Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ktoras z dziewczyn mowila ze peka w ciagu 24-48 godzin od podania wiec chyba rano bedzie ok
Jej a mowilas ze nic sie nie dzieje a tu takie wiesci
Bo nic sie nie dizało. W niedziele miał 8 mm i lekarz powiedział ze no nie urośnie juz raczej za bardzo
Ale kazał dziś przyjść.Tylko musze jechać do sasiedniej miejscowosci po ten zastrzyk bo u mnie w miejscowosci 10 aptek ale wszedzi etylko na zamówienie
-
Cześć dziewczyny witam się dzisiaj w nie najlepszym stanie.poszłam dziś do apteki i zemdlalam, straciłam przytomność i zabrało mnie pogotowie na szpital.ale na szczęście wszystko ok nigdzie się nie uderzyłam bo jakaś kobieta mnie złapała.spadło mi ciśnienie.dobrze ze nie stało się to za kierownicą bo masakra
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:byłam na usg 21 mm pecherzyk dostałam recepte na cos zeby pekl. i teraz pytanie kied lepiej sie przytulac zis czy np jutro rano? zastzyk dostane dzisiaj za jakies 2 h
jupii cos wkoncu sie dzieje pozytywnego
jak mąz ok- to cały czas! a nie sobie żałować! to dzidzia z miłości ma być!
Wiewiórka- ojej, niedobrze- ale to przejdzie...podobno..Choc mi dopiero zaczynaja sie mdłości porzadne...
Olencja- panika...panika bo jutro prenatalne. Trzęsę sie ze strachu...Najgorze, że wyniki beda tydzien po badaniu...noale może chociaz z usg cos wywnioskuję. Nie czytam, nie szukam ani nie podczytuje nic na filetowej stronie. Jestem sparalizowana chć wiem, ze zrobiłam wszystko...Ale 2 ostatnie tygodnie to kulinarny horror dla dzidzi...same smieci...Ale kwas foliowy i witaminy biore od roku.Nie jem fastfoodów, nigdy nie pliłam, nie piłam w tym roku węcej niz w sumie butelke wina i bakardi. Nie ćpałam, nie jem tłuszcz palmowego i nie pije gazowaego:) nie jem chipsów...Musi byc dobrze. Nic więcej zrobic nie mogłam....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 17:02
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
ewi0808 wrote:Bo nic sie nie dizało. W niedziele miał 8 mm i lekarz powiedział ze no nie urośnie juz raczej za bardzo
Ale kazał dziś przyjść.Tylko musze jechać do sasiedniej miejscowosci po ten zastrzyk bo u mnie w miejscowosci 10 aptek ale wszedzi etylko na zamówienie
Działałabym codziennie do czasu aż będzie z 5 wysokich temperatur -
u mnie dupa i lipa
byłam na usg - nie chciało mi się, ale w z nfzetu to poszłam i dobrze, że poszłam to się nie będę łudzić, że coś z tego będzie
wyhodowałam cudne endo - migdały i wino działa, bo 12 mm
tyle, że nie wyhodowałam żadnego jajeczka. Są jakieś dwa po 2 mm.... także
teraz tylko seks dla przyjemności. Ciekawe kiedy okres będzie
ale przynajmniej wiem, że z tego niepęknietego z zeszłego cyklu nie ma torbieli
dostałam skierowanie do ginekologa endokrynologaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 17:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:u mnie dupa i lipa
byłam na usg - nie chciało mi się, ale w z nfzetu to poszłam i dobrze, że poszłam to się nie będę łudzić, że coś z tego będzie
wyhodowałam cudne endo - migdały i wino działa, bo 12 mm
tyle, że nie wyhodowałam żadnego jajeczka. Są jakieś dwa po 2 mm.... także
teraz tylko seks dla przyjemności. Ciekawe kiedy okres będzie
ale przynajmniej wiem, że z tego niepęknietego z zeszłego cyklu nie ma torbieli
dostałam skierowanie do ginekologa endoktynologa
Z takiego seksu miałam dzidzie w cyklu, gdy lekarz z invikty powiedzieli, ze NIC Z TEGO!!!!! hahahahaha odpuścilismy całkiem i to był najfajniejszy seks w naszym zyciu. Wiedziałam że ie ma jajezka, endo 3 mm w 9 dniu cyklu przy 2x CLO i co? Jutro juz prenatalne:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiewiórka17 wrote:Cześć dziewczyny witam się dzisiaj w nie najlepszym stanie.poszłam dziś do apteki i zemdlalam, straciłam przytomność i zabrało mnie pogotowie na szpital.ale na szczęście wszystko ok nigdzie się nie uderzyłam bo jakaś kobieta mnie złapała.spadło mi ciśnienie.dobrze ze nie stało się to za kierownicą bo masakra
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Baronowa a Ty to ogolnie za miesiac zryj to clo i zachodzisz w pierwszym cyklu!!!!
-
nick nieaktualny
-
clo nie będę narazie brała
musimy to w ogóle przemyśleć - czy bierzemy się diagnozowanie i walczenie czy jednak odpuszczamy -
nick nieaktualny