Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOmdlenia w miare, ale w sumie od kilku dni rzygam... jestem wstanie cos utrzymac w zoladku dopiero pod wieczor... zaczyna se kolo poludnia i rzygam wszystkim, nawet po wodzie i przechodzi dopiero kolo 18, ale najgorsze jest to ze rano nie mam apetytu i jak zjem cos innego niz platki o godzinie 9-10 to zaraz rzygam, jak zjem platki to daje rade tak do 12-13. Ten tydzien jakis taki nieteges i jakby sie z kazdtm dniem poglebia... ale za to krwi z nosa mam mniej...
-
Dziewczyny gratuluję "antenek", oby chłopcy zdrowi byli
Picja, wpadaj czasem do nas
Ewi, super wieści. Oby było z tego dziecko
Ciri, mam nadzieję, że te wszystkie ciążowe bolączki szybko dadzą Ci spokój.
Jakoś tak przez ten tydzień odzwyczaiłam się od forum ale wpadam do Was i staram się czytać na bieżąco. Poprzednich wpisów chyba nie nadrobię Mój mąż w poniedziałek ma badanie nasienia. Trzymajcie kciukiewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiesz jesli maja oznaczac te bolaczki ze wszystko ok to ja moge jeszcze sie pomeczyc do czasu az poczuje tego szkraba
A little jak odzywczailas sie to mimo ze Cie bardzo kochamy to moze pora odpoczac?
Aaaaaa nasienie bedziesz pomagac strzelac?littleladybird lubi tę wiadomość
-
No to niech bolączki zmykają wraz z pojawieniem się ruchów dziecka
A do forum wrócę na całego pewnie od poniedziałku Mąż wraca do pracy w delegacji i będę miała dla Was dużo czasu obecnie staram się wykorzystać na maksa ostatnie chwile urlopu, które nam zostały
Chcę z Nim iść i pomóc w razie potrzeby, ale nie wiem, co On na to jeszcze o tym nie rozmawialiśmy -
nick nieaktualny
-
Tak, chciałabym taki roczny urlop najlepiej macierzyński poprzedzony długaśnym L4. Nie chce mi się wracać do pracy Za dużo się nie martw i przybywaj we wtorek z wieściami to jest to USG, gdzie może będzie już widać płeć?
-
Ciri czyli ciąża "pełną gębą"
nic się nie martw trzeba to przetrwać
ważne żebyś nie mdlała bo to duże ryzyko urazu
little trzymam kciuki za Twojego. Myślę, że dobrze by było iść z nim bo jechać na ręcznym w takich warunkach to kiepsko to widzę... 3 godziny później....littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo ale w sumie to w tym tygodniu tak sie zaczelo jak byly te upaly jakos lepiej bylo.
A we wtorek pewnie na tym na nfz plci nie zobaczy, licze na tego w czwartek to to w prezencie prywatne co dostlam
a mam nadzieje ze zolnierze bardzo silnelittleladybird lubi tę wiadomość
-
Moj by pewnie tez by chcial chlopca na przedluzenie rodu, ale dziewczynke tez by chcial.
Co do plynu slyszalam ze moze byc przez 6 dni a potem zanika.
Ciri bidulko trzymaj sie tam.
Lady trzymam kciuki za poniedzialek.littleladybird lubi tę wiadomość
-
littleladybird wrote:Pewnie będę mu towarzyszyć w tym procederze w końcu od tego są żony co się będzie chłopina sam męczył
Ewi teraz ananasik po kilka plasterków i lampeczka wina na lepsze ukrwienie niech die dzidź wgryza
A moja temperatura znowu robi ci chceWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 07:42
littleladybird lubi tę wiadomość
-
Faceci jak muszą to radza sobie sami ale miło miec kogos przy boku kto wspiera )
Ciri my tez czekamy z niecierpliwościa na Twoje Usg i liczymy na zdjecie z USG
Ananas ??
dziś temp dalej nie skoczyła heh.
Werni ale u mnie wogóle nie było płynu , próbowałam cos znaleśc o tym płynie w seici ale nic konkretnego mi nie wpadło