Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciri spokojnei a kiedy masz wizyte tzn USG?
Picja wszystko bedzie dobrze ) Trzymam kciuki i czekam na inf.
A ja dzis spadek temp hm.. pewnei organizm zbiera sie na mega skoktemp. Dziś rano zaszaleliśmy, wczoraj po całym dniu juz nie mielismy ochoty, a taki seksik bo trzeba to chyba lipa straszna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri musisz mnie się denerwować. wiem, że nie jest Ci łatwo. Ale spokój to podstawa. dokładnie kiedy idziesz do lekarza? może jak się tak boisz to już się zapisz jak najszybciej i zobacz czy wszystko w porządku będziesz mogła przynajmniej spokojnie cieszyć się ciążą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Picja wrote:Jak myślicie. Dostane zapis prenatalnego na płycie? Bo nie robię u swojego lekarza tylko on mnie wyslal 70 km dalej zebym zrobila w prywatnej pracowni badan prenatalnych. No i musza mi chyba cos dać zeby lekarzowi pokazać nie?
Tak dostawalam jak robiłam u kolesia który się w prenatalnych specjalizuje. Dokładny rozpis wszystkich prawdopodobieństw wad dokładne wymiary. Takze spokojnie. Bedzie dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam:) Miałam USG- trwało ponad 30 minut- wizyta 45. Porali mi krew na pappa i betę- wynki za tydzień skorelowane z wynikami usg bo ida do warszawy i bedzie opis przesłany pocztą. Dzis dostałam mase zdjęć. I obis usg. Paluszki wszystkie, raczki, nózki, oczodoły,serduszko, mózg, pęcherz moczowy napełniony moczem. Kosc nosowa, brak przepukliny, przezierność w normie. Skakał jak szalony, czekaliśmy 15 minut az sie uspokoi...ma ponad 6 cm....Ale najwazniejsze...
MA SIUSIAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i ciaza ma 12tygodni i 3 dni:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 19:38
ewi0808, Baronowa_83, ann_je, werni lubią tę wiadomość
-
Madziulla sciskamy, nie ma innego alternatywnego leku ktory nie miałby dla Cb tylu skutków ubocznych?
A ja zbueram sie do gin sprawdzić czy pęcherzyk pękł
Picja wszystko super, gratuluje. !!! Będzie syn. Tata pewnie pęka z dumy :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 19:39
-
nick nieaktualny