Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
My tez byliśmy razem, i mi syn troche sie natrudziłam żeby bez umarcia ze śmiechu odpowiedzieć na pytanie: A czemu tatuś idzie do pokoiku;). Ale byliśmy nie jako wsparcie a dlatego ze potem jechalismy do szwagra;).
Chociaż może potrzebowal wsparcia a sie nie przyznal;) -
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Faceci jak muszą to radza sobie sami ale miło miec kogos przy boku kto wspiera )
Ciri my tez czekamy z niecierpliwościa na Twoje Usg i liczymy na zdjecie z USG
Ananas ??
dziś temp dalej nie skoczyła heh.
Werni ale u mnie wogóle nie było płynu , próbowałam cos znaleśc o tym płynie w seici ale nic konkretnego mi nie wpadło -
no zobaczymy ale mam ovu potwierdzona usg. tylko jestem ciekawa jak sie ma to u mnie wlasnie do skoku temp i jak to system ovu przelicza.
Pierwszy raz juz trzeci dzien czuje jajniki. dzisj juz ok ale wczoraj to zajebiscie mi utrudniało zycie.
II faza cyklu trwa 10 czy 14 dni (pytam o teorie bo w praktyce to różnie?
Jak okres nie wystąpi to myśle ze w sobote 29.08 zrobie chyba test co o tym myslicie?
Już sie doczekać nie mogę zdjęc Twojej fasolkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 08:55
-
nick nieaktualnyZrob A tak 2 faza powinna miec 11-14 dni. Ale jak temperatura nie skoczy to pytanie co z progesteronem...Nie dostalas nic zeby teraz brac tak w razie cos? kurde wiem ze niektorym dziewczynom daja tak profilaktycznie (ja nie jestem za tym ale w Twoim przypadku skoro masz potwierdzona owulacje to bym cos Ci dala na zwiekszenie szans)
-
nick nieaktualnyprzepraszam bardzo,ze przeszkadzam;) bo ja z calkiem innego forum, tych bardziej starajacych sie;) ale mam takie pytanie, ktore mnie martwi, lekarz nic nie powiedzial a ja nie wiem czy to cos powaznego czy nie i chcialam zapytac czy ktoras z Was tez tak miala ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyod kilku dni jestem strasznia tam napuchnieta.. jakby sie mi wszystko zmykalo, czuje sie jak dziewica:D
szyjka jest strasznie wysoko i strasznie dluga, zamknieta.
wszystko mam jakby napuchniete, rozpulchnione, wielkiee...
czy to moze jakas infekcja czy cos?
bylam u gin ale powiedzial,ze jest ok.
i tylko tyle
a ja tam nawet palca nie moge wlozyc:( i sie martwie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiesiaczka w nastepny piatek a mam tak juz tydzien.
obserwuje sie drugi cykl, nigdy tak nie bylo, tylko przy dniach plodnych podobnie ale szyjka otwarta, taka wiecie, plodna..
a teraz to sie martwie..
nawet maz stwierdzil,ze sie pozmienialo bardzo -
nick nieaktualnyMoze i ciaza choc mysle ze jesli od tygodnia to troszke za wczesnie, mnie sie tak zaczelo robic kolo 5 dnia po owulacji, rano mialam szyjke wysoko ale za to mialam dosc luzno, wieczem za to mega pulchnie i nisko szyjke ale wlasnie tak pulchno ze nie dalo sie nic wsadzic.
jesli nie swedzi, nie masz brzydkiego sluzu ja bym nie stawiala ze to infekcja, raczej ze taka Twoja uroda. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw srode mialam owulacje, kolo soboty szyjka zaczela sie podnosic.. kolo pon byla juz wysoko bardzo..i popludniami od 4 dni mam stan podgoraczkowy 37,2-37,6 ale to pewnie przez pogode.. moze jakies przeziebienie. wczoraj robilam test po poludniu ale negatyw. wiec pewnie sie nie udalo, to moj pierwszy cykl staran i watpie by sie od razu udalo, to bylby cud . a raczej u mnie rzadko sie zdarzaja. skoro nie infekcja to ok.. chociaz ciekawosc jest nie powiem. i przeczucie ale przeczucie moze mnie mylic. nie chce sobie niczego wkrecac , bo potem bedzie rozczarowanie.
-
nick nieaktualnyTa temperature w pochwie wieczorami?
jesli tak nie patrz w ogole na nia, kazda z nas ma taka wysoka wieczorem i na nia sie nie zwraca uwagi w ogole bo nic nie oznacza.
Jesli z popoludniowego moczu moglo nie wyjsc, ja na sikancu mialam dwie kreski grube a bete tylko 35 gdzie dziewczyny przy bedzie ponad 100 nie mialy tak kresek grubych, u mnie ten mocz poranny jest po prostu bardziej skoncentrowany, wiec jesli np w 10dpo bys miala taka bete jak ja to z popoludniowego moczu na stowe by Ci nic nie wyszlo, z porannego moglby byc cien cienia, wiec nie poddawaj sie ale tez nie nakrecaj, pamietaj sikaj z porannego. -
nick nieaktualnynie, ta 37,2-37,6 to spod pachy. kolo 14, 15, zle sie czuje i mierze o co chodzi.
temperature w pochwie mierze codziennie rano o 8 zawsze o tej samej godzinie,po przebudzeniu nie ruszajac sie z lozka.
a myslisz,ze beta by mi wyszla? ale chyba nie chce mi sie na nia isc, poczekam jeszcze ten tydzien.. wole obiektywny wynik.
z wykresu raczej nic sie nie wyczyta ,bo przed okresem podobno tak temperatura wyglada ale moze nie spadnie...hi:) ale jaja by byly -
nick nieaktualnyNoo fajnie by bylo Widzialam ze Ty mlodsza ode mnie jestes I tak szybko by sie udalo to by Cie nerwy ominely zwiazane z testowaniem Mysle ze w poniedzialek mozesz spokojnie sikac na patyka (bo rozumiem ze owulacje mialas dwa dni wczesniej niz pokazuje ovufriend tak?) I jak cos wyjdzie to na bete