X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann_je wrote:
    Picja 12 tydzień ;) pięknie ;)
    I co? Prawda to, że jak się wejdzie w 12 tydzień to się człowiek uspokaja? ;)
    Nica nic. Ja w 12 weszłam tydzien temu i mam apogeum objawów. Bo dzis to ukończony 12 tydzien:) pelne 12 za mną ale ja liczę ukończone a nie rozpoczęte dlatego pisze ze 12:). Ja się uspokoję jak urodzę...a może to się właśnie wtedy zacznie dopiero:P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie uspokoisz sie ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha jestem tego świadoma:D ze teraz to się dopiero zacznie. A w nastepna środę prenatalne i plec. Chyba oszaleje przez ten tydzien na dodatek jestem przez tydzien słomianą wdową i dopiero będzie się dluzylo:(

• werni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja gratuluje 12-tego tygodnia :)
    Hehe a jednak Ann zatestowalas? :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Niestety u nas wszystkie ustawy prorodzinne być może i pomagają takim malzenstwom jak Ciri i G. Ale nie ukrywajmy ze w większości jednak pijakom patologiom i leniom śmierdzącym. A jak słyszę jeszcze ile babek nie bierze ślubu specjalnie zeby byc do tego "samotna matka" choc mieszka z ojcem dziecka i on pracuje- to juz w ogóle sobie mysle jakim trzeba być człowiekiem zeby dla kasy takie cos...
    Noo niestety sama mam taka kolezanke ciagnie alimenty od 5 lat mieszka z innym facetem i co? I ciagnie skad sie da... Eh... Wiem czym to sie konczy w wiekszosxi przypadkow ale nie hkrywam ze moj problem sie rozwiazal a juz komninowalismy ze znajomymi zeby mnie na umowe o prace zatrudnic na misiac i znow zwolnienie ale tego nie chcialam bo wiadomo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 07:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja za dwa tygodnie i plec wwiec tez juz niedlugo...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dopiero na drugim prenatalnym powiedzial plec. Na pierwszym nie bylo widac

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze moze byc taka sytuacja choc ciatka twierdzi ze ten facet ma taki sprzet ze u niego zawsze widac ;p nie spotkala sie z baba ktora by moeila ze nie podal albo ze podal blednie. Ale to aie zobaczy ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja super ze juz 13 zaczęłas. Ciri a ty juz 11 ale ten czas zasuwa.
    Ann_je ja też już chciałam domalowywac kreske i tzk zrobię :)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Dochodzi jeszcze kwestia endometrium. Clo je rujnuje nieco i im szybciej kontrola tym szybciej może cos na to poradzić bez marnowania cyklu...

u mnie endometrium na poprzdnich monitoringach było bez szału- poniżej normy. To już sama nie wiem kiedy iść.

Picja GRATLUJE przesyłąm buziaczki.

Ciri a możesz coś o tej nowej ustawie podesłać- bo nie na bierząco jestem - brak czasu. Nawet tutaj ostatnio rzadziej zaglądam :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:34

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Picja super ze juz 13 zaczęłas. Ciri a ty juz 11 ale ten czas zasuwa.
    Ann_je ja też już chciałam domalowywac kreske i tzk zrobię :)
    Ja jutro koncze 11 bo mo mi sie suwaczek jeszcze nie przesunal :D zawsze w piatek zaczynam kolejny tydzien :D a moj lekarz prowadzacy np on podaje 11/12 nigdy nie mowi ze to 11 czy 12 tydzien.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    u mnie endometrium na poprzdnich monitoringach było bez szału- poniżej normy. To już sama nie wiem kiedy iść.

Picja GRATLUJE przesyłąm buziaczki.

Ciri a możesz coś o tej nowej ustawie podesłać- bo nie na bierząco jestem - brak czasu. Nawet tutaj ostatnio rzadziej zaglądam :(
    Zaraz poszukam bo mam kilka linkow na kompie to Ci wysle na priv a co do wizyty, Ty placisz za kazda z osobna (monitoring) czy za miesiac z gory i masz te kilka wizyt w cenie (slyszalam ze w wawie za 250zl to jest chyba tyle wizyt ile potrzeba az bedzie po owulacji.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi ja miałam clo od 5 dnia do 9 i owu byla miedzy 17-18 dniem a w szczęśliwym cyklu to nie pamiętam ale z wyników krwi wyszło ze chyba 15-16

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A 9 dc w invikcie jeszcze pęcherzyka nie widzieli :) i endo 3 mm z czyms

• ann_je Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie zasypiam na siedząco :( aż mi głupio przed ludźmi z pracy bo mrugam w tempie slow motion i drze mi się japa jak lwu

Werni to stało się tak szybko że kapnęłam się, że robię test jak już na niego sikałam :D ;)

Madziulla powodzenia na wizycie. Może owulkę przepowie ;)

Madziulla, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pierwszy ciuch ciazowy wlasnie zamowilam... :D

ann_je lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :D pozdrawiam Was gorąco <3 <3 <3 i trzymam kciuki za owulki za dwie kreski i za Wasze pięknie rosnące maleństwa :) Na razie nie czytam, co tu naskrobałyście :P i lecę dalej się urlopować :D
    Ciri, mój cykl mnie bardzo zaskoczył. Skończył się, gdy wcale się nie tego nie spodziewałam, a @ pojechała razem ze mną na urlop i nici z upojnych nocy :P :P :P

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to jaka wredna szmata!!! Nie lubie jej ej noooo.....

• ann_je Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri pokazuj szybko!! ;)
    Sukienka? czy wymarzone spodnie?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płace za każda wizyte jak ide do niego prywatnie do gabinetu , a jeżeli ma dyżur w szpitalu lub przchodni a każe mi przyjść na usg to wowczas nic niepłace.

Picja czyli 8 dc to za wcześnie n amonitoring lepiej poczekać do pon? bo jakoś nie mogę rozszyfrować Twojego postu :)

Ciri będe wdzięczna za linki

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ