Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle chodzi Ci o krzywa cukrowa? Czy co? (Akurat tego nie ogarniam:P) mnie kazal zrobic na czczo badanie i z wynikow powiedzial ze wszystko ok i nie trzeba robic z obciazeniem wczesniej niz przed 24 tygodniem ale za dwa miesiace znow zbadamy na czczo zeby sprawdzic czy cos sie nie zmienilo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie, to moj powiedzial ze z wynikow nie ma potrzeby robic na razie krzywej, moze masz jakis wskzania do wczsniejszego bo jednak wiekszosc ciezarnych ma miedzy 24 a 28 tygodnie.
Ale Ty chyba mowilas ze u Ciebie cos z cukrem prawda? Czy w rodzinie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Picja jaki tam znowu kujon. Będzie miał matkę księgową, ojca programiste wiec wszystko musi byc wyliczone
Dostałam ten zastrszyk musze poczytać po jakim czasie pęka pecherzyk oewnie tak jak ciri pisała 24-36 h .
Plemniki zaatakują dopiero jak pecherzyk pęlnie?
Wiewora nie strasz ludzi!
Dziewc zyny z brzuszkami uważajcie na siebie ) Może mierz soebie w domu cisnienie takie spadki sa niebezpieczne chyba.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:Picja jaki tam znowu kujon. Będzie miał matkę księgową, ojca programiste wiec wszystko musi byc wyliczone
Dostałam ten zastrszyk musze poczytać po jakim czasie pęka pecherzyk oewnie tak jak ciri pisała 24-36 h .
Plemniki zaatakują dopiero jak pecherzyk pęlnie?
Wiewora nie strasz ludzi!
Dziewc zyny z brzuszkami uważajcie na siebie ) Może mierz soebie w domu cisnienie takie spadki sa niebezpieczne chyba.
mierze cały czas no i mam niskie i do tego teraz gorączka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Możliwe. A ja juz zyje jutrem. Chyba oszaleje...
Ja mam gorzej bo od misiaca nie widzialam i nie wiem czy z nim ok czy jednak od 3 tygodni np nie nosze martwego plodu... Wiec wiesz... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny