec. Na pierwszym nie bylo widac

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze moze byc taka sytuacja choc ciatka twierdzi ze ten facet ma taki sprzet ze u niego zawsze widac ;p nie spotkala sie z baba ktora by moeila ze nie podal albo ze podal blednie. Ale to aie zobaczy ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja super ze juz 13 zaczęłas. Ciri a ty juz 11 ale ten czas zasuwa.
    Ann_je ja też już chciałam domalowywac kreske i tzk zrobię :)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Dochodzi jeszcze kwestia endometrium. Clo je rujnuje nieco i im szybciej kontrola tym szybciej może cos na to poradzić bez marnowania cyklu...

u mnie endometrium na poprzdnich monitoringach było bez szału- poniżej normy. To już sama nie wiem kiedy iść.

Picja GRATLUJE przesyłąm buziaczki.

Ciri a możesz coś o tej nowej ustawie podesłać- bo nie na bierząco jestem - brak czasu. Nawet tutaj ostatnio rzadziej zaglądam :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:34

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Picja super ze juz 13 zaczęłas. Ciri a ty juz 11 ale ten czas zasuwa.
    Ann_je ja też już chciałam domalowywac kreske i tzk zrobię :)
    Ja jutro koncze 11 bo mo mi sie suwaczek jeszcze nie przesunal :D zawsze w piatek zaczynam kolejny tydzien :D a moj lekarz prowadzacy np on podaje 11/12 nigdy nie mowi ze to 11 czy 12 tydzien.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    u mnie endometrium na poprzdnich monitoringach było bez szału- poniżej normy. To już sama nie wiem kiedy iść.

Picja GRATLUJE przesyłąm buziaczki.

Ciri a możesz coś o tej nowej ustawie podesłać- bo nie na bierząco jestem - brak czasu. Nawet tutaj ostatnio rzadziej zaglądam :(
    Zaraz poszukam bo mam kilka linkow na kompie to Ci wysle na priv a co do wizyty, Ty placisz za kazda z osobna (monitoring) czy za miesiac z gory i masz te kilka wizyt w cenie (slyszalam ze w wawie za 250zl to jest chyba tyle wizyt ile potrzeba az bedzie po owulacji.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi ja miałam clo od 5 dnia do 9 i owu byla miedzy 17-18 dniem a w szczęśliwym cyklu to nie pamiętam ale z wyników krwi wyszło ze chyba 15-16

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A 9 dc w invikcie jeszcze pęcherzyka nie widzieli :) i endo 3 mm z czyms

• ann_je Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie zasypiam na siedząco :( aż mi głupio przed ludźmi z pracy bo mrugam w tempie slow motion i drze mi się japa jak lwu

Werni to stało się tak szybko że kapnęłam się, że robię test jak już na niego sikałam :D ;)

Madziulla powodzenia na wizycie. Może owulkę przepowie ;)

Madziulla, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pierwszy ciuch ciazowy wlasnie zamowilam... :D

ann_je lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :D pozdrawiam Was gorąco <3 <3 <3 i trzymam kciuki za owulki za dwie kreski i za Wasze pięknie rosnące maleństwa :) Na razie nie czytam, co tu naskrobałyście :P i lecę dalej się urlopować :D
    Ciri, mój cykl mnie bardzo zaskoczył. Skończył się, gdy wcale się nie tego nie spodziewałam, a @ pojechała razem ze mną na urlop i nici z upojnych nocy :P :P :P

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to jaka wredna szmata!!! Nie lubie jej ej noooo.....

• ann_je Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri pokazuj szybko!! ;)
    Sukienka? czy wymarzone spodnie?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płace za każda wizyte jak ide do niego prywatnie do gabinetu , a jeżeli ma dyżur w szpitalu lub przchodni a każe mi przyjść na usg to wowczas nic niepłace.

Picja czyli 8 dc to za wcześnie n amonitoring lepiej poczekać do pon? bo jakoś nie mogę rozszyfrować Twojego postu :)

Ciri będe wdzięczna za linki

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ