Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyann_je wrote:Picja 12 tydzień pięknie
I co? Prawda to, że jak się wejdzie w 12 tydzień to się człowiek uspokaja? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Niestety u nas wszystkie ustawy prorodzinne być może i pomagają takim malzenstwom jak Ciri i G. Ale nie ukrywajmy ze w większości jednak pijakom patologiom i leniom śmierdzącym. A jak słyszę jeszcze ile babek nie bierze ślubu specjalnie zeby byc do tego "samotna matka" choc mieszka z ojcem dziecka i on pracuje- to juz w ogóle sobie mysle jakim trzeba być człowiekiem zeby dla kasy takie cos...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 07:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Picja wrote:Dochodzi jeszcze kwestia endometrium. Clo je rujnuje nieco i im szybciej kontrola tym szybciej może cos na to poradzić bez marnowania cyklu...
u mnie endometrium na poprzdnich monitoringach było bez szału- poniżej normy. To już sama nie wiem kiedy iść.
Picja GRATLUJE przesyłąm buziaczki.
Ciri a możesz coś o tej nowej ustawie podesłać- bo nie na bierząco jestem - brak czasu. Nawet tutaj ostatnio rzadziej zaglądamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:34
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Picja super ze juz 13 zaczęłas. Ciri a ty juz 11 ale ten czas zasuwa.
Ann_je ja też już chciałam domalowywac kreske i tzk zrobię -
nick nieaktualnyewi0808 wrote:u mnie endometrium na poprzdnich monitoringach było bez szału- poniżej normy. To już sama nie wiem kiedy iść.
Picja GRATLUJE przesyłąm buziaczki.
Ciri a możesz coś o tej nowej ustawie podesłać- bo nie na bierząco jestem - brak czasu. Nawet tutaj ostatnio rzadziej zaglądam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Normalnie zasypiam na siedząco aż mi głupio przed ludźmi z pracy bo mrugam w tempie slow motion i drze mi się japa jak lwu
Werni to stało się tak szybko że kapnęłam się, że robię test jak już na niego sikałam
Madziulla powodzenia na wizycie. Może owulkę przepowie
Madziulla, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny pozdrawiam Was gorąco i trzymam kciuki za owulki za dwie kreski i za Wasze pięknie rosnące maleństwa Na razie nie czytam, co tu naskrobałyście i lecę dalej się urlopować
Ciri, mój cykl mnie bardzo zaskoczył. Skończył się, gdy wcale się nie tego nie spodziewałam, a @ pojechała razem ze mną na urlop i nici z upojnych nocy
-
nick nieaktualny
-
Płace za każda wizyte jak ide do niego prywatnie do gabinetu , a jeżeli ma dyżur w szpitalu lub przchodni a każe mi przyjść na usg to wowczas nic niepłace.
Picja czyli 8 dc to za wcześnie n amonitoring lepiej poczekać do pon? bo jakoś nie mogę rozszyfrować Twojego postu
Ciri będe wdzięczna za linki