X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co prawda może ni pomagać mąż lub mama pod warunkiem ze mamy to samo gospodarstwo domowe ( czyli pewnie meldunek). A mąż będzie w Meksyku a mama ma inny meldunek niz my:/

• olencja Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picia!!!!!!!!!!!!jak tam sie czuwacie!!!!???

u5cvp2.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam na usg 21 mm pecherzyk dostałam recepte na cos zeby pekl. i teraz pytanie kied lepiej sie przytulac zis czy np jutro rano? zastzyk dostane dzisiaj za jakies 2 h

jupii cos wkoncu sie dzieje pozytywnego

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoras z dziewczyn mowila ze peka w ciagu 24-48 godzin od podania wiec chyba rano bedzie ok :)

Jej a mowilas ze nic sie nie dzieje a tu takie wiesci :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ktoras z dziewczyn mowila ze peka w ciagu 24-48 godzin od podania wiec chyba rano bedzie ok :)

Jej a mowilas ze nic sie nie dzieje a tu takie wiesci :D

Bo nic sie nie dizało. W niedziele miał 8 mm i lekarz powiedział ze no nie urośnie juz raczej za bardzo :)

Ale kazał dziś przyjść. :D Tylko musze jechać do sasiedniej miejscowosci po ten zastrzyk bo u mnie w miejscowosci 10 aptek ale wszedzi etylko na zamówienie

atdc3e5exzk12dxf.png
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny witam się dzisiaj w nie najlepszym stanie.poszłam dziś do apteki i zemdlalam, straciłam przytomność i zabrało mnie pogotowie na szpital.ale na szczęście wszystko ok nigdzie się nie uderzyłam bo jakaś kobieta mnie złapała.spadło mi ciśnienie.dobrze ze nie stało się to za kierownicą bo masakra

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    byłam na usg 21 mm pecherzyk dostałam recepte na cos zeby pekl. i teraz pytanie kied lepiej sie przytulac zis czy np jutro rano? zastzyk dostane dzisiaj za jakies 2 h

jupii cos wkoncu sie dzieje pozytywnego
    Ewi-a kto biadolił- nie reaguje na clo, nie reague na clo- srutututuuutuuu:P

jak mąz ok- to cały czas! a nie sobie żałować! to dzidzia z miłości ma być:)!

Wiewiórka- ojej, niedobrze- ale to przejdzie...podobno..Choc mi dopiero zaczynaja sie mdłości porzadne...

Olencja- panika...panika bo jutro prenatalne. Trzęsę sie ze strachu...Najgorze, że wyniki beda tydzien po badaniu...noale może chociaz z usg cos wywnioskuję. Nie czytam, nie szukam ani nie podczytuje nic na filetowej stronie. Jestem sparalizowana chć wiem, ze zrobiłam wszystko...Ale 2 ostatnie tygodnie to kulinarny horror dla dzidzi...same smieci...Ale kwas foliowy i witaminy biore od roku.Nie jem fastfoodów, nigdy nie pliłam, nie piłam w tym roku węcej niz w sumie butelke wina i bakardi. Nie ćpałam, nie jem tłuszcz palmowego i nie pije gazowaego:) nie jem chipsów...Musi byc dobrze. Nic więcej zrobic nie mogłam....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 17:02

ewi0808 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Bo nic sie nie dizało. W niedziele miał 8 mm i lekarz powiedział ze no nie urośnie juz raczej za bardzo :)

Ale kazał dziś przyjść. :D Tylko musze jechać do sasiedniej miejscowosci po ten zastrzyk bo u mnie w miejscowosci 10 aptek ale wszedzi etylko na zamówienie
    pamiętaj też, że plemniki potrzebują 6 h zeby być zdolne do zapłdnienia.
    Działałabym codziennie do czasu aż będzie z 5 wysokich temperatur :D

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dupa i lipa

byłam na usg - nie chciało mi się, ale w z nfzetu to poszłam i dobrze, że poszłam to się nie będę łudzić, że coś z tego będzie

wyhodowałam cudne endo - migdały i wino działa, bo 12 mm

tyle, że nie wyhodowałam żadnego jajeczka. Są jakieś dwa po 2 mm.... także
    teraz tylko seks dla przyjemności. Ciekawe kiedy okres będzie
    ale przynajmniej wiem, że z tego niepęknietego z zeszłego cyklu nie ma torbieli

dostałam skierowanie do ginekologa endokrynologa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 17:09

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie. Ja jestem zdania, ze jesli mąz nie musi sie oszczędzać to macie rozkaz poddaniu sie fantazji i już...A nie planować. No przestań Ewi.Co to za kujon będzie ten maluszek. Taki zorganizowany i wogóle:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    u mnie dupa i lipa

byłam na usg - nie chciało mi się, ale w z nfzetu to poszłam i dobrze, że poszłam to się nie będę łudzić, że coś z tego będzie

wyhodowałam cudne endo - migdały i wino działa, bo 12 mm

tyle, że nie wyhodowałam żadnego jajeczka. Są jakieś dwa po 2 mm.... także
    teraz tylko seks dla przyjemności. Ciekawe kiedy okres będzie
    ale przynajmniej wiem, że z tego niepęknietego z zeszłego cyklu nie ma torbieli

dostałam skierowanie do ginekologa endoktynologa

Z takiego seksu miałam dzidzie w cyklu, gdy lekarz z invikty powiedzieli, ze NIC Z TEGO!!!!! hahahahaha odpuścilismy całkiem i to był najfajniejszy seks w naszym zyciu. Wiedziałam że ie ma jajezka, endo 3 mm w 9 dniu cyklu przy 2x CLO i co? Jutro juz prenatalne:)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakby było clo to byłaby nadzieja ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    jakby było clo to byłaby nadzieja ;)
    e tam- jeszcze będzie dobrze!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos dzis zdecydowanie z cisnieniem, tez prawie zemdlalam znow mi sie leje z nosa, za to mdlosci nie mam... byle do usg za tydzien...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    Cześć dziewczyny witam się dzisiaj w nie najlepszym stanie.poszłam dziś do apteki i zemdlalam, straciłam przytomność i zabrało mnie pogotowie na szpital.ale na szczęście wszystko ok nigdzie się nie uderzyłam bo jakaś kobieta mnie złapała.spadło mi ciśnienie.dobrze ze nie stało się to za kierownicą bo masakra
    uważaj na siebie

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa a Ty to ogolnie za miesiac zryj to clo i zachodzisz w pierwszym cyklu!!!! :D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Baronowa a Ty to ogolnie za miesiac zryj to clo i zachodzisz w pierwszym cyklu!!!! :D
    nie, jednak nie bedę, najpierw zbadam prolantynę, bo jak mam taką zabójczą to i tak nie zajdę

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie bedziesz w ciazy czy jesc clo bo sie zastanawiam czy Ci do dupy nakopac :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    clo nie będę narazie brała :)
    musimy to w ogóle przemyśleć - czy bierzemy się diagnozowanie i walczenie czy jednak odpuszczamy

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa a ile sie starasz o drugie? na pewno mi umknelo bo stawia ze mowilas kiedys :P

‹‹ 194 195 196 197 198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ