Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka nadrobilam, szybko piszecie Picja gratulacje chlopczyka teraz niech zdrowo rosnie, Madzia jestem z Toba, ciekawa jestem co Ci lekarz powie. Baronowa zdrowiej nam. Ewi trzymam kciuki by pekl.
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwi Ty tam lepiej licz bo się pomylisz i Ci zus kontrole zrobi:P. Dziewczęta. Ja się będę powoli z Wami żegnać zaczynamy z Mężem nowe życie:) czeka nas w końcu przeprowadzka do wymarzonego domu. Pewnie natlok zajęć nie pozwoli mi funkcjonować na forum. Postanowiłam tez wyjechać z mama na 3 tygodniowy babski urlop tylko we dwie. Dziękuję Wam za wszystkie rady, pomoc mentalną i kciuki. Życzę Wam powodzenia i będę trzymac za Was kciuki najbardziej jak się da:). Jestem najlepszym przykładem na to ze cuda się zdarzają. Ewi- trzymam kciuki. I wyślij link do zdjęcia USG gdy sie uda:)!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 10:35
-
Picja gratuluję synusia ależ to będzie oczko w głowie mamuni
Prawda, że teraz to będzie nowe, lepsze ale też bardziej męczące życie trzymamy również kciuki za Was odpoczywaj ile się da zrelaksuj się i spokojnie urządzaj chałupkę
Mam jednak nadzieję, że od czasu do czasu napiszesz coś, chociażby kilka zdań co u Ciebie słychać no i że to "powoli" to nie w tydzień czy dwa tylko po prostu troszkę ograniczysz wizyty na forum
-
nick nieaktualny
-
Napewno wyślę link do USG jak się uda. Aż mi sie smutno zrobiło:( jakbym musiała się pożegnać z kimś bardzo bliskim
Ale oczywiscie ciesze sie razem z Tb naprawde nowym życiem.
Dbaj o siebie i maluszka.
Odziedź nas chociaż czasem :***
Trzymaj się kochana
-
nick nieaktualnyI tak juz bylam tu dluzej niż zakladalam. Miał byc tylko wykres.potem cos podczytywalam. Potem wcielam sie na wątek. Czas zmykać do zycia:). Jesteście super. Jasne ze się odezwe:)! Miłego dnia:)!
Madziulla, ewi0808, werni, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, dawno mnie nie było i się nie odzywałam. Byłam teraz od wtorku w szpitalu bo strasznie mocno plamiłam i chcieli to zbadać. Oczywiści nic nie stwierdzili ale z dzieckiem jest ok. Nie ma jednak tego, złego co by na dobre nie wyszło i podczas usg babka mi pokazała "antenkę" Także mąż chodzi i nie wierzy,bo chce córkę a ja już dostaję pierdzielca na punkcie synka
ewi0808, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny