Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Picja ale Ty brałaś od początku po stymulacji jak było już po owulacji czy dopiero jak poszłaś do gin i wiedziałaś ze jesteś w ciąży?
No właśnie mój gin jest minimalistą jeśli chodzi o leki nie lubi faszerować.
brałam luteine od 14 dc przez 7-10 dni o ile pamiętam. Pecherzyki rosły ale nie 'dorastały" i stąd clo...I nawet z clo brałam, w sume nieotrzebnie bo nie miałam małego progesteronu tylko długie cyle i to normalne ze 14 dnia cyklu i 20-ego nie mógł byc progesteron ok przy cyklu 60-70 dniowym:) A w szcześliwym cyklu brałam po owulacji bez przerwy do teraz...
Ale kolejny lekarz mówi że po 12 tyg to ne ma wielkiego sensu bo i tak luteinanic nie pomoze jakby co, a łozysko da sobie radę...
Ewi wiem jak ciezko zmarnowac cykl, ale moze wytrzymaj bez lutki a jak nie wzrośnie to w kolejnym cyklu juz na pewno Ci zapisze...Tylko widzisz...Mi wzrosła temperatura po owulacji opiero i to nie dzien ale co najmniej 2 po.
Najlepiej zadzwoń. Powiedz ze nie chcesz tracić cyklu...I na pewno da Ci luteinę. W klinice mówili że od duphastonu sie juz odchodzi...ale w sumie nie znam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 13:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:Picja co wiesz kiedy?? Sąd? ;P
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nie ogarniam mojego organizmu
nie wiem jak to zmniejszyćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 16:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny