Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja miałam taki dziwny sen. Ze na świecie bylo normą ze dzień przed ślubem jedzie sie na wielka orgię i robi wszystko to co się chce. We wszystkich kinfiguracjach i nikt nie komentuje i chociaż miliony ludzi widza bo to w parku to i tak nikt nie ma za zle bo to normalne. I tak potem zalowalam bo bylam jedyna osoba ktora pamiętała obecny porządek świata. I pomyślałam jak moj facet biedny to zniesie. On jest super w lozku Przystojny i cudowny ma charakter i na rękach mnie nosi a ja takie cos. I on się brzydzi zdrada. A ja patrzę in wychodzi goly z autobusu a za nim chyba ze sto kobiet i kazda...no wiecie...juz po. Z nim! Jezu jaki horror.
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ale to mi odblokuja bez zadnego potwierdzienia? (umowy za lipiec nawet jeszcze do podpisu nie dostalam-kase za lipiec pod koniec sierpnia zwykle dostaje, u mnie sa takie opóźnienia)
-
nick nieaktualnyNie jestem na głodzie:) z szyjka juz w porządku. Rozwarcie sie zmniejszylo, i nie będzie szwów:) szyjka dluga i prawidlowa. Nawet cytologię miałam i jak zawsze plamie to teraz nic:) jutro wazne usg. Mam nadzieje ze dadzą mi zdjęcie maluszka bo dawno nie dali:( ostatnie to mamy z 7-8 tyg a jutro będzie 12+6
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie posiadam czegos takiego.
Dobra nie wazne nie bede sobie zawracac tym teraz glowy, zadzwonie jutro do zusu i dopytam...
A ja dostalam wczoraj od mamy worek jablek i sliwek z dzialki od dziadkow... robie kompot ale sliwek jest tak duzo ze musze jakies ciasto walnac szczegolnie ze one to juz takie przechodzone wiec lezec nie moga -
nick nieaktualnyPicja wrote:Nie jestem na głodzie:) z szyjka juz w porządku. Rozwarcie sie zmniejszylo, i nie będzie szwów:) szyjka dluga i prawidlowa. Nawet cytologię miałam i jak zawsze plamie to teraz nic:) jutro wazne usg. Mam nadzieje ze dadzą mi zdjęcie maluszka bo dawno nie dali:( ostatnie to mamy z 7-8 tyg a jutro będzie 12+6
Z ta szyjka to dobrze a ja tez mimo nadzerki nie plamilam po cytologi... ale ciekawa jestem strasznie wynikowWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:14
-
nick nieaktualnyMy kupiliśmy ostatnio sokowirowke ktora polecala pani gadżet.polerowana stal. 7 kilo marchwii w minutę. Ma taka moc ze strach cos wrzucać i roni od razu ponad 2 litry soku. Pije soki na potęgę. A najlepsze ze bajecznie łatwo sie myje.pol inuty i juz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:27
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Nie posiadam czegos takiego.
Dobra nie wazne nie bede sobie zawracac tym teraz glowy, zadzwonie jutro do zusu i dopytam...
A ja dostalam wczoraj od mamy worek jablek i sliwek z dzialki od dziadkow... robie kompot ale sliwek jest tak duzo ze musze jakies ciasto walnac szczegolnie ze one to juz takie przechodzone wiec lezec nie moga -
nick nieaktualny
-
Picja wrote:My kupiliśmy ostatnio sokowirowke ktora polecala pani gadżet.polerowana stal. 7 kilo marchwii w minutę. Ma taka moc ze strach cos wrzucać i roni od razu ponad 2 litry soku. Pije soki na potęgę. A najlepsze ze bajecznie łatwo sie myje.pol inuty i juz
-
ciri22 wrote:Noo ale i tak musze czekac az to dojdzie, bo w miejscu mojej pracy nie ma kadrowej jest w innym miescie tam gdzie siedziba firmy, wiec tak czy tak trzeba czekac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Szybkie sokowirowki nie są za bardzo polecane. Lepsze sa wyciskarki do owoców takie slimakowe. Przy wirowaniu nie podgrzewaja owocow i wszystko to co dobre zostaje. Ale te super to wydaje 1,500 zl:/
-
nick nieaktualnyI właśnie to taka super u nas sie nie sprawdziła. Dostaliśmy od teściowej w prezencie ślubnym:( teraz za tą daliśmy jakies 800 ale jest super. Chodzi tez o oszczędność czasu. Ja pracuje od 6 do 19 i nie mam czasu na czyszczenie:( a ta sie myje sama:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny