X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdza w zusie i powinni odblokować jesli ze skladkami wszystko ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam taki dziwny sen. Ze na świecie bylo normą ze dzień przed ślubem jedzie sie na wielka orgię i robi wszystko to co się chce. We wszystkich kinfiguracjach i nikt nie komentuje i chociaż miliony ludzi widza bo to w parku to i tak nikt nie ma za zle bo to normalne. I tak potem zalowalam bo bylam jedyna osoba ktora pamiętała obecny porządek świata. I pomyślałam jak moj facet biedny to zniesie. On jest super w lozku Przystojny i cudowny ma charakter i na rękach mnie nosi a ja takie cos. I on się brzydzi zdrada. A ja patrzę in wychodzi goly z autobusu a za nim chyba ze sto kobiet i kazda...no wiecie...juz po. Z nim! Jezu jaki horror.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha dobre, choc tez kiedys mialam podobne sny :D a czy teraz nie jestes na glodzie przypadkiem? Bo mnie to takie rzeczy sie snia zwykle wlasnie jak jestem wyposzczona :P

A wlasnie jak Twoja szyjka?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ale to mi odblokuja bez zadnego potwierdzienia? (umowy za lipiec nawet jeszcze do podpisu nie dostalam-kase za lipiec pod koniec sierpnia zwykle dostaje, u mnie sa takie opóźnienia)
    Jak będziesz mię druk zus zua to ci odblokuja

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem na głodzie:) z szyjka juz w porządku. Rozwarcie sie zmniejszylo, i nie będzie szwów:) szyjka dluga i prawidlowa. Nawet cytologię miałam i jak zawsze plamie to teraz nic:) jutro wazne usg. Mam nadzieje ze dadzą mi zdjęcie maluszka bo dawno nie dali:( ostatnie to mamy z 7-8 tyg a jutro będzie 12+6

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pojutrze odstawiam luteine i boję sie nieziemski

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie posiadam czegos takiego. :/

Dobra nie wazne nie bede sobie zawracac tym teraz glowy, zadzwonie jutro do zusu i dopytam...

A ja dostalam wczoraj od mamy worek jablek i sliwek z dzialki od dziadkow... robie kompot ale sliwek jest tak duzo ze musze jakies ciasto walnac szczegolnie ze one to juz takie przechodzone wiec lezec nie moga

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Nie jestem na głodzie:) z szyjka juz w porządku. Rozwarcie sie zmniejszylo, i nie będzie szwów:) szyjka dluga i prawidlowa. Nawet cytologię miałam i jak zawsze plamie to teraz nic:) jutro wazne usg. Mam nadzieje ze dadzą mi zdjęcie maluszka bo dawno nie dali:( ostatnie to mamy z 7-8 tyg a jutro będzie 12+6
    Noo ja tez mam tylko to na ktorym nic nie widac z 7/8 tygodnia a teraz bede miala w przyszlym tygodniu dwa usg. Martwie sie bo od miesiaca nie widzialam malucha wiec nie wiem czy wszystko ok.

Z ta szyjka to dobrze :) a ja tez mimo nadzerki nie plamilam po cytologi... ale ciekawa jestem strasznie wynikow :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupiliśmy ostatnio sokowirowke ktora polecala pani gadżet.polerowana stal. 7 kilo marchwii w minutę. Ma taka moc ze strach cos wrzucać i roni od razu ponad 2 litry soku. Pije soki na potęgę. A najlepsze ze bajecznie łatwo sie myje.pol inuty i juz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostane sokowirowke w tym tygodniu ale nie kupowalam to mojego G albo jego rodzicow ale stoi juz ze 3 lata wiec wezme ja sobie przywlaszcze :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Nie posiadam czegos takiego. :/

Dobra nie wazne nie bede sobie zawracac tym teraz glowy, zadzwonie jutro do zusu i dopytam...

A ja dostalam wczoraj od mamy worek jablek i sliwek z dzialki od dziadkow... robie kompot ale sliwek jest tak duzo ze musze jakies ciasto walnac szczegolnie ze one to juz takie przechodzone wiec lezec nie moga
    No ale maja ci to wyslac

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ale i tak musze czekac az to dojdzie, bo w miejscu mojej pracy nie ma kadrowej jest w innym miescie tam gdzie siedziba firmy, wiec tak czy tak trzeba czekac.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    My kupiliśmy ostatnio sokowirowke ktora polecala pani gadżet.polerowana stal. 7 kilo marchwii w minutę. Ma taka moc ze strach cos wrzucać i roni od razu ponad 2 litry soku. Pije soki na potęgę. A najlepsze ze bajecznie łatwo sie myje.pol inuty i juz
    Szybkie sokowirowki nie są za bardzo polecane. Lepsze sa wyciskarki do owoców takie slimakowe. Przy wirowaniu nie podgrzewaja owocow i wszystko to co dobre zostaje. Ale te super to wydaje 1,500 zl:/

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo ale i tak musze czekac az to dojdzie, bo w miejscu mojej pracy nie ma kadrowej jest w innym miescie tam gdzie siedziba firmy, wiec tak czy tak trzeba czekac.
    Noo

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to bede czekac, podpisywac papierki ze jestem ubezpieczona az to przyjdzie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Szybkie sokowirowki nie są za bardzo polecane. Lepsze sa wyciskarki do owoców takie slimakowe. Przy wirowaniu nie podgrzewaja owocow i wszystko to co dobre zostaje. Ale te super to wydaje 1,500 zl:/
    No właśnie mieliśmy slimakiwa ale ona sie nie sprawdza do malin, pomidorów. Raczej do twardych i natek. Mamy i to i to ale ta nas przekonała. Co prawda kisztowala majątek ale ..ma odwrócone sitko. Nie podgrzewa. Jest z polerowanej stali. Wiórów zostaje bardzo Malo. Sok jest mętny. Warzyw nie obieram. Soków raczej nie traktuje w firmie zdrowia bo uważam ze i tak sa zdrowsze niz to co pije moj mąż:) taki zamiennik:). Ślimak niestety zostawia za dużo wiórów i walnelismy go do garażu:(. Ale do natek byl świetny:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I właśnie to taka super u nas sie nie sprawdziła. Dostaliśmy od teściowej w prezencie ślubnym:( teraz za tą daliśmy jakies 800 ale jest super. Chodzi tez o oszczędność czasu. Ja pracuje od 6 do 19 i nie mam czasu na czyszczenie:( a ta sie myje sama:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo to bede czekac, podpisywac papierki ze jestem ubezpieczona az to przyjdzie :P
    Koniecznie zalatw tą sprawę do końca. Bo będą jaja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ale i tak na ten papier musze czekac wiec nic innego nie zrobie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis dzwonilam do księgowej i tylko jedno co się dowiedziałam ze ja wcale mam nie myśleć o żadnym macierzyńskim bo to kompletnie sie nie oplaca

‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ