Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ann_je wrote:a ja ogólnie ze żarciem dzisiaj.... ponoć tylko świnie nie mają odruchu wymiotnego...
po dzisiejszym dniu stwierdzam: bullshit! albo jestem świnią...
też jestem świnią -
eee z dniem dzisiejszym na bank mnie nie przebijesz
a tak ładnie się zapowiadało... rano omlet z 2 jaj z suszonymi pomidorkami i bazylią, do pracy spakowałam sobie zupę krem z cukinii bez żadnych dodatków...
ale jak już zjadłam o 12 zupę to o 13 złapałam takie gastro że szok...
Od 13 do 16 zjadłam 4 ciasteczka lu go i 14 krówek.
Szłam do domu i mówiłam sobie w głowie "tylko rukola z łososiem, tylko rukola z łososiem..." przyszłam a tu na stole ryż z kurczakiem w sosie słodko-kwaśnym... zjadłam... później patrzę a na stoliku 2 garści pistacji... zjadłam... później patrzę a w szafce drożdżówka z jabłkiem... zjadłam...
mhh chyba o niczym nie zapomniałam...
a 11 września moja dietetyczka będzie wyglądać tak:
Baronowa_83, werni lubią tę wiadomość
-
to ja słatka z majonezem (głową w ścianę) i kilka wafli kukurydzanych (ale cieniutkich)
2 jabłka
kilka plastów salami
kawa z mlekiem
trzy gałki lodów (bo uznałam, ze dzisiaj ostatni dzień lata)
talerz kaszy gryczanej z gulaszem (uff bez mąki i śmietany) z ogórkiem kiszonym
dużoooo śliwek
migdały garściamu
orzeszki wasabi
powinnam jeszcze ananasa ale się boję
-
ann_je wrote:no jeszcze ananas i może być jutro kolorowo... hahaha albo raczej zielono :D
ann_je lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri tez tak mam z kolanami, kiedys jak bylam mlodsza to czesto mnie bolaly czasami plakalam z bolu, nie zapomne jak kolacje jadlam w wannie bo wariowalam. Na szczescie przeszlo.
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:O widzisz Baronowa co wczoraj mowilam? "Tobie to dogodzic" ;p noo ale moze z seksem sie wstrzelisz za to w owulacje
Dzisiaj to ja mam dol i 4 metry mułuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 08:01
-
nick nieaktualny
-
A nie wiem, zmęczenie organizmu. Czuje ze stoję w miejscu i nie widac nawet swistelka w tunelu
-
nick nieaktualnyEh to chyba najgorszy stan bo nie wiadomo jak mozna sobie pomoc w takim wypadku... Chyba musi minac samo...
Ja za to mialam telefon z firmy ze u nich z zusem wszystko ok, i ze wysla potwierdzenie mojego ubezpieczenia i z tym musze isc do zusu.Wiec czekamy na papiery teraz. -
Idź do nfzetu najpierw to ci z palca odblokują. I w razie w bedzie juz to zrobione i spokojnie możesz sobie wyjasniac
-
nick nieaktualny