X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Ewi. Tylko jak będzie w normie to nie ma co się pakować w luteine. Na zapas. Rozleniwi sie wszystko a jak dobrze działa to i nie trzeba. Ja miałam lutke i teraz kaze odstawić. Z dnia na dzień. A bralam 100mg. A tak się boje ze z zapasów wygrzebalam paczke i biorę dalej po 1 b ooo się boje odstawic

ewi0808 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja ale Ty brałaś od początku po stymulacji jak było już po owulacji czy dopiero jak poszłaś do gin i wiedziałaś ze jesteś w ciąży?

No właśnie mój gin jest minimalistą jeśli chodzi o leki nie lubi faszerować.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak Picja mowi tez sie zgadzam z tym choc nie mam pojecia jak to jest przy stymulacji z tym progesteronem, mnie sie zawsze wydawalo ze potrzeba czasu i kilku cykli by organizm sam wyrobil sobie ta odpowidnia produkcje (przynajmniej duzo dziewczyn bez owulacji mowi ze z progesteronem ma problem po stymulacji ze za niski) a jesli kaza brac clo tylko 3 miesiace, to tak jakby nie ma czasu na czekanie, wiec ja na Twoim miejscu bym z glupia franc zadzwonila do lekarza i po prostu zapytala. Jak nie to nie jak tak to tak. ale takie jest moje zdanie.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale skoro nie przepisał to chyba nie trzeba. bo tak to by dał recepte.
    Sama nie wiem.
    Jutrzejszy pomiar decydujacy temp, czy wzrośnei czy nie, jeśli nie wzrośnie to znaczy ze niski progesteron

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz moze zapomnial, moze cos to tez czlowiek, ale masz racje moze bez sensu analizowac to... :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie wiem teraz to ja bede to analizowac heh. czyli maksymalnie najpóźniej trzy dni po ovu powinien być skok temp. ZObaczymy co bedzi ejutro.

Już sie neimoge doczekac testowania

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D noo sie nie dziwie skoro owulka potwierdzona :)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Długie 10 dni czekania. :(

atdc3e5exzk12dxf.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi, głowa do góry <3 teraz już nie masz na nic wpływu, możesz tylko myśleć pozytywnie. Przy PCOSach owulacja to już wielki sukces ;) Trzymam mocno kciuki by finał był zielony :) <3

ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little A u Ciebie wielkie oczekiwanie? :D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    no ale skoro nie przepisał to chyba nie trzeba. bo tak to by dał recepte.
    Sama nie wiem.
    Jutrzejszy pomiar decydujacy temp, czy wzrośnei czy nie, jeśli nie wzrośnie to znaczy ze niski progesteron
    Zrób sobie mieszankę z ziol na druga fazę.

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie pomysl na obiad bo ja to na nic nie mam ochoty ;/ A do tego chop mi naprawil kompa ale wiedzmina odinstalowal a raczej go nie zabiezpieczyl przed wgraniem nowego windowsa... Nic tylko zabic nooo :P

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Little A u Ciebie wielkie oczekiwanie? :D

Taa, czekam na owulację, ale śluz gdzieś mi się zapodział :/ i pewnie nic z tego nie będzie.
    Żrę donga i chyba mnie cycki od tego bolą ;/

Ja na obiad robię dziś rybę zapiekaną w sosie szpinakowo-śmietanowym ;) do tego sałatka z pomidorów

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 12:08

• werni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ciri nie denerwuj sie bo to malemu szkodzi. Moze maly tam w brzuchu tez w cos gra :)

ewi0808 lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmmm little dobry pomysl w sumie mam szpinak, pomidorki na krzaku rosna I Dojrzaly, chyba nawet ryba w zamrazalniku jest... sama nie wiem...

A co do owulacji masz jeszcze czas, wiec jedz donga i czeeeekaj :D

Mowie wam nie wchodze juz na fioletowa stone, dzis weszlam na chwile i zajrzalam do marcowek (pierwszy raz od wielu tygodni) i co? Od razu wyskoczylo mi ze kolejna stracila malenstwo... Wole tu z wami siedziec...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 12:11

littleladybird lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dajcie pomysl na obiad bo ja to na nic nie mam ochoty ;/ A do tego chop mi naprawil kompa ale wiedzmina odinstalowal a raczej go nie zabiezpieczyl przed wgraniem nowego windowsa... Nic tylko zabic nooo :P

Też bym się wkurzyła :P kiedyś w jakiejś grze (nie pamiętam jakiej) byłam blisko osiągnięcia rekordu i mój wspaniałomyślny mąż zaczął grzebać z bezpiecznikami i prąd wywalił... Było ostro :D :P myślałam, że go uduszę :P

Kurde, jak ja przeżyje do poniedziałku bez seksu? O.o Jakieś rady?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wez gre i sie na niej wyzyj :D ja zamierzam tak przyspieszyc czas do wtorku :P

A co do gry to obiecal ze bedzie i sobie zagram i sa save wiec jest uratowany, ale gra jest nie zainstalowana a do tego kopia poszla sie za przeproszeniem.... noo wiecie co, i zamiast miec od kolegi to co mialam musze sie posunac do nielegalnych precedensow... bez sensu

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dodam ze czas oczekiwania to 4 GODZINY!!!!

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Zrób sobie mieszankę z ziol na druga fazę.

o świetny pomysł :)) poczytam i skocze do zielarskiego

Dobrze ze znów mam zajeb w Biurze ale i tak skupić sie nei moge.

Ciri z nami jest fajniej :DD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 12:27

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CHLOP JEST URATOWANY!!!! Pozamienialy sie dyski podczas instalacji nowego windowsa i jest kopia gry!!! :D

ewi0808, littleladybird, werni lubią tę wiadomość

‹‹ 202 203 204 205 206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ